- 23 Haziran 2025
- 599
- 1.248
- 28
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.481
Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Çok şükür canlar çok şükürCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
Evet canım cumartesi günü paşamızla kavuştuk
Ayyy gelmiş miniğimiz inanamıyorumKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Hahaha nasıl bir mesaj gönderdiysen artıkBunu dün sabah yazmam ve akşamına suyumun gelmesi
Gözün aydın kuzummm gelmiş miniğin maşallahKızlaarr bende doğurdumepidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
Ayy maşallah ne güzel haberler aldık bugünCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
Kuzum 2 aralık mı oldu 3 mü. Listeye yazıcamKızlaarr bende doğurdumepidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
Ay sorma 38 mi 39 mu diye konuşurken 38+0da geldiAyyy gelmiş miniğimiz inanamıyorumAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hahaha nasıl bir mesaj gönderdiysen artık
Normal oldu canım. 38 haftalık gelmek istedi bebeğim. Hepinize böyle kolayca nasip olsun inşallahYaaaa ciddimisin normal mı sezeryan mıydı şoktayım şuan halbuki aynı gün görünüyor du bebek doğum tarihlerimiz
Benimki 28. haftada baş aşağıydı ama yanlamışBizim bebişlerin dönmeye niyeti yok canımbenimkide tam olarak sağ göğsümün altında kafası, elide yüzünün önünde tam göbek deliğimin orada, ayaklarda sol kasığımın oralarda geziniyor. Ama özellikle hep eliyle vuruyor gibi hissediyorum ben
Kuzum gözün aydın allah analı babalı büyütsünn. Yaa genel anesteziyi sadece kilodan dolayı mı yaptıllar bende şuan 97 kiloyum da sen kaç kiloydun acaba canım? Bana da öyle mi yaparlar acaba diye merak ettimKızlaarr bende doğurdumepidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.
Amin inşallah hepimize canımmNormal oldu canım. 38 haftalık gelmek istedi bebeğim. Hepinize böyle kolayca nasip olsun inşallah
Kuzum baya bi avuç içi kadar kan geldi. Sümüksüydü ama parlak kırmızıydı. İlk doğumumda gelen nişan çok daha az ve pembemsiydiAmin inşallah hepimize canımmKan geldiğinden bahsetmiştin nasıl bir kandı acabaa? Kanlı sümüksü akıntı nişan gibi miydi?
oyy maşallah size canımm dualarımız seninleEvet canım cumartesi günü paşamızla kavuştukhafif sarılığımız var , dualarınızı bekliyorum
Hadi yaaa. O zaman nişanda çok çeşitlii. Son haftalarda kırmızı kan gelince çok telaşe yapmayıp stress yapmadan direk doktorumuza görüncez o zamanKuzum baya bi avuç içi kadar kan geldi. Sümüksüydü ama parlak kırmızıydı. İlk doğumumda gelen nişan çok daha az ve pembemsiydi
Henüz kucağıma alamadım bugün odaya getirmeyeceklermiş babası akşam görecek ama ben yarın görebilirmişimannabelica sirinm D danmii kızlarrr Allah analı babalı büyütsün, maşallah sizlere, pamuklarınıza kavuştunuz, bundan sonrası su gibi ilerleyecek inşallah, aşkla, sevgiyle, gözünüz aydın
H
Henüz kucağıma alamadım bugün odaya getirmeyeceklermiş babası akşam görecek ama ben yarın görebilirmişimamin inşallah darısı gününü bekleyen arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?