- 1 Aralık 2022
- 3.508
- 5.903
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.641
Kızlar kusura bakmayın yaaa yazamadımannelik yapmaya çalışıyorum
Şükürler olsun yavrum doğdu 2500 gr doğdu şimdi yanımızda şükürler olsun
Çok minnacık size anlatamammesajları okuyamadım en kısa zamanda size yeniden yazmaya da çalışacağım.
Sütüm henüz gelmedi tam anlamıyla birde küçük ve zayıf doğunca direkt mamaya başladık. Aç kalıyor çünkü. Sağdım ama henüz gelmiyor hemşireler ebeler 5 güne kadar dahi gelmeyebilir merak etmeyin dese de anne yüreği işte.
Rabbim hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin innnşallahh.
Oğlumun hepinize selamı var
Yazan soran herkese teşekkür ediyorum
Kızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Canım öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydınKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Canımmm aldık ya güzel haberlerinizi çok şükürKızlar kusura bakmayın yaaa yazamadımannelik yapmaya çalışıyorum
Çok minnacık size anlatamammesajları okuyamadım en kısa zamanda size yeniden yazmaya da çalışacağım.
Sütüm henüz gelmedi tam anlamıyla birde küçük ve zayıf doğunca direkt mamaya başladık. Aç kalıyor çünkü. Sağdım ama henüz gelmiyor hemşireler ebeler 5 güne kadar dahi gelmeyebilir merak etmeyin dese de anne yüreği işte.
Rabbim hepinize sağ salim yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin innnşallahh.
Geçmiş olsun gözün aydınKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Süpriz gelen bebişlerKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Çok güzel gidiyor, kucağımda kızımla yazıyorum bu mesajı
Gözün aydın canım, büyük kavuşma gerçekleşti sonunda. Darısı başımızaKızlar kusura bakmayın yaaa yazamadımannelik yapmaya çalışıyorum
Gözün aydın canım geçmiş olsunMerhaba herkese bebişleri doğanlara hayırlı olsun bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşma diliyorumben sezeryan+miyom oldum sezeryan yarım saat miyom ameliyatım 1 saat sürdü çok şiddetli ağrılarım oldu ara arada devam ediyor ama rabbime bin şükür minik mücizeye baktıkça hepsi geçiyor teyzeleri 25 kasımda doğum yaptım herkese sanırlar diliyorum beklerken
Gözün aydın canım sezeryanmi oldunKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Gözün aydınn canımKızlar kusura bakmayın yaaa yazamadımannelik yapmaya çalışıyorum
Gözün aydın canımKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Daha doğum yapmayanlar var canım bekliyoruz. Ben daha 36+1 imKızlar doğum yapmayan kimler ? benim tahmini doğum tarihi 25 Aralık. 40 haftam o zaman doluyor :) şuan hiçbir belirti zaten yok, son zamanlarda beklemek zormuş
İri bebek değilse ve sağlığa engel bir durum yoksa o zamanlara kadar bekletebiliyorlarŞöyle bir içten keeeeşke demek istiyorumgünü belli olsaydı nolurdu he nolurdu
Hepinizin doğumuna şahit olcam sona kalcam kesinbelkide ocak ayında 41. Hafta doğurcam asjdhjs
Doğum yapanlari gordukce iyice hevesleniyoruz ve Herkes biran önce kavuşmayı bekliyor.heyecanla..İri bebek değilse ve sağlığa engel bir durum yoksa o zamanlara kadar bekletebiliyorlardoğumlar olmaya başladıkça biz de sabırsızlandık tabi ama daha zamanımız var
Canım teşekkür ederiz sen ikizlerinle ilgilen okuyamazsın çok normalÇok güzel gidiyor, kucağımda kızımla yazıyorum bu mesajıilk birkaç gün yetersizlik hissettim ama şimdi geçti. Yoruluyorum ama değiyor gerçekten. Sütüm az da olsa geliyor. Mama takviyesi de yapıyoruz. Zaten ikiz bebeklerde biraz da mecburiyet gibi bir şey bu heralde. Tüm mesajları okuyamıyorum artık ama aklım ve dualarım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?