• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Maşallah maşallah böyle bi avazda hepimiz kurtulalim ınsallah sağlıkla büyüt minnosunu. 🙏🏻 cebellato cebellato . 🌸
Evet yüksek çıkıyor diyor hemşireler ama ben hissetmiyorum onu da bebek daha küçük o yüzden diyorlar ben de muayeneden kaynaklı olduğunu düşündüm yeniden bakmak istedi ben istemedim

Ahh günün pozitif haberi🌸 çok güzelsiniz benim için de dua edin nolur bu geceyi atlatalım güzellikle🙏🏻
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Ne güzel ve rahat geçen bir doğum olmuş👏🏽🧿Darısı hepimizin başına
Darısı hepinizin başına olsun inşallah canlarım😍🧿 hepinize dua ediyorum Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰

Dikişi doğumdan sonra aldılar diyr hatırlıyorum canım o nasıl oldu onu bilemiyorum ben karıştırmış olabilirim, dikiş varken bana 6 cm açıklığın var denildi

Sağol teyzesiii😍😍
Daha da heyecanlandım 😝 neyse sıranı saldın darısı hepimizin başına inşallah 🙏 bebişine yetecek kadar sütün olsun şifa olsun ona 🐣❤️
ya kaçak sen nerdesinnn 😂
buralardayım okuyorum sürekli 😄🤣 bende cebellato cebellato gibi yapma hedefim var doğurunca doğurdum demek 😅😍

TEYZELER DOĞURDUM🥰🥹🤩🧿 dün gece başlayan düzenli kasılmalarım sonucu ben ağrı dışında başka bir belirti yaşamadan 6 cm’lik bir açıklığım olduğunu öğrendim🤭 sancıları durdurmaya çalıştılar fakat doktorum bebeğin saçları görünüyor artık deyince hazırım dedim🤣 çok korktum yoğunbakıma küvöze girer mi diye ama çok şükür hem emme refleksi hem de büyümesi dengeliydi, geçen haftadan okuyanlar bilir tek doz ciğer geliştirici vurulmuştum bu sabah ilk gittiğimizde ise yine hatırlatıcı doz vuruldum🥰 kesisiz dikişsiz. suyun gelmesiyle toplam 20 dakikada oldu doğumum🧿🙏🏻😍 hepinizden çok dualar bekliyoruz kızımla🥰 Allah hepinizi tek avazda evladıyla buluştursun inşallah bu da doğum pozumuz olduk♥️ 35. Haftada, 2.650 gram, zannediyorum 44 cm civarında doğduk♥️
Allahım kokusu geldi burnuma o yanaklar o pembe surat nedir çıldırcam 😍😍 Nazarlar değmesin çok güzel bebeğin var kuzum. Ömrü bahtı güzel olsun sağlıkla büyüsün 🥹❤️🙏

Back
X