- 10 Haziran 2024
- 3.104
- 5.304
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.041
hiçbir belirtim yokdu sadece cuma günü gece 7 kez fln kücük sancılarım oldu 40 saniye süren son iki gündürde çok zor yürüyordum penguenlerle yarışırdımsuuuduru68 canıım sağlıcakla kucağına al inşallah suyun gelmeden önceki haftalarda nasıl belirtilerin olmuştu ya da önceki gün bişey hissetmiş miydin ? Bir de şu an kaçıncı hafta kaçıncı gün oluyorsun
Küçük sancılar derken beline ve makatına vuran sancılar mıydı? Sancıyı tarif edebilir misin canıımhiçbir belirtim yokdu sadece cuma günü gece 7 kez fln kücük sancılarım oldu 40 saniye süren son iki gündürde çok zor yürüyordum penguenlerle yarışırdım
40+2 yazıyor günlüğümde
evet kuzum anlattığın gibi sancılar ve 4 kez girmeye başladı fayda ediyor galiba ebenin yaptığı işlemKüçük sancılar derken beline ve makatına vuran sancılar mıydı? Sancıyı tarif edebilir misin canıım
Bi de seni de darlıyoruz amakendini nasıl hissediyosun var mı sancılarda artış
İnşallah düzeliyordur bende burdan doğurmadan önce göğüs kremi sürmeyi unutmayın hatırlatması yapayımYa kızlar bu göğüs kararması doğumdan sonra düzeliyormu varmı daha önce siyah olup düzelen her yerim simsiyah oldu Yarabbi
Kolayca sağlıkla kavuş inşallah canım bekliyoruz haberlerinievet kuzum anlattığın gibi sancılar ve 4 kez girmeye başladı fayda ediyor galiba ebenin yaptığı işlem
Ayyy bugün içimden geçtinn dahaa. Sağlıkla al kucağına bebeğim çok mutlu oldumsancım çok nadir giriyor oyüzden şuan ebe iki kere bişey uyguladı gelsin sancılarım diye şimdi bir bucuk saate yine kontrol etcekler sancılarım gelmezse sıvı yoldan suni sancı vercekler 4cm olduktan sonrada eğer sancında güzel olursa epidural yaparım dedi bekliyorum şuan odamda
Bacım inşallah düzeliyodur yerli kadınlara döndüm çünkü ahhahahahYa kızlar bu göğüs kararması doğumdan sonra düzeliyormu varmı daha önce siyah olup düzelen her yerim simsiyah oldu Yarabbi
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzumevet kuzum anlattığın gibi sancılar ve 4 kez girmeye başladı fayda ediyor galiba ebenin yaptığı işlem
sancım çok nadir giriyor oyüzden şuan ebe iki kere bişey uyguladı gelsin sancılarım diye şimdi bir bucuk saate yine kontrol etcekler sancılarım gelmezse sıvı yoldan suni sancı vercekler 4cm olduktan sonrada eğer sancında güzel olursa epidural yaparım dedi bekliyorum şuan odamda
Ayyy İnşanlah yaaa bende söylim oğlan anası olmakta çok güzel bişey evde bana aşık iki oğlan bana çok bağlılarÇok güzel ben kız büyüttüm anne olmak zaten güzel tabiki ama kız annesi olmak cokkk güzel
kuzum sancı girince uyutmuyor ama dinlendim baya şimdi suni veriyorlar gittikce sancım artıcakmış, güc topladım şimdiye kadar artık gelebilir yaneKuzum uyuyup dinleyebiliyor musun? Ya da rahat rahat yatabiliyor musun? Yoksa sürekli bir aksiyon halde misin? Geceden gittin çünkü, gücün nasıl onu merak ettim. Hızla açılman artar inşallah en kısa zamanda kavuşursun
Aboo acı gülümsemeİnşallah düzeliyordur bende burdan doğurmadan önce göğüs kremi sürmeyi unutmayın hatırlatması yapayımacıyorrrr
Oy eminimki güzeldir Allah'ım ikisinide tattırdı çok şükürAyyy İnşanlah yaaa bende söylim oğlan anası olmakta çok güzel bişey evde bana aşık iki oğlan bana çok bağlılaroda AP ayrı bir duygu
Canım sen yurtdışındamiydin senide ağırdan aldılar sankikuzum sancı girince uyutmuyor ama dinlendim baya şimdi suni veriyorlar gittikce sancım artıcakmış, güc topladım şimdiye kadar artık gelebilir yaneinşallah canım
Allah yardımcın olsun canım su gibi geçsin doğumunkuzum sancı girince uyutmuyor ama dinlendim baya şimdi suni veriyorlar gittikce sancım artıcakmış, güc topladım şimdiye kadar artık gelebilir yaneinşallah canım
İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın canım benim darısı bizlerekuzum sancı girince uyutmuyor ama dinlendim baya şimdi suni veriyorlar gittikce sancım artıcakmış, güc topladım şimdiye kadar artık gelebilir yaneinşallah canım
İnşallah kolayca sağlıklıca alın kucağınızaKızlar yarın sabah doğuma girecem 37+3 de erken alınacak tansiyonum ilaçlara rağmen düşmüyor şekerde olunca doktorum bekletmek istemiyor heyecanla karışık bir korku varinşallah sağ salim kucağıma alırım bende hepinize duaciyim sizde dualarınızı esirgemeyin
Amin çok şükürOy eminimki güzeldir Allah'ım ikisinide tattırdı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?