• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
@danmi
Bugün kontrolümüz vardı 🥰 bebişin yüzünü göremedik artık doğum kanalına girmeye başlıyormuş. Kilosunu 2900 ölçtü. Suyu, gelişimi iyi dedi çok şükür. Nstye girdim sancı çıkmadı. Bundan sonra haftada 1 gideceğiz 🫶🏻
Kac haftalık oldun canım maşallah bebisine

Kızlar ya bebeğim çok hareketliydi benim 18 haftada başladım hissetmeye şimdiye kadar artık uyusada bende uyusam diyordum öyle hareketliydi şimdi günde bir defa yada iki normalmi acaba bu kadar hareketsizlesmesi yani yeri daraldı tamamda bu hareketlerini takip et diye sürekli tembih edince doktor meraklaniyorum sizinkiler çok hareket ediyormu hala günde kaç kez ediyorlar ortalama 🧐

Sen geçen sefer böyle bir aksiyon yaşadın sana dinlen demişlerdi 😡
İnşallah zamanında gelsin 🥹🙏 kendini yormadan yat hep 2 hafta sık dişini
Dinleniyodum ki kanka ya anlamadım şimdi nstye girdim tekrar ilaç etki etti mi diye. Şükür durmuş sanırım sancılarım daha dkktora girmedim ama anladığım kadarıyla 🥲🥲

Kızlar ya bebeğim çok hareketliydi benim 18 haftada başladım hissetmeye şimdiye kadar artık uyusada bende uyusam diyordum öyle hareketliydi şimdi günde bir defa yada iki normalmi acaba bu kadar hareketsizlesmesi yani yeri daraldı tamamda bu hareketlerini takip et diye sürekli tembih edince doktor meraklaniyorum sizinkiler çok hareket ediyormu hala günde kaç kez ediyorlar ortalama 🧐
Bazen benimki de duruluyor ama geçen ebe dediki öyle yeri daralıyor son zaman normal falan diyenlere kulak asmayın bebeğinizi en iyi siz tanıyorsunuz hareketleri değişince çıkın gelin riske atmayın dedi.

Bazen benimki de duruluyor ama geçen ebe dediki öyle yeri daralıyor son zaman normal falan diyenlere kulak asmayın bebeğinizi en iyi siz tanıyorsunuz hareketleri değişince çıkın gelin riske atmayın dedi
Cuma kontrolüm var canım inşallah o zamana kadar durim evham yapmak istemiyorum hayırlısı olsun Allah'ım korusun bebislerimizi kucağımıza alana kadar rahat yok bize 🙄

Kızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer 🩷

Kızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer 🩷
Amin Rabbim çok kolay doğumlar nasip etsin ❤️

Back
X