- 10 Haziran 2024
- 3.059
- 5.100
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #54.461
Keremm kuş'da geliyorrrKızlar mesajları okuyamıyorum 6 gibi suyum geldiği için yatış yaptık, 2 cm idi açılma şu an 7-8 cm olmuş dualarınızda bize de yer verin
Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum
Ayyy kızlar kızlarKızlar mesajları okuyamıyorum 6 gibi suyum geldiği için yatış yaptık, 2 cm idi açılma şu an 7-8 cm olmuş dualarınızda bize de yer verin
Sağlıkla gelsin inşallah Allah kolaylaştırsın bir avazda inşallahKızlar mesajları okuyamıyorum 6 gibi suyum geldiği için yatış yaptık, 2 cm idi açılma şu an 7-8 cm olmuş dualarınızda bize de yer verin
Ay içim içime sığmıyorKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Ya gözünüz aydın darısı biz bekleyenlerin başına ikiniz de iyiyseniz şimdi bol bol koklaşma zamanıKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Cuma günü gittiğinde direkt doğuma der mi acaba doktor diye düşünüyordun, 3 Aralık'ta geldi bile kızınKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Sağlıklaaaa gelsinn inşallah bugün çok doğum olacak maşallah maşallahKızlar mesajları okuyamıyorum 6 gibi suyum geldiği için yatış yaptık, 2 cm idi açılma şu an 7-8 cm olmuş dualarınızda bize de yer verin
Geçmiş olsun canım benimde baş parmağımda oluyordu. Kalem dahi tutamoyordum elhamdülillah geçti burda yazssam sorun olurmu bilmiyorum baş parmağı ile işaret parmağı arasına sülük koydum biiznillah oldu. Rabbim şifa versin çok zor.Canım benim ellerim çok uyuşuyordu ama benim ellerimde sinir sıkışması var oda fazla etki ediyordu magnezyumu ikiye çıkarmıştım öylelikle azaldı uyuşukluk gece rahatca yatabiliyordum
Bunu dün sabah yazmam ve akşamına suyumun gelmesiNaptın sepidem o kadar da ani olmaz herhalde. Bugün sancım geliyormuş
Ahahha cidden yaBunu dün sabah yazmam ve akşamına suyumun gelmesi
Evet vajinal doğum bekliyorumKuzu vajinal doğumu mu bekliyorsun yoksa gün falan vermiş miydiniye o kadar kaygılısn kuzu stres yükleme kendine
Yaaaa ciddimisin normal mı sezeryan mıydı şoktayım şuan halbuki aynı gün görünüyor du bebek doğum tarihlerimizKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Gözünüz aydın canım, ani ve güzel geldi Şebnem bebekBunu dün sabah yazmam ve akşamına suyumun gelmesi
Allahımaaa çok şükür maşallah sizeKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Kerem'dee geldiiiCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam
Kizlar masallah cok tebrik ederim ikinizi deCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?