Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli

Ya kızlar bu göğüs kararması doğumdan sonra düzeliyormu varmı daha önce siyah olup düzelen her yerim simsiyah oldu Yarabbi
evet bebeksi bugday tenim cok bozuldu şimdi. meme ucunu kastetmıyorum mememın tümü kahvelı kremli gibi hare hare . değişiyor ... yuzumde daha cok olmustu oglumda. yanagım alnım sankı tarlada calısmısım yuzum lekelenmıs ya da hasar almıs gibıydı dogum sonrası ılk haftalar gectı gıttı sukur :) bunda da oyle olacagını dusunuyorum :)

Kızlar benim uykularım çok kaçtı ya uykusuzluk çok yüksek boyutta. Bu saate oldu hala uyuyamıyorum. Herkes hamilelikte bol bol uyu diyor ama benim uykularım gitti. Nasıl ne yapmam geeekli
Ben de aynı şekildryim ya. Üstelik gündüz hiç uyumadım. Sanırım doğuma yakın böyle oluyor diye okumuştum

Enfeksiyon riskini almak istemiyorlar demek. Kaç günün kaldı hastanede?
Bencede öyle birde sürekli pansumanı yapıp dikişleri kontrol etmeleri güzel aslında yani sezaryenin ilk haftasını toparlamış olarak taburcu etmeleri hastaneden. Yarın dikişler alınacak lohusa bakım merkezine geçeceğim burdan 15ine kadar da ordayım bi hafta daha evden uzağım yani

Ay ne güzel doğmuş sağlıklı uzun ömürleri olsunn

Maşallah canım tebrik ederim.surec hızlı ilerlemis, ne mutlu sana

İki çocukla nasıl gidiyor, büyük ne yapıyor, benim de en merak ettiğim şey bu
Abla aşırı mutlu. Ufak kıskançlıklar oldu tabi battaniye üstünden çekmeler yatağına yatmalar emme isteği falan yavaş yavaş alışıyor ama. Çok zorlanıyorum yorgunum genel olarak. Ama ayaktayım bi şekilde

Dualarımız sizinle canım inşallah hızlıca iyileşir bebeğin kollarına gelir hemen

Allah yardımcın olsun İnşanlah bebeğin iyileşir canım nasıl aniden ilerledi böyle herşey

Dualarimiz sizinle. Güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…