- 18 Temmuz 2022
- 7.544
- 13.581
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.901
Acilden giriş yap canım. Nst alıyorlar hemen zatenKizlar devlet hastanesinde randevu almadan nts girebilir miyim sancim var gibi yok gibi de anlamadim karnim agriyor ve vajinada baski oluyor ayaga kalkinca . kendi doktorum bugun izinli devlet hastanesi bana yakin ama randevum yok
Kız listenin yarısı duruyor daha çoğumuz bekliyoruzAy gerçekten bir kaç aralık annesi kaldık doğurdunuz hepinizzzkim yazmıştı unuttum etiketleyecektimm
Kızz kimse doğurmadı daha doğuranlar bir elin parmağı kadar biz varız daha sjsjsjAy gerçekten bir kaç aralık annesi kaldık doğurdunuz hepinizzzkim yazmıştı unuttum etiketleyecektimm
Aynenn doğurmayan çok var dahaKızz kimse doğurmadı daha doğuranlar bir elin parmağı kadar biz varız daha sjsjsj
Bakalım biz yeni anneler eslerimize güvenip bırakabilecek miyiz bebislerinize.ben de merak ediyorum.alissin ve her şeyi yapsın istiyorum ama...güvenemem gibi deGece ben eşime bırakamam sanırım ya. Beni arar illaki. 22 aylık daha. Seninki daha büyük en kötü babasıyla durur artık öyle yaparsınız. Eşin altını falan alıyorsa süper zaten. Kaka görünce eli ayağına dolaşıyor benimkinin hala
Acilden girince yapıyorlar canımDevlet hastanelerindeki kadın doğumlara da randevusuz girebiliyorsun kuşum gidip sıra alırsın ordaki danışmadakilere sorarsan yönlendirirler seni. Hayırlı haberlerini alalım inşallah
Canım geldim şimdi çocuğun suyu fazla tehlikeye atmayalım salı gel konuşalım Çarşamba alalım bebişi artık dedi o zaman 39 +3 oluyorum carsamba günü de bebek 3200 kiloda almamış bu hafta nedenseBakalım biz yeni anneler eslerimize güvenip bırakabilecek miyiz bebislerinize.ben de merak ediyorum.alissin ve her şeyi yapsın istiyorum ama...güvenemem gibi de
aylemakk sevimliturta
Kızlar randevularinizdan sonra yazın yazın bize debakalım bebislerinizden ne haber
Canım doktor sanciyimi bekle dedi açıklık varsaGünaydın kızlar, daha doğurmayan çok kişi var ya hepimiz son telaşlara düşüp yazamadık
Ben bugün 38+0'dayım 1-2 cm açılma var evde bekliyorum
Aşko Çarşamba bı terslik olmazsa kavusucaz bebişimle darısı sana ama suni sancı korkusu sardı insan başına gelmeden korkmuyormus.amann diyordum ha o.samci.ha diğeri de işte şimdi korku sardı beni açılma olmazsa diye korkuyorum bideSana daha zaman var demiştim……. Haber ver bizebugün kutsal kontrol günü herkes kontrolde
Eve gidip egzersizlerine devam et, sancın olunca gel dedi canımCanım doktor sanciyimi bekle dedi açıklık varsadoğurursun hemencik sen
Aminn canım bende aynı duygularla grubu okuyorumGünaydın kızlar
Doğuranların gözü aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBir giriyorum bir kaç kişi yazmış oluyor doğurdum diye şaşırıyorum A a doğurmuşlar diyorum ama durun daha doğurmayan epey kişi varız Hepimiz vaktiyle doğuralım inşallah
Ohh çok şükür kuzum 3'te 3 hepimiz çok iyiyizBugün bende kontrole gittim kızlar 2650 olmuş kilosu kan idrar tahlili verdim şimdilik her şey yolunda çok şükür
Allah'ım insan nasılda heyecanlanıyor biraz hüzün var benimde içimde sanki hamileliğe alışmıştım şimdi nasıl bakarım naparim fln korkuyorum bende inşallah çok güzel bir dönem olur insan rahata alışıp tekrar çocuk büyütme topuna girince korkuyor açıkçası dağınık evler baş ağrılarım falan geliyor aklımaEve gidip egzersizlerine devam et, sancın olunca gel dedi canım
Ay hadi inşallah ya
İlk gebeliğim olunca o korku bende yok sadece duygusallık ota boka ağlamaAllah'ım insan nasılda heyecanlanıyor biraz hüzün var benimde içimde sanki hamileliğe alışmıştım şimdi nasıl bakarım naparim fln korkuyorum bende inşallah çok güzel bir dönem olur insan rahata alışıp tekrar çocuk büyütme topuna girince korkuyor açıkçası dağınık evler baş ağrılarım falan geliyor aklımaama neyse yaparım ben o güç var.bende türk kadınıyiz biz aaaa bir bebeyle baş edemicekmiyiz
Çok şükürr sen 1-2 güne kavuşacasın bide inanamıyorum halâOhh çok şükür kuzum 3'te 3 hepimiz çok iyiyiz
Oy ağlama senn çok güzel bir anne olursun eminim ben burdaki annelerin ilk olmasina rağmen benden tecrübeli gördüm çoğunu maşallah annislerimize ,İlk gebeliğim olunca o korku bende yok sadece duygusallık ota boka ağlama
Ama 1 tanesini büyütmüşsün arkadaşım bu daha kolay olacaktır tecrübelisin sonuçta
hadi bakalım yakındır o zaman senin de. Sancılar var mıGünaydın kızlar, daha doğurmayan çok kişi var ya hepimiz son telaşlara düşüp yazamadık
Ben bugün 38+0'dayım 1-2 cm açılma var evde bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?