- 1 Aralık 2022
- 3.427
- 5.729
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #51.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay en doğru zaman hayırlısıyla gelsin canımmmYok canım buralardayım da heyecan doruktanormalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi
yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye
geceleri heyecandan uyuyamıyorum
![]()
Yok canım buralardayım da heyecan doruktanormalde cumartesi günü için anlaştık ama yarında çağırdı. Bi sıkıntı görürsem alıcam ona göre hazırlıklı gel dedi
yani yarın topla tüfekle gidiyorum hastaneye
geceleri heyecandan uyuyamıyorum
![]()
İnşallah canımlar haber vericem mutlakajavairia canım benim inşallah seninde kolay su gibi geçsin,Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah dualarım seninle
![]()
Aşkım benim aileyiz burda bak gece olan doğum sana motivasyon olsunİnşallah canımlar haber vericem mutlakahepinizi seviyorum iyi ki varsınız bana güç veriyorsunuz
![]()
İnşallah canımlar haber vericem mutlakahepinizi seviyorum iyi ki varsınız bana güç veriyorsunuz
![]()
Rabbim dogumu kolaylaştırsın inş cnm sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun![]()
Heyecandan doğurasım geliyor vallaAy aminn aminn Canım benimm. Hepsi gececek bir anda tüm heyecanlar korkular bitecek ve yerini mis kokulu bebis alacak. O dakikadan sonra tek yapacagimiz oturup o minik mucizeleri seyretmek olacaknasıl uyuyor nasil nefes aliyor parmaklari nasılmış saçları nasıl bu kadar güzel olabilir bi bebek nasil boyle güzel kokabilir ... bunlari düşünüp onlara hayran hayran bakicaz
Son 24 saatiniz ayni bedende. Hadi bugun kalk bol bol foto cek bebisin karnindayken![]()
Amin canım inşallahAy en doğru zaman hayırlısıyla gelsin canımmm![]()
Amin canım benimYa uyunmaz haklısın canım, ne güzel haberler geliyor sizden, güzel bir doğumun olsun, hayırlı olan zamanda gelsin inşallah![]()
Oy bu nasıl tatlı bişey maşallahhh yaaa yerimHeyecandan doğurasım geliyor vallainstada görmüştüm şöyle güzel böyle güzel çocuk doğurdum derken gece 4 te çöken uyku hali diye
benimki pek bi keyfine düşkün plesantayı yastık olarak kullanıyor hep
inşallah doğuncada böyle güzel güzel uyur. Uyuyan prensesim benim
![]()
Canım benim Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuşun inşallahİnşallah canımlar haber vericem mutlakahepinizi seviyorum iyi ki varsınız bana güç veriyorsunuz
![]()
Saol teyzesiOy bu nasıl tatlı bişey maşallahhh yaaa yerimCanım günü artık farketmez, sağlıkla kavuşun inşallahh
Birçoğumuz Kasım da kavuşacağız artık inşallah
Senin doğumun da su gibi geçsin
![]()
Oyyyy pamuk şeker gelmiş hoşgelmişTEYZELER DOĞURDUMdün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim
sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim
çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum
kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum
hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla
Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk
35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk
![]()
Yaaa maşallah yanaklara bakkk tombişim benimmmHeyecandan doğurasım geliyor vallainstada görmüştüm şöyle güzel böyle güzel çocuk doğurdum derken gece 4 te çöken uyku hali diye
benimki pek bi keyfine düşkün plesantayı yastık olarak kullanıyor hep
inşallah doğuncada böyle güzel güzel uyur. Uyuyan prensesim benim
![]()
Kuzum dün geceki ciğer geliştiricinin süresinin dolması gerekiyormuş 13.00 itibariyle doldu normal doğum için beklemedeyim
Ay hadi bakalım kuzum Allahım yardım etsin. Bir sancı ile kolayca kurtulKuzum dün geceki ciğer geliştiricinin süresinin dolması gerekiyormuş 13.00 itibariyle doldu normal doğum için beklemedeyim