Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Ya arkadaşlar benim durumum kötü gidiyor, âdet ağrısı gibi ağrım var demiştim ya, kıpkırmızı ilk gün âdet kanaması gibi kanamam da başladı. Galiba bebeğim gidiyor, kabul etmek istemesem de durum onu gösteriyor.
Allah yardımcın olsun canım eğer imkanın varsa özel bir hastaneye git bir de ordan görüş al bakalım pazar gününe kadar böyle bekleme

Benim de solda hatta doktor ultrasonu sol tarafıma tutunca bebek gözüktü keseyi gördüğümde de aynı şekilde soldaydı özellikle kontrol ettim. Zaten yumurtlama zamanı da yerleşme döneminde de sol kasığımda sancı vardı

Ay çok şükür aşkım yazmayınca korktum dünde ufak lekelenmen vardı, iyi yapmışsın dinlen güzelce, uyumasanda gözlerini kapatmak iyi gelir 😍
Bendede bir şey yok canım 8+0 bu gün, bu saatten sonra olmaz diye düşünüyorum zaten 😂🫢
Şükür ettim halime burda zorluk çeken kızları görünce ☹️
Olmaz insallah canim daha da. Vallahi herkeste olunca insan bi düşünüyor dimi.
Kuzum valla dinlendim sabah kalktigimdan beri yatiyorum 😊
Allah kolaylık versin herkese 🙏
Karın ağrın acaba gaz olabilir mi canım, oda çok fena yapıyor 😒
Valla kuzum olabilir mi bilmiyorum ama pek ondan degil gibi bugunku. Geçse de tam rahatlasam iyi olcak 🙏

Olmaz insallah canim daha da. Vallahi herkeste olunca insan bi düşünüyor dimi.
Kuzum valla dinlendim sabah kalktigimdan beri yatiyorum 😊
Allah kolaylık versin herkese 🙏

Valla kuzum olabilir mi bilmiyorum ama pek ondan degil gibi bugunku. Geçse de tam rahatlasam iyi olcak 🙏
Ama lekelenmen durdu dimi canım, bir şey yok şu an

Ya arkadaşlar benim durumum kötü gidiyor, âdet ağrısı gibi ağrım var demiştim ya, kıpkırmızı ilk gün âdet kanaması gibi kanamam da başladı. Galiba bebeğim gidiyor, kabul etmek istemesem de durum onu gösteriyor.
Geçmişi okumamıştım ne denir bilmiyorum teselli sözcükleri faydasız,ama Allah en doğrusunu en hayırlısını bizim için verir o yüzden Allaha bırakmak en rahatlatıcı yol. Rabbimin bizler için ne sürprizleri var bilemeyiz kadere bırak rahatla 💚

Bide yeni nesil isimler ve herkesin ismi ayni🤭🤭
Benim oğlumum adı da Ali Kerem, ben de klasik isimleri seviyorum. Ali veya kerem diyince bakmıyor Ali kerem diyince bakıyor. Bu arada sizs bir şey anlatcam kızlar. Doğumdan sonra sanırım 10. Günümüzde falanız hem ağrılarım var hem uykusuzum böyle değişik bir süreç, gece yarisiydi oğlumu emzircem çocuğa Ali Rıza diye sesleniyorum sonra eşim bana baktı ben ona ben başladım ağlamaya ben nasıl bir anayım diye insan evladının adını yanlış söyler mi diye şimdi o kadar gülüyorum ki aklıma geldikçe 😂😂

Benimde oğlum sağdaydi, bunda da sol 🙈🙈 bende çok merak ediyorum bizimkiler de kız bekliyor ama..ben hiç kız anası olacağımı düşünmüyorum yani hep erkek doğuracağım gibi hissediyorum 😂😂
Benim de ne kadar doğurursam doğurayım hepsi kız olurmuş gibi geliyor 😂 kendimi hiç erkek annesi olarak hissetmiyorum neden acaba 😄

Back
X