• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Yok canım buralardayım da heyecan dorukta 🙈🥰 normalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi 🥺 yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye😬 geceleri heyecandan uyuyamıyorum 😭
Ay en doğru zaman hayırlısıyla gelsin canımmm😍😍

Yok canım buralardayım da heyecan dorukta 🙈🥰 normalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi 🥺 yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye😬 geceleri heyecandan uyuyamıyorum 😭

Ya uyunmaz haklısın canım, ne güzel haberler geliyor sizden, güzel bir doğumun olsun, hayırlı olan zamanda gelsin inşallah 🤗

Ay aminn aminn Canım benimm. Hepsi gececek bir anda tüm heyecanlar korkular bitecek ve yerini mis kokulu bebis alacak. O dakikadan sonra tek yapacagimiz oturup o minik mucizeleri seyretmek olacak🥲🥰 nasıl uyuyor nasil nefes aliyor parmaklari nasılmış saçları nasıl bu kadar güzel olabilir bi bebek nasil boyle güzel kokabilir ... bunlari düşünüp onlara hayran hayran bakicaz 🥰🥲
Son 24 saatiniz ayni bedende. Hadi bugun kalk bol bol foto cek bebisin karnindayken 😍
Heyecandan doğurasım geliyor valla 🙈 instada görmüştüm şöyle güzel böyle güzel çocuk doğurdum derken gece 4 te çöken uyku hali diye 🤣🤣🤣 benimki pek bi keyfine düşkün plesantayı yastık olarak kullanıyor hep 🥰 inşallah doğuncada böyle güzel güzel uyur. Uyuyan prensesim benim 🥰

Eklentiler

• 2d1fe8aa-1a04-4bef-b2a0-75cb77d76d4d.webp
    2d1fe8aa-1a04-4bef-b2a0-75cb77d76d4d.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 47
  • c7f50315-c852-4cba-b2f2-c82d3cdc7df4.webp
    c7f50315-c852-4cba-b2f2-c82d3cdc7df4.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 47
Heyecandan doğurasım geliyor valla 🙈 instada görmüştüm şöyle güzel böyle güzel çocuk doğurdum derken gece 4 te çöken uyku hali diye 🤣🤣🤣 benimki pek bi keyfine düşkün plesantayı yastık olarak kullanıyor hep 🥰 inşallah doğuncada böyle güzel güzel uyur. Uyuyan prensesim benim 🥰
Oy bu nasıl tatlı bişey maşallahhh yaaa yerim 🤍 Canım günü artık farketmez, sağlıkla kavuşun inşallahh🥰 Birçoğumuz Kasım da kavuşacağız artık inşallah 🙏 Senin doğumun da su gibi geçsin 🌸

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Oyyyy pamuk şeker gelmiş hoşgelmiş 🤍💕 Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 su gibi de geçmiş doğumun da çok şükür 🥰

Yaaa maşallah yanaklara bakkk tombişim benimmm 🥹😍 tam keyfi yerinde rahat rahat yatıyorken objektiflere yakalanmış😂
Ay uyur uyurr annesinin koynunda uyuyacak hepsi. Bi bizi bilerek tanıyarak doğuyorlar bu bile nasıl büyük bir şükür sebebi. Sağlıkla gelsin minikler sağlıkla büyüsün🙏🥰
Artık bundan sonrası sağlıkla kucağımıza almakta 😍

Back
X