Kuzum hala sezaryen ağrılarım var maalesef. Kalkıp yürüyorum tabi ama uzun süre oturduktan sonra yattıktan sonra kalkmak çok zorluyor beni. Bazı kişiler daha rahat atlatmış. Bu benimle ilgili bir şey olabilir. Sezaryen sırasında da zaten bebekler çıktıktan sonra ağrım çok olunca uyuttular beni. İyi ki de unyutmuşlar. Tek bebek olsaydı kesinlikle vajinal isterdim. Sonrasında toparlanması daha kolay oluyormuş.
Annem de kayınvalidem de yanımda şu an. Olmasalarmış o kadar zor olurmuş ki. İlk bir iki gün resmen kendi halime düştüm. Annem Cumartesi gidecek ama kardeşimin ameliyatı için. Ben de o zamana toparlamış olurum inşallah. Ertuğrul hoca 1 hafta sabret, sonra rahatlayacaksın dedi. Ameliyat sonrası nedense Ertuğrul hocadan ayrılmak bi hüzünlendirdi beni. 6 hafta sonra kontrole çağırdı ama.
Biz 6.katta kaldık canım. İlk kaldığımız oda gerçekten çok küçüktü. Bir de iki bebek gelince hareket edecek yer kalmadı neredeyse. Sonrasında geçtiğimiz oda iyiydi ama sadece 2 tane büyük oda varmış galiba. İkisinde de su ısıtıcı, bardak, kapsül kahve makinesi, su gibi şeylerin olduğu bir masa kısmı vardı. Orada yer açılıp çikolata konulabilir. Büyük odada yuvarlak bşr orta sehpa da vardı. Ona da koyulabilir.
Çantama havlu falan da koymuştum hiç gerek kalmadı. Çoğu şeyi kullanmadım bile. Bebekler için hemşireye verilecek bir şey hazırlamayın. İstemiyorlar zaten. Biberon koymuştum. Onu istediler hemen. Ben Philips avent almıştım. Bunu çekmeleri çok zor deyip ekstra delik açtılar. Hatta sonradan daha kolay olması için eczaneden weebaby marka aldırdılar. Ama bu benim bebeklerim küçğk olduğu için de olabilir. Kaşık biberon falan da koymuştum ama hiç kullanmadılar. Kendim için iki tane 3kü takım yetti. Depend falan gerek yok. Kendileri daha kalanını verdiler.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım

Soracağınız bir şey varsa çekinmeyin