- 24 Şubat 2018
- 485
- 435
- 103
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.341
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın insanın buna ihtiyacı var ama doktorlar da bazen acımasız konuşabiliyorlarBir sorun çıkmayacak inşallah lütfen endişelenme, muhakkak anneyiz, hepimizin yüreği ağzımızda, tabi öyle dediğin gibi tevekkül ediyorsun işte geleceğe, iyi düşün iyi olsun
Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güvenKızlar bugün yine kontrolüm vardı 40+2 oldum devlet Hastanesi'ne gittim özelde doğum başlatılmak istendi suni sancı ile diye korktum devlet bekler umuduyla aynı şekilde devlette yarın Buradada vaktin doluyor bende baslaticam suni sancıyla dedi hadi diyelim beklemek istersen en fazla üç gün daha dedi.ssonra gene Alıcaz dedi suni sancı korkumdan dolayı cesaret edemiyorum Allah'ım ne zormuş mental olarak hiç iyi değilim devlette suni sancı süreci nasıl işliyor deneyimli biri varsa yazsın nolurbebiste 3500 dedi bu arada
Peki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende deCanım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven
Canım bende senin gibiyim büyük ihtimalle suni sancı verecekler gibi görünüyorKızlar bugün yine kontrolüm vardı 40+2 oldum devlet Hastanesi'ne gittim özelde doğum başlatılmak istendi suni sancı ile diye korktum devlet bekler umuduyla aynı şekilde devlette yarın Buradada vaktin doluyor bende baslaticam suni sancıyla dedi hadi diyelim beklemek istersen en fazla üç gün daha dedi.ssonra gene Alıcaz dedi suni sancı korkumdan dolayı cesaret edemiyorum Allah'ım ne zormuş mental olarak hiç iyi değilim devlette suni sancı süreci nasıl işliyor deneyimli biri varsa yazsın nolurbebiste 3500 dedi bu arada
Rabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakınKızlar ben 33. Haftadan beri perinatoloji de muayene oluyordum bilkent şehir hastanesine gidiyorum her gidişim de farklı bir doktor muayene etti ve her biri de bambaşka sıkıntılar söyledi bugün gittiğimde de bacak boyunun kısa olduğunu ve tek arter tek ven dedi cumaya doğum için gün verdi ama yarın özel hastaneye de gidecem dualarınıza ihtiyacım var umarım herhangi bir sağlık problemi yoktur
39 girdik bugünKızlar selam. Doğum yapanlara sağlıklı mutluluk diliyorum. Ben de hala bekleyenlerdenim. 37+5 ile beklemedeyim. Artık gelsin istiyorum. Bebek daha kanala bile inmemişti en son.
Senin ilk doğumunmuydu canım ben ikinci diye hatırlıyorum seni sanki nasıl oldu doğdu mu bebeğinKızlar hala açılmam yok sancılarım çok yüksek ama açılmam yok aynı durumu yaşayan anneler var mı sonradan açılma oldu mu
İnşallah canım kalbim rahat çok şükür ama insan bazen elinde olmadan üzülüyor ne yazık kiRabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakın
39 girdik bugünbeklemedeyiz
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAnladım canım ben şuan Diyarbakır da çalışıyorum diye ora sandımBende de bi kolestaz ihtimali var diye bir iki haftaya gelmezse gün belirlicez dedi bekliyorum şuan sadece bakalım sağlıkla alırsın bebişi inşallah kucağına az kalmış
Pamlookk . Atıp çıkmışsıın doğuruyo musun yoksaa
Yok yaaPamlookk . Atıp çıkmışsıın doğuruyo musun yoksaa
Ne yapıyorsun canım doğum olsun diye? Neler yapmalıyız acabaRabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakın
39 girdik bugünbeklemedeyiz
Canım bebek kanala inmiş mi? Kanala inmeden de suni sancı veriliyor muPeki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende de
Miiss kokuluu bir hayatt doğumdan sonrasııYok yaaoğlum gelmeye niyetli değil gibiii sen napıyosun nasıl bebekli hayat
Evet bebek kanala girmiş ama bugn yine doğumu tetiklesin diye çatı kontrolu ypıldı açıklık 1 cm y var ya yok denildi böyle olunca da suni sancı gündeme geldiCanım bebek kanala inmiş mi? Kanala inmeden de suni sancı veriliyor mu
Anladım güzel anne. Peki kaçıncı haftada kanala girdi? kanala girmesi için ekstra bir şey yaptınız mıEvet bebek kanala girmiş ama bugn yine doğumu tetiklesin diye çatı kontrolu ypıldı açıklık 1 cm y var ya yok denildi böyle olunca da suni sancı gündeme geldi
Açılmam yoktu canım ama nişanım gelmişti 3 gün boyunca doğum başlamadı. Ne sancım ne açılmam vardı gittiğimdePeki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende de
Kuzum ayaklarını karnını çok sıcak tut. Üşütmemeye dikkat et. Masajlar var internetten bakabilirsin bacakları hareket ettirmek önemli. Mümkün mertebe ağzından gaz çıkarmaya çalış çünkü çıkmazsa bağırsağa iniyor. Kimyon ve rezene kaynatıp iç o çok faydalı. Aslında gazı çoğu zaman engellemek mümkün olmuyor. 3-4 ay çoğu bebekte sancılı geçiyor. Kabullenip geçecek diye teselli et kendini. Gaz en büyük fobim ya en zor kısmı bence bebek büyütmeninKızlarcım bebeğim Dünden beri aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor ve gazdan kıvranıyor yavrum. Önerisi olan var mı nasıl rahatlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?