- 7 Şubat 2025
- 728
- 639
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.601
Gerçekten tavrı hiç olmamış neyse iyi ki başka doktora görünmüşsünüz. Ben de bu durumdan korkuyorum kasıyorum o tarz muayenelerde çatı muayenem haftaya hani bunda kasıyorsak normal dolum sıkıntıolur mu merak içindeyim açıkçasıEvet canım direkt öyle dedi beni de korkuttu
canım ilk sezeryanımı 38+0 da oldumKızlar selamlar hepimize hayırlı kolay doğumlar diliyorum . Birşey sormak istiyorum bu benim 2 gebeliğim 36+1 oldum
İkinci sezaryende doktorlar genellikle maks kaçıncı haftada doğuma alıyor ? Benm doktorum daha gün vermedi... Gelişimi geri idi şuan o fark sadece 5 gün
buda önemsiz şuan fark cok olmadıgı sürece.
Geçen hafta salı 35+5 de kilosu 2526 idi. internetten baktıgımda 38 hafta doldugunda genellikle 2 sezaryene alıyormuş doktorlar ama benım doktorum net tarih vermediii belirsizlik de valla kötü
oğlum var 6 yaşında :) heycanlıyız
Aynen kalabalık olunca hatlar karışıyorÇok normal, liste kalabalık:))
Ben 10 Aralık Çarşamba doğum yaptım, bu sabah taburcu olacağız çok şükür,
Maşallah nazar değmesin inş. Benim de ilk gebeliğim 37+0'da oldu Ama doktor tabi gün vermediği için şuan bilmiyorum kaçıncı haftada olurcanım ilk sezeryanımı 38+0 da oldum
2.sezeryanıma 38+0 oldum
3.szeryanı 38+5 gun vermisti ama tansiyondan dolayı 37+4 de dogum yaptm 3160 gr dogdu
Canım inşallah sonuçlar iyi çıkar da bebişinfrn kısa süre bile olsa ayrılmazsındogum yapan herkezin gozu aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
pazartesi dogum yaptm sonra dogru duzgun yazmk nasip olmadi
sezeryanda aşırı panikledim o harketleri hissedicem diye yazmstim da sizlere zaten geriliyorum diye malesef oylede oldu 4 doz sedasyon vermek zorunda kaldilr ona ragmen surekli soylenip durdum ve gec cikmisim sezeryandan bekletmek zorunda kalmislr
sabah 8:22 de dogdu kizim aksama kadar kafami toparliyamiyordum sersem gibiyidm
sonra kizimi gece tarttilar 260 gr vermisti sekeri 68 sarilik 7.3 cikti
sonra hastaneden taburcu olduk dun kontrol vardi sarilik 14.2 seker 35 cikti
emzirdim seker 78 cikti eve geldik bugun tekrar olculucek eger dusme yoksa yatis vericeklermis kızımdan asla ayrilmak istemiyorum
İlk kez olacaksanız çatı muayenesinde kasılmak normal bence. Ben 2.oldugumda daha sakindim ama tabi bir şekilde yapmamız gerekliGerçekten tavrı hiç olmamış neyse iyi ki başka doktora görünmüşsünüz. Ben de bu durumdan korkuyorum kasıyorum o tarz muayenelerde çatı muayenem haftaya hani bunda kasıyorsak normal dolum sıkıntıolur mu merak içindeyim açıkçasıhalbuki farklı şeyler
Çatı muayenesinin normal vajinal muayeneden hiçbir farkı yok canım. Hiçbir şekilde acı, ağrı hissedilmiyor kendini kasmazsan tabiGerçekten tavrı hiç olmamış neyse iyi ki başka doktora görünmüşsünüz. Ben de bu durumdan korkuyorum kasıyorum o tarz muayenelerde çatı muayenem haftaya hani bunda kasıyorsak normal dolum sıkıntıolur mu merak içindeyim açıkçasıhalbuki farklı şeyler
sekeri 68 sınırda dusuge yakin yuksek degilCanım inşallah sonuçlar iyi çıkar da bebişinfrn kısa süre bile olsa ayrılmazsınneden yüksek çıkıyormuş şeker bilgi verdiler mi? Hamileliğinde şeker sorunun var mıydı gerçi bağlantılı mı bilmiyorum
Canım sezeryanda hareketleri hissetmek ne demek anlamadım. Canın mı yanıyor yani? Ay ben de korkuyorum yadogum yapan herkezin gozu aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
sezeryanda aşırı panikledim o harketleri hissedicem diye yazmstim da sizlere zaten geriliyorum diye malesef oylede oldu 4 doz sedasyon vermek zorunda kaldilr ona ragmen surekli soylenip durdum ve gec cikmisim sezeryandan bekletmek zorunda kalmislr
emzirdim seker 78 cikti eve geldik bugun tekrar olculucek eger dusme yoksa yatis vericeklermis kızımdan asla ayrilmak istemiyorum
Bilmediğim için yanlış okudum sanırım kuzu. Mama falan başlatır bence ya ama güzel haberlerle gelirsin inşallahsekeri 68 sınırda dusuge yakin yuksek degil
sarılık ya beslnme guzel degil diye sekeri dusuyor acliktan sonrada 35 düstu dun 78 di sukur
agrı sıfır