• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
İnşallah kuzum benim dediğin gibi 2 günü atlatsam çok rahatlıcak kafam 🥹 sen neden erkencisinn
Ben çok uzun süredir 4-5 gibi uyanıp tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum kuzum. Bir de bikaç haftadır geniz akıntım başladı nefes alamıyorum. Doğursam kelimenin tam anlamıyla rahat bi nefes alıcam 🤣🤣

Kızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Çok normal ben de kuzu çevirme gibi döne döne uyuyorum sabaha kadar 🤣🤣

Kızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Her yerim ağrıyor her yerimmmm 😂😂

Çok normal ben de kuzu çevirme gibi döne döne uyuyorum sabaha kadar 🤣🤣
Bide bacağımın arasına yastık koyuyorum dönerken unutuyorum uyku sersemi bide yatakta onu arıyorum hahah
Her yerim ağrıyor her yerimmmm 😂😂
Ay bugün benim de öyle. Grip olacağın zaman ağırır ya her yerin aynı öyle. Dinlenik kalkamadım resmeen

Kuzu o sertleşmeler hep sancı işte bende de öyle oluyor ve regl ağrısı ama önemli olan açılma, açılman yoksa sorun yok. Tabi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse de doğum başlamış oluyor. Senle ben 1-2 haftaya eleniriz 😅
Yok yok doğmuyor, ben de haftalardır doğurcam sandım sancım erken başladığı için. Hep kendimi erken doğar diye hazırladım. Şimdi 40 ı bile geçebilirim gibi geliyor 😅 Sancı dışında tık yok

Ben çok uzun süredir 4-5 gibi uyanıp tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum kuzum. Bir de bikaç haftadır geniz akıntım başladı nefes alamıyorum. Doğursam kelimenin tam anlamıyla rahat bi nefes alıcam 🤣🤣
Oyyy grubun baykuşu 😂 aşkım inşallah sağlıkla al kucağına biran önce geniz akıntısına bu burun yıkama aparatı ve serum çok iyi geliyor alerjik rinit hastasıyım hamileliğin ilk zamanlarında çok çektim çözümü bunla buldum hala daha hiç bişey yoksa bile yapıyorum uyumadan bi bak istersen

Yok yok doğmuyor, ben de haftalardır doğurcam sandım sancım erken başladığı için. Hep kendimi erken doğar diye hazırladım. Şimdi 40 ı bile geçebilirim gibi geliyor 😅 Sancı dışında tık yok
Senle ilk yazistigimizda ben erken dogurcam ve kesin sezaryen olacak demiştin☺️ ben de bi yay burcunu göreyim diyordum..artık gelebilirler ama bu sefer de gelmiyorlar bebisler😍planları nasıl değiştirip zamanlarını kendileri belirliyorlar ama🥰🤗

Senle ilk yazistigimizda ben erken dogurcam ve kesin sezaryen olacak demiştin☺️ ben de bi yay burcunu göreyim diyordum..artık gelebilirler ama bu sefer de gelmiyorlar bebisler😍planları nasıl değiştirip zamanlarını kendileri belirliyorlar ama🥰🤗
Duaların dozunu kaçırmış olabilirsiniz :confused: :KK53:

Aynen öylee, sezaryen olacağım için zaten 20 si gibi doğmuş olur diye düşünüyordum. Kasılmalardan dolayı erken de gelse ben kasım başı hazırdım 😅 Şu an hamilelik günlüğünü bitirmek üzereyiz neredeyse 😂 Karnım hala havada, ufak tefek şeyler dışında keyfim de yerinde, annem daha doğurmazsın diyor 🤷🏻‍♀️ Bugün kontrol günüm bakalım doktor ne diyecek 🤗
Senin doktorun ne diyor canım ? Tahminde bulunabiliyor mu?

Çatı kontrolü geçen hafta yapıldı, 37 deyken. Artık her gittiğimde alttan bakılacak mı acaba ? Yoksa doğuma kadar hiç ellenmeyecek mi ? Ona göre her gidişimde hazırlıklı gideyim 🙂 Aşağılarla uğraşmak zor zaten, eğer hep bakılmayacaksa kendimi yormayım o kadar 😂

Bebeğim geldim eve şimdi sancıların sıklığı çok kısaydı ve 50-65 arası gitti geldi sürekli 20 dakikada 5-6 tane çıktı. Sancı önleyici, ciğer geliştirici, serum üçlüsünü uyguladı 24 saat sonra tekrar ciğer geliştirici vurulcak yarın da kontrol nstsine gidicem gün içinde. Hedef ciğer geliştiricinin etkisinin olması için 48 saat tutmak dedi açılma olmaması şuan çok iyi. Tedavi biraz sersemletti beni 24 saat fiziksel eforu azaltıp yatışa geçmem lazım
Sen geçen sefer böyle bir aksiyon yaşadın sana dinlen demişlerdi 😡
İnşallah zamanında gelsin 🥹🙏 kendini yormadan yat hep 2 hafta sık dişini

Aynısı bende de var canım. Kalçalarım çürümüş gibi sızlıyor arada sırt üstü yatıp dinlendirmeye çalışıyorum ama bir işe yaramıyor artık çünkü bel ağrısı da var ayrıca pelvis bölgesindeki kemikler çok fena ağrıyor biraz ayakta kalınca 🫣 dün bacak bacak üstüne atma testini yaptım atabiliyorum ama kemiklerim kırılacakmış gibi zorlanmaya başladı artık 🥲 bu haftalardan sonra normalmiş böyle ağrılar

Kuzum hamilelikte CRP'nin biraz yükselmesi normal kabul ediliyormuş. 0-5 Arası limit gösteriyor ya genellikle 10'a kadar hamilelerde güvenli kabul ediliyormuş. Ben de geçtiğimiz hafta yaptırmığımda 5,4 çıktı ama herhangi bir sıkıntı yok. İdrar yolları enfeksiyonu veya boğaz ağrısı olursa hemen CRP'yi arttırıyormuş zaten bu gibi rahatsızlıklar.
Anladım canım ben de rahatsızlık hissetmiyorum idrar vermiştim orda enfeksiyon çıkmamıştı. Arada bir boğaz kuruluğu oluyor gibi belki grip oluyorumdur. Bugün doktora da sordum pek önemsemedi sınırın biraz üstünde çıkabilir vücudun enfeksiyonla savaşıyordur dedi.

Back
X