- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.361
Gaz masajı yapıyordum bacaklarına ama kuzenim hemşire o dedi ki kalça ultrasonu çekilmeden yapma eğer kalçasında sorun varsa daha da kötü olabilir.Kuzum ayaklarını karnını çok sıcak tut. Üşütmemeye dikkat et. Masajlar var internetten bakabilirsin bacakları hareket ettirmek önemli. Mümkün mertebe ağzından gaz çıkarmaya çalış çünkü çıkmazsa bağırsağa iniyor. Kimyon ve rezene kaynatıp iç o çok faydalı. Aslında gazı çoğu zaman engellemek mümkün olmuyor. 3-4 ay çoğu bebekte sancılı geçiyor. Kabullenip geçecek diye teselli et kendini. Gaz en büyük fobim ya en zor kısmı bence bebek büyütmenin
Seninle günümüz aynı canım bebek kanala girsin diye yapılan egzersizler var hiç denedin miCanım bebek kanala inmiş mi? Kanala inmeden de suni sancı veriliyor mu
Ayy ne güzel anlattın canımız çektiiiMiiss kokuluu bir hayatt doğumdan sonrasıı
Pembe tablo çizmeye gerek yok tabi ki zorlukları var ama öyle bi aşk ki dünyayı tozpembe görüyorum doğurduğumdan beri, huyum değişti resmen. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum, sinirlenmiyorum hiçbir şey zor gelmiyo kendimi tanıyamıyorum
Miiss kokuluu bir hayatt doğumdan sonrasıı
Pembe tablo çizmeye gerek yok tabi ki zorlukları var ama öyle bi aşk ki dünyayı tozpembe görüyorum doğurduğumdan beri, huyum değişti resmen. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum, sinirlenmiyorum hiçbir şey zor gelmiyo kendimi tanıyamıyorum
Aslında net şunu şunu yaptım diyemem sımıf öğretmeniyim malum sürekli hareket halindeydim ve düzenli olmasa da yürüdüm ve hep merdivenleri yürüyerek çıktım onun dışında ekstra bir şey yapmadım canım 36. Haftada doğum pozisyonunu almıştı geçen haftadan beri de kanaldaAnladım güzel anne. Peki kaçıncı haftada kanala girdi? kanala girmesi için ekstra bir şey yaptınız mı
Kızlar selam. Doğum yapanlara sağlıklı mutluluk diliyorum. Ben de hala bekleyenlerdenim. 37+5 ile beklemedeyim. Artık gelsin istiyorum. Bebek daha kanala bile inmemişti en son.
Bakalım inşllah bu hafta süreç normal ilerler de gerek kalmaz diyelim malum bizim doğum sonrası izin de sıkıntıya giriyor 40 hafta doluncaAçılmam yoktu canım ama nişanım gelmişti 3 gün boyunca doğum başlamadı. Ne sancım ne açılmam vardı gittiğimde
Maşallah canım.Aslında net şunu şunu yaptım diyemem sımıf öğretmeniyim malum sürekli hareket halindeydim ve düzenli olmasa da yürüdüm ve hep merdivenleri yürüyerek çıktım onun dışında ekstra bir şey yapmadım canım 36. Haftada doğum pozisyonunu almıştı geçen haftadan beri de kanalda
Ben de yarın gideceğim inşallah kanala girmiştir ama göbek daha aşagıya düşmedi ne yazık kiSelam canım, ben de 37+1 im bugün, usg ye göre bu gün, dün kontrole gittim, nst de sancım var gözüküyordu, hissediyorum zaten toplanmayı ben, aslında 9 gün sonraya planlamıştı doktorum sezeryanı ama sanırım dayanamayacak dedi, ben kalmasını isterdim, 38. Hafta çok güzel bir hafta çünkü, gelirse de başım gözüm üzerine
Benim de yarın kontrolüm var en son geçen hafta gitmiştim 37+0 da. Bebek kanalda değil ama başı çok yaklaşmış demişti doktor. Pelvik bölgesi kemiklerim çok ağrıyor bacaklarım kapanmıyor gibi hissediyorum. Geceleri de bel ve kasıklarıma vuran regl sancılarım var hatta düzenli gelecek mi diye takip ediyorum ama gündüzleri o kadar yok niyeyseBen de yarın gideceğim inşallah kanala girmiştir ama göbek daha aşagıya düşmedi ne yazık ki
Hemen hemen aynıyız canım seninle. İnşallah kanala girmiştir. Peki ekstra bir şey yaptın mıBenim de yarın kontrolüm var en son geçen hafta gitmiştim 37+0 da. Bebek kanalda değil ama başı çok yaklaşmış demişti doktor. Pelvik bölgesi kemiklerim çok ağrıyor bacaklarım kapanmıyor gibi hissediyorum. Geceleri de bel ve kasıklarıma vuran regl sancılarım var hatta düzenli gelecek mi diye takip ediyorum ama gündüzleri o kadar yok niyeyseyarın da tam 38+0 olacak inşallah
