Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Çok şükür canım benim gözünaydın

Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün rabbim bebeğine şifa versin tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Oh çok şüküürrr ikinizde iyisiniz şimdi anneliğin keyfini çıkar kuzum doya doya

Amiin, inşallah onları da kırmadan üzmeden geçer

Maşallah Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah oğluşuna kavuştun çok şükür

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın

Canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah maşallah size çok şükür zorlu bir süreçten sonra sağ salim kavuştunuz birbirinize sütün için de endişe etme stres yapma elbette gelecektir bazı damlalar falan öneriliyor bestlak damla gibi deneyebilirsin belki sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

Kızlar gözünüz aydın Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürleri olsun tahmin edebiliyorum kolay değildir canım ama bebişin için sabret güçlü dur inşallah en kısa zamanda enfeksiyonu atlatıp evine gelecek D destinaa88 üzülme kuzum sütün hemen gelmemesi çok normal önemli olan bebeğin beslenmesi ve sağlıklı olmanız babylovee

Çok çok çok sevindim iyi olmanıza canım çok güzel anlar keyfini çıkarın

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın olsun cnmdarısı biz bekleyenlerin başına inş

Teşekkürler kızlar hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için
Geçmiş olsun en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallah neden oluyormuş acaba su mu azalmıştı ki? Böyle de soruyorum kusura bakma
Suyum azalmadı, normaldi her şey. İlk 5 gün içinde geçirilen enfeksiyonlar anneden geçiyormuş. Benden almış ama ne zaman ve nerden bilmiyoruz. Burda birinden okumuştum, hızlı nefes alıp verince enfeksiyondan şüphelenmişti doktoru. Benim de duyunca aklıma ilk o ihtimal geldi.

babylovee canım gözün aydın, sağlıkla analı babalı büyüsün

Oyyy geldimi miniğimiz

çok merak ettik seni kuzum yaa iyisiniz çok şükür ki bizlere yaz müsait oldukca aklımız sizde

Ohh be içimizi rahatlattın kuzu hadi gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah merak etme annesi zamnla gelir hiç stres yapma elbet doyar bebiş de siz iyi olun da gerisi halledilir dinlen güzelce sonra alırız detayları

Anladım canım geçmiş olsun, Allah beterinden korusun merak etme en kısa sürede kucağına da alırsın inşallah sen stres yapma yeter ki kuzu güzel haberlerle gel

morcelestial sancıların nasıl oldu nasılsın
Tam burdaydım olanlara bakıyodum sen yazdın kuzu şükür bugün kontrol nstsinde sancıların durduğunu gördük maksimum 20ye çıkıyor. Akşam da kalan doz ciğer geliştiricimi vurulmaya gittim. Doğumu başlatabilcek cinsten sancım çıkmadı açıklığım da yok. İyi bi ebe ile karşılaştım dedi ki şuan açıklığın yok dediğimizde aslında kısa vadede olmucak anlamına geliyor bu çünkü açıklık olmadan önce hem rahim ağzının yumuşaması hem de düzleşmiş olması gerekiyor senin rahim ağzın hala yuvarlak/oval dedi. Zaten serviksin uzun ve ilk doğum olduğu için yumuşadı, düzleşti diyene kadar günler geçicek. 10 aralığı görsen yeter ama zaten dünkü ciğer geliştirici etkisini çoktan göstermiştir bugünkü doz da haftasonuna kadar gösterir hiç strese girme dedi sancıların nasıl gelceğini nasıl ayırt edip ciddiye alcağımı baya bi anlattı. Kafasal inanılmaz rahatladım vucudum da rahatladı bu sayede sadece 40ları görme ihtimalin düşük dedi yine döndük direkten

D destinaa88 bebeğim geçmiş olsun inşallah hızlıca alıcaksın bebişini kucağına birlikte evinize gitceksiniz biraz sabır sadece allah ömür boyu hep mutluluğunu sağlığını göstersin bu son ayrılığınız olsun

babylovee ayyyy minişimmm gözün aydın sen şimdi mis gibi besler büyütürsün bebeğini allah hep iyiliğini mutluluğunu göstersinn

Çok şükürr ya çok sevindim ciğer geliştiriciler de yapılmış için rahat olsun şimdi bebiş canı ne zaman isterse o zaman sağlıkla gelsin inşallah, bekleyenler kulübüne hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…