• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Ben de sorunca devam edeceğiz dedi, ilk gebeliğimde de devam etmiştim
Ben sana cevap yazmayı unuttum kuzum sabah. Oğluşun daha iyiymiş bugün çok sevindim. Bir haftadan önce çıkma ihtimali olabiliyor mu. Yoksa iyileşmiş olsa da antibiyotik tedavisi bitene kadar tutacaklar mı

Ben sana cevap yazmayı unuttum kuzum sabah. Oğluşun daha iyiymiş bugün çok sevindim. Bir haftadan önce çıkma ihtimali olabiliyor mu. Yoksa iyileşmiş olsa da antibiyotik tedavisi bitene kadar tutacaklar mı
Teşekkür ederim canım 🌺 bir hafta tutarım demişti doktor, iyiye gitse de önce çıkarmıyorlarmış

İnşallah zaman sana su gibi aksın ve hemen kavuş tatlı kuzunla 🙏🙏
Sağol canım ❤️ Ya sanki var ya buraya dün değil de bir hafta önce gelmiş gibi hissediyorum, zaman hiç geçmiyor sanki. Yarın çıkış yapıcam bebeğimi burda bırakıp, o biraz ağır gelebilir :( bir de dün bir sürü bebek vardı yoğun bakımda, hepsi çıkmış, bizimki yalnız kalmış :(((

Teşekkür ederim canım 🌺 bir hafta tutarım demişti doktor, iyiye gitse de önce çıkarmıyorlarmış
Galiba iyileşilse de antibiyotikler 1 hafta kullanılmak zorunda ya. O sebeple tedavi bitmeden çıkarmıyor olabilirler. Ama senin bebeğin çabuk iyileşecek öyle düşünüyorum. Haftaya cuk cuk annesini emiyor olacak ❤️❤️🙏

Sağol canım ❤️ Ya sanki var ya buraya dün değil de bir hafta önce gelmiş gibi hissediyorum, zaman hiç geçmiyor sanki. Yarın çıkış yapıcam bebeğimi burda bırakıp, o biraz ağır gelebilir :( bir de dün bir sürü bebek vardı yoğun bakımda, hepsi çıkmış, bizimki yalnız kalmış :(((
Ahhh kuzum benimm 🥺 seni telkin etmek için ne söylesek boş 😔😔 şöyle düşün yarın 5 gün kalmış olacak çıkmasına… ve haftaya bebeğinle koyun koyuna uyuyacaksın 🙏

Ahhh kuzum benimm 🥺 seni telkin etmek için ne söylesek boş 😔😔 şöyle düşün yarın 5 gün kalmış olacak çıkmasına… ve haftaya bebeğinle koyun koyuna uyuyacaksın 🙏
Di mi sayılı gün çabuk geçer 🌸 ilk bebeğimde böyle bir şey yaşamamıştım, en azından bunda süt sağma çoğaltma vs konusunda tecrübeliyim, kendimi öyle teselli ediyorum.

Di mi sayılı gün çabuk geçer 🌸 ilk bebeğimde böyle bir şey yaşamamıştım, en azından bunda süt sağma çoğaltma vs konusunda tecrübeliyim, kendimi öyle teselli ediyorum.
Aynen öylee kuzum güzelce dinlenirsin ve bol bol süt götürürsün ona hastaneden güçlü kuvvetli çıkar 😍🙏

Çok yakında kollarında canım vardr bunda da bir hayır ne çözümsüz rahatsızlıklar var gelmiş geçmiş olsun diyeceğiz az kaldı 🤍🤍

Hanımlar bu nişan gelmesi denilen şey nasıl oluyor akıntım pembemsi-kırmızımsı geldide bu o mu acaba bilemedim, doktor kontrolüne de yarın 2 de gidicem
Okuduğum kadarıyla dediğin renkte sümüksü bir akıntı şeklinde geliyor. Ama geldi diye hemen doğum olmuyor bazen 1 gün bazen 10 gün bile geçebiliyormuş üzerinden. Önemli olan nişan sonrası suyunun gelmesi ya da kasılmaların düzenli olarak devam etmesi böyle durumda doğum başlıyormuş. Sende kasılma var mı kuzu

Okuduğum kadarıyla dediğin renkte sümüksü bir akıntı şeklinde geliyor. Ama geldi diye hemen doğum olmuyor bazen 1 gün bazen 10 gün bile geçebiliyormuş üzerinden. Önemli olan nişan sonrası suyunun gelmesi ya da kasılmaların düzenli olarak devam etmesi böyle durumda doğum başlıyormuş. Sende kasılma var mı kuzu
Yok sancı kasılma vs hiçbir şey yok bebişte baya hareketli o yüzden şimdilik hastaneye gitmiyim zaten yarın gidicem diye düşündüm

Tabi doğru mu düşündüm Bilmiyom 🫠
Bu konuda yönlendirmek istemem kuzum ama ben olsaydım bebek hareketliyse herhangi bir ağrım sızımda yoksa ve su gelişi taabii doktoruma mesaj atıp yarınki kontrole kadar hastaneye gitmezdim. Ama dediğim gibi ne yaşadığını sen biliyosun yönlendirmek istemem

Back
X