Doktor squat, yere çömelme vs gibi hareketler önerdi. Ama pek yapamadım geçen haftadan beri çok halsizim. Normalde bu haftalarda enerji patlaması olur diyorlardı ama bende hiç öyle olmadı. Senin kaç oldu tam canımHemen hemen aynıyız canım seninle. İnşallah kanala girmiştir. Peki ekstra bir şey yaptın mı
Yarın gecicez kuzum eveEve gectinmi canım
oyyy evetİyi şüküro minnak kız kocaman olucak ama hala minnak gibi davranıcaksın o ayrı
gaz sancısı için burda arkaşdaşlar paylaşıyordu sen yediklerine dikkat ediyormusun canım yedigin bişey mi dokandıKızlarcım bebeğim Dünden beri aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor ve gazdan kıvranıyor yavrum. Önerisi olan var mı nasıl rahatlatırım
Süt ve süt ürünleri de gaz yapıyor canım. Bu gaz olayı bazen ne yaparsan yap oluyor bide 2-3 aylık süreç olarak düşün :/ geçecek birden ve diş sancısı başlayacakKızlarcım bebeğim Dünden beri aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor ve gazdan kıvranıyor yavrum. Önerisi olan var mı nasıl rahatlatırım
gaz sancısı için burda arkaşdaşlar paylaşıyordu sen yediklerine dikkat ediyormusun canım yedigin bişey mi dokandı
Bakliyat, süt süt ürünleri vs hiç tüketmiyorum o kadar dikkat ediyorum ki anlamıyorum neden oluyor. Kızım kıvrandıkça ben ağlıyorum sütüm de azaldıSüt ve süt ürünleri de gaz yapıyor canım. Bu gaz olayı bazen ne yaparsan yap oluyor bide 2-3 aylık süreç olarak düşün :/ geçecek birden ve diş sancısı başlayacak
Canım dediğim gibi ne yapsak olacak bu bir süreç maalesefBakliyat, süt süt ürünleri vs hiç tüketmiyorum o kadar dikkat ediyorum ki anlamıyorum neden oluyor. Kızım kıvrandıkça ben ağlıyorum sütüm de azaldı
Sağolun kızlar makineyle sağım yapmaya başladım dediginiz gibi kolostrum damla damla geliyor dünden beri inşallah artarHayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünağrılarınız geçecek merak etmeyin. Aerolanın etrafına biraz mama sürüp bebeğinizin memeyi tutmasını sağlayabilirsiniz, ucu yoksa göğüs ucu koruyucu ile de tutturabilirsiniz. Emerse daha çabuk gelir diyorlar, emmezse de söz süt gelmesede sağım yapın, meme uyarılsın, ilk kızımda tirle kullanmıştım, işe yaramıştı. Güle güle büyütün
.Geçmiş olsunAllah analı babalı büyütsün inşallah hemşireler ayağını altını sıkın uyansın diyorlar sütünüde sağ mutlaka gelecektir
Sağlıkla büyüsün, sezaryende ne kadar yürürseniz o kadar erken toparlarsınız. Acısa da zorlanmayacak şekilde yürümeye çalışın. Yenidoğanlarda kan şekeri düştüğü için uykuya meyilli oluyorlar, ayak tabanından sıkıp uyandırabilirsiniz. İlk iki gün süt gelmiyor zaten, kolostrum, o da damla damla gelir. Üçüncü gün süt iniyor ama arkadaşların dediği gibi emmezse bile 2-3 saatte bir sağım yap makineyle mutlaka. Uyarı gitmesi lazım.
Pars canımGözün aydın canım analı babalı sağlıkla büyüsün bebeğin. Sütünü sağ mutlaka damla damla diye düşünme. Meme reddi geçici bişey. O arada sütün hepten kesilmesinBebeğinin adı neydi istersen tabloya ekleyelim
Canım belirli bir yerde kilo önemli tabii ama iç organ gelişimi öncelikli mesela benim beneğim 3300 doğdu ama akciğerde sorun çıktı 1 hafta yattı. Yan odada 2700 bebek doğdu annesine verdiler. Diğer odada 3000 doğdu ama anne karnında pisliğini yemiş oda yoğunbakıma girdi. Yani kiloyla alakalı değilDoguran tum anneleri tebrik ederim Allah anali babali buyutsun
Kizlar bebegin kilosu kac olmaliki kuvezde kalmamasi icin bi sinir varmi bilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?