Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216

Canımmm çok şükür, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün Şimdi bol koklaşmalı zamanlar geldiği için yazamamış olman çok normal Anneliğinin tadını çıkar lütfen

Canım öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın toparlar merak etme unutma sen iyi olursan bebeğin de iyi olur bir an önce de kucağına al kuzum ve gelişmelerden haberdar et mutlaka

Canımmm aldık ya güzel haberlerinizi çok şükür
Hakettiniz bol bol koklaşın küçük bebişler çabuk toparlanıyor merak etme tecrübeyle sabit sütüm gelmedi diye de üzülme sakın bol bol ten teması oğluşuna da bizden selamçok beklediniz artık zaman sizin zamanınız
Kızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Geçmiş olsun gözün aydın ikiniz de iyi misiniz peki? Kaçıncı haftada geldi minnoş

Merhaba herkese size bişi sormak istiyorum Dhea so4 yüksekliğim mecvut bi bilginiz var mı gebelik düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim aynı zamanda total testosteron da yüksek

Beyazyasemin nasılsın canm nasıl gidiyor annelik
Çok güzel gidiyor, kucağımda kızımla yazıyorum bu mesajı ilk birkaç gün yetersizlik hissettim ama şimdi geçti. Yoruluyorum ama değiyor gerçekten. Sütüm az da olsa geliyor. Mama takviyesi de yapıyoruz. Zaten ikiz bebeklerde biraz da mecburiyet gibi bir şey bu heralde. Tüm mesajları okuyamıyorum artık ama aklım ve dualarım burada

Merhaba herkese bebişleri doğanlara hayırlı olsun bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşma diliyorum ben sezeryan+miyom oldum sezeryan yarım saat miyom ameliyatım 1 saat sürdü çok şiddetli ağrılarım oldu ara arada devam ediyor ama rabbime bin şükür minik mücizeye baktıkça hepsi geçiyor teyzeleri 25 kasımda doğum yaptım herkese sanırlar diliyorum beklerken

Gözün aydın canım, büyük kavuşma gerçekleşti sonunda. Darısı başımıza Bol bol sütün olsun ins en kısa zamanda

Gözün aydın canım geçmiş olsun

Gözün aydınn canım Allah analı babalı büyütsün, hep sağlıklı mutlu günlerini gör inşallah

Kızlar doğum yapmayan kimler ? benim tahmini doğum tarihi 25 Aralık. 40 haftam o zaman doluyor :) şuan hiçbir belirti zaten yok, son zamanlarda beklemek zormuş
Daha doğum yapmayanlar var canım bekliyoruz. Ben daha 36+1 im kendimizi biraz erkene alıştırdık galiba ama 41. Haftaya kadar yolu var sabretmek lazım

Şöyle bir içten keeeeşke demek istiyorum günü belli olsaydı nolurdu he nolurdu
Hepinizin doğumuna şahit olcam sona kalcam kesin belkide ocak ayında 41. Hafta doğurcam asjdhjs
İri bebek değilse ve sağlığa engel bir durum yoksa o zamanlara kadar bekletebiliyorlar doğumlar olmaya başladıkça biz de sabırsızlandık tabi ama daha zamanımız var

Canım teşekkür ederiz sen ikizlerinle ilgilen okuyamazsın çok normal zamanla daha da iyi olacaksınız karşılıklı alışıyorsunuz rutinler oluşuyor faln maşallah kuzuların ve dediğn gibi ikiz olunca 1 sezeryan doğum 2 mama klasik gibi olsun varsın kendine ve bebişlerine iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…