- 10 Haziran 2024
- 3.107
- 5.309
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.081
Canım kaçıncı haftasında doğmuştu Asya kuşKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür çok güzel ve hızlı gecti herşey
Kızım Asya saat 14:17de doğdu
Boyu 49cm
Kilosu 3020gram
Karnın sertleşmesi bebeğin belli noktada kalması da doğum belirtisi diye biliyorum ama annelik iç güdüsü bilir, hareket azsa bir acile gidin en azından muayene ederler benceKızlar bir şey sorucam bebeğimin hareketleri çok nadir hep sert karnım normal mi
Sonlara doğru bebeğin yeri azaldığı için doktor günde 10 hareket yeterli demişti bana canım. Bahsettiğin sertlikler de yalancı doğum kasılmaları büyük ihtimalle. Ama normalden farklı hissettiriyorsa nst ye girebilirsin kontrol amaçlıKızlar bir şey sorucam bebeğimin hareketleri çok nadir hep sert karnım normal mi
Gözün aydın canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür çok güzel ve hızlı gecti herşey
Boyu 49cm
Kilosu 3020gram
Maşallah canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür çok güzel ve hızlı gecti herşey
Boyu 49cm
Kilosu 3020gram
Gözün aydın kuzum sağlıkla büyüt kızınıKızlar doğurdum ben
Ohh maşallah kuzumKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür çok güzel ve hızlı gecti herşey
Boyu 49cm
Kilosu 3020gram
Hoşgelmiş asya kuşumuzzzKızlar hepinize çok teşekkür ederim çok şükür çok güzel ve hızlı gecti herşey
Boyu 49cm
Kilosu 3020gram
Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamdaMaşallah canımsiz doğum yaptıkça bana cesaret geliyor resmen kendini toparlayınca hikayeni dinlemek isteriz
evet zayıf değil ama tahmin ettiği kiloda değildi 3300gram demişti bi hafta önceOhh maşallah kuzumbak doktorun dediği gibi de zayıf doğmamış
Analıkkk yaa bak nasıl hissetmişsinGece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamdasonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?" sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim
14:17de
sağol pamlok teyzemizz darısı size olsun toprak kuşumla sanaHoşgelmiş asya kuşumuzzzçok çok şükür annesini biraz bekletti ama şuan koyun koyunasınız ne güzel
korkma evet sancılar o an çok ağrılı ama çok güzel kuvvetli ıkınınca bebiş hemen doğu veriyorAnalıkkk yaa bak nasıl hissetmişsinçok şükür doğumda kolay olmuş kuzum ben de suniden çok kotkuyordum içim rahatladı valla
O kadar fark olsun be bişey olmaz sağlıklı olsun da prensesevet zayıf değil ama tahmin ettiği kiloda değildi 3300gram demişti bi hafta önce
ama olsun doğumum kolay oldu çok şükür canım
Amiiin kuzum hepimize darısı inşallahsağol pamlok teyzemizz darısı size olsun toprak kuşumla sana
evet bekletti ama iyiki bekletti zaten çok küçük bişey erken gelseydi daha küçük olurdu iyiki şimdi geldi kızım
Çok güzel geçmiş canım ne harika bir mucize bebeğini kucağına almakGece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamdasonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?" sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim
14:17de
yok çok şükür kuzumÇok güzel geçmiş canım ne harika bir mucize bebeğini kucağına almakbol bol kokla, sarıl kavuşmaların en büyüğünü yaşadınız dikişin var mı bu arada
Enfeksiyon riskini almak istemiyorlar demek. Kaç günün kaldı hastanede?Bende öyle biliyorum su geçirmez bantla alınabilir diye ama burdakiler biraz farklı çalışıyor dikişlerde kendisi eriyen dikişlerden değil salı günü alcaklarmış dikişleri. Hatta doktorla konuşunca evet su geçirmez bant varken duş alınabilir ama biz yinede bu süreçte o bölgeye su teması olmamasını öneriyoruz dedi ve salıya kadar beklememi istedi duş için. Belki burda dikişler alınana kadar sürekli hastanede tuttukları içindir 6gece 7 gün tutuyorlar hastanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?