- 30 Temmuz 2020
- 9.241
- 37.442
- 548
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.121
evet bebeksi bugday tenim cok bozuldu şimdi.Ya kızlar bu göğüs kararması doğumdan sonra düzeliyormu varmı daha önce siyah olup düzelen her yerim simsiyah oldu Yarabbi
Ben de aynı şekildryim ya. Üstelik gündüz hiç uyumadım. Sanırım doğuma yakın böyle oluyor diye okumuştumKızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli
Bencede öyle birde sürekli pansumanı yapıp dikişleri kontrol etmeleri güzel aslında yani sezaryenin ilk haftasını toparlamış olarak taburcu etmeleri hastaneden. Yarın dikişler alınacak lohusa bakım merkezine geçeceğim burdan 15ine kadar da ordayım bi hafta daha evden uzağım yaniEnfeksiyon riskini almak istemiyorlar demek. Kaç günün kaldı hastanede?
Ay ne güzel doğmuşGece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamdasonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?" sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim
14:17de
Ay ben daha uyumadım sen sabah oldu da doğuma mi gidiyorsungunaydin anneler
7 bucukta sezaryanım var suan yoldayım
dualarınıza talibim
Maşallah canım tebrik ederim.surec hızlı ilerlemis, ne mutlu sanaGece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamdasonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?" sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim
14:17de
Abla aşırı mutlu. Ufak kıskançlıklar oldu tabi battaniye üstünden çekmeler yatağına yatmalar emme isteği falanİki çocukla nasıl gidiyor, büyük ne yapıyor, benim de en merak ettiğim şey bu
İyiyiz canım çok şükür. İki gecedir gazı oluyor ama beklenen bişey bu sonuçta 3-4 ay böyle giderannabelica canım bebeğin nasıl sen nasılsın
Dualarımız sizinle canım inşallah hızlıca iyileşir bebeğin kollarına gelir hemenKızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Bende çok kötü grip oldum ağlıyorum sinirden nerden çıktı nasıl olck bilmiyorum tamda doğuma yakın doğumun ne zaman olcgı günlerdeİyiyiz canım çok şükür. İki gecedir gazı oluyor ama beklenen bişey bu sonuçta 3-4 ay böyle gider
Allah yardımcın olsun İnşanlah bebeğin iyileşir canım nasıl aniden ilerledi böyle herşeyKızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Geçmiş olsun canım inşallah iyileşirsin hemenBende çok kötü grip oldum ağlıyorum sinirden nerden çıktı nasıl olck bilmiyorum tamda doğuma yakın doğumun ne zaman olcgı günlerde
Dualarimiz sizinle. Güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyoruzKızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?