Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bir sorun çıkmayacak inşallah lütfen endişelenme, muhakkak anneyiz, hepimizin yüreği ağzımızda, tabi öyle dediğin gibi tevekkül ediyorsun işte geleceğe, iyi düşün iyi olsun
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın insanın buna ihtiyacı var ama doktorlar da bazen acımasız konuşabiliyorlar

Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven

Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven
Peki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende de

Doguran tum anneleri tebrik ederim Allah anali babali buyutsun
Kizlar bebegin kilosu kac olmaliki kuvezde kalmamasi icin bi sinir varmi bilen

Canım bende senin gibiyim büyük ihtimalle suni sancı verecekler gibi görünüyor bende hiç istemiyorum ama onları riskede atamayız

Rabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakın
Kızlar selam. Doğum yapanlara sağlıklı mutluluk diliyorum. Ben de hala bekleyenlerdenim. 37+5 ile beklemedeyim. Artık gelsin istiyorum. Bebek daha kanala bile inmemişti en son.
39 girdik bugün beklemedeyiz

Rabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakın

39 girdik bugün beklemedeyiz
İnşallah canım kalbim rahat çok şükür ama insan bazen elinde olmadan üzülüyor ne yazık ki

İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Yok yaa oğlum gelmeye niyetli değil gibiii sen napıyosun nasıl bebekli hayat
Miiss kokuluu bir hayatt doğumdan sonrasıı
Pembe tablo çizmeye gerek yok tabi ki zorlukları var ama öyle bi aşk ki dünyayı tozpembe görüyorum doğurduğumdan beri, huyum değişti resmen. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum, sinirlenmiyorum hiçbir şey zor gelmiyo kendimi tanıyamıyorum

Peki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende de
Açılmam yoktu canım ama nişanım gelmişti 3 gün boyunca doğum başlamadı. Ne sancım ne açılmam vardı gittiğimde

Kızlarcım bebeğim Dünden beri aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor ve gazdan kıvranıyor yavrum. Önerisi olan var mı nasıl rahatlatırım
Kuzum ayaklarını karnını çok sıcak tut. Üşütmemeye dikkat et. Masajlar var internetten bakabilirsin bacakları hareket ettirmek önemli. Mümkün mertebe ağzından gaz çıkarmaya çalış çünkü çıkmazsa bağırsağa iniyor. Kimyon ve rezene kaynatıp iç o çok faydalı. Aslında gazı çoğu zaman engellemek mümkün olmuyor. 3-4 ay çoğu bebekte sancılı geçiyor. Kabullenip geçecek diye teselli et kendini. Gaz en büyük fobim ya en zor kısmı bence bebek büyütmenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…