- 23 Ekim 2024
- 3.704
- 5.776
- 73
- Konu Sahibi annabelica
- #5.461
Bizle tedavi oluyorValla ilk haftalarda sağdaydı kasık ağrım vardı, spnra sol ağrıdı şimdi 0 ağrı hadi çöz bakalım![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizle tedavi oluyorValla ilk haftalarda sağdaydı kasık ağrım vardı, spnra sol ağrıdı şimdi 0 ağrı hadi çöz bakalım![]()
![]()
Allah yardımcın olsun canım eğer imkanın varsa özel bir hastaneye git bir de ordan görüş al bakalım pazar gününe kadar böyle beklemeYa arkadaşlar benim durumum kötü gidiyor, âdet ağrısı gibi ağrım var demiştim ya, kıpkırmızı ilk gün âdet kanaması gibi kanamam da başladı. Galiba bebeğim gidiyor, kabul etmek istemesem de durum onu gösteriyor.
Hahah baksana herkesin soldayms tek degilimTek erkek seninki geliyormuş gruba![]()
Olmaz insallah canim daha da. Vallahi herkeste olunca insan bi düşünüyor dimi.Ay çok şükür aşkım yazmayınca korktum dünde ufak lekelenmen vardı, iyi yapmışsın dinlen güzelce, uyumasanda gözlerini kapatmak iyi gelir
Bendede bir şey yok canım 8+0 bu gün, bu saatten sonra olmaz diye düşünüyorum zaten
Şükür ettim halime burda zorluk çeken kızları görünce![]()
Valla kuzum olabilir mi bilmiyorum ama pek ondan degil gibi bugunku. Geçse de tam rahatlasam iyi olcakKarın ağrın acaba gaz olabilir mi canım, oda çok fena yapıyor![]()
Ay aman baslamasin kizlar sanslisinz cok kotu daraliyorsunuz ve hcbsy yapamiyorsunuzKuzum cok sağol. Bugun sabahtan beri yatiyorum karnim agriyordu. Bide uyku hali var ama uyuyamiyorum.
Ay herkes mide bulantilarindan sikayetci bende birsey yok. Sende de yoktu sanki basladi mi sende
Ama lekelenmen durdu dimi canım, bir şey yok şu anOlmaz insallah canim daha da. Vallahi herkeste olunca insan bi düşünüyor dimi.
Kuzum valla dinlendim sabah kalktigimdan beri yatiyorum
Allah kolaylık versin herkese
Valla kuzum olabilir mi bilmiyorum ama pek ondan degil gibi bugunku. Geçse de tam rahatlasam iyi olcak![]()
Geçmişi okumamıştım ne denir bilmiyorum teselli sözcükleri faydasız,ama Allah en doğrusunu en hayırlısını bizim için verir o yüzden Allaha bırakmak en rahatlatıcı yol. Rabbimin bizler için ne sürprizleri var bilemeyiz kadere bırak rahatlaYa arkadaşlar benim durumum kötü gidiyor, âdet ağrısı gibi ağrım var demiştim ya, kıpkırmızı ilk gün âdet kanaması gibi kanamam da başladı. Galiba bebeğim gidiyor, kabul etmek istemesem de durum onu gösteriyor.
Off sus sus açım şu anKizlar bu arada bulantısı olanlar tost deneyebilirsiniz. Daha rahat oluyor yemesi de.
Yok kuzum şükür gecti. Insallah bir daha olmaz. Kimselere de olmasinAma lekelenmen durdu dimi canım, bir şey yok şu an
Insallah sizinkiler de en kisa zamanda gecer kendinizi iyi hissedersinizAy aman baslamasin kizlar sanslisinz cok kotu daraliyorsunuz ve hcbsy yapamiyorsunuz
Bizim birbirimizi surekli yemekle tetiklememizOff sus sus açım şu ankavurmalı kaşarlı
![]()
Benimde oğlum sağdaydi, bunda da solKızlar benim oğlum sagdaydı. Şimdi bu mınık solda. O zaman kız mı olacak yani
Bendee öyleeeBenimde oğlum sağdaydi, bunda da solbende çok merak ediyorum bizimkiler de kız bekliyor ama..ben hiç kız anası olacağımı düşünmüyorum yani hep erkek doğuracağım gibi hissediyorum
![]()
Aşko iyiki senle aynı evde değilizBizim birbirimizi surekli yemekle tetiklememizama cidden en rahat tost yeniyor yaaa
Benim oğlumum adı da Ali Kerem, ben de klasik isimleri seviyorum. Ali veya kerem diyince bakmıyor Ali kerem diyince bakıyor. Bu arada sizs bir şey anlatcam kızlar. Doğumdan sonra sanırım 10. Günümüzde falanız hem ağrılarım var hem uykusuzum böyle değişik bir süreç, gece yarisiydi oğlumu emzircem çocuğa Ali Rıza diye sesleniyorum sonra eşim bana baktı ben ona ben başladım ağlamaya ben nasıl bir anayım diye insan evladının adını yanlış söyler mi diye şimdi o kadar gülüyorum ki aklıma geldikçeBide yeni nesil isimler ve herkesin ismi ayni![]()
Benim de ne kadar doğurursam doğurayım hepsi kız olurmuş gibi geliyorBenimde oğlum sağdaydi, bunda da solbende çok merak ediyorum bizimkiler de kız bekliyor ama..ben hiç kız anası olacağımı düşünmüyorum yani hep erkek doğuracağım gibi hissediyorum
![]()
Insallah valla limon yemekten midem yanacak artkInsallah sizinkiler de en kisa zamanda gecer kendinizi iyi hissedersiniz![]()