Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzu doğumunda kolaylıklar diliyorum

Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla, kolaylıkla gelir umarım bebişin Çok güzel, tüm işaretler peş peşe gelmiş hiç yormamış seni, doğumun da hemencecik olur inşallah Dualarımız seninle, sabaha güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bende ilk günü belirlenince öyleydim ama şuan biraz rahatım stres yapma bence canım. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına doğumunda çok güzel geçer

Hayırlı uğurlu olsun. Milyonunuz kaç cmdi ve neredeydi? Nasıl bir gebelik geçirdiniz? Şu anda 6 haftalık gebeyim ve 7-8 cm misyonum var. Sezaryen kesisinin tam altındaymış.

Sağlıklı güzel haberlerle gel kuzu doğumunda kolaylıklar diliyorum
Çok teşekkür ediyorum inşallah iyi geçer. Stresli değilim ama uykum acayip bölündü şuan çok uyuyup uyanmışım gibi oldum 2saate evden çıkacağız bakalım 7de hastanede olmam gerekiyor heyecanlıyım

Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum
Rabbim saglılıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah cnm kolay doğumların olsun

Merhaba doğum yaptınız mı bilemiyorum ama kesinlikle sezeryan olun. Miyomlar temizlensin. 2.gebelige kadar yeniden okunmayacağının garantisi yok diyorlar ama yine de temizlensin. Şu anda 2.cocuguma hamileyim miyomum var ve riskli durumlardan bahsedip duruyorlar. Kafayı yemek uzereyim bir doktor da doğumda temizleriz demedi. Diyen doktoru bulmuşken sezeryanla kurtul.

Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarımız seninle gelsin bakalım mis kokulu kavuşmanıza çok az kaldı

Kızlar taç almayacaktım ama karar değiştirdim birden alasım geldi şimdi de güzel bir şey bulamıyorum nolur link atın doğuma yetişsin varsa anne bebek takım olsa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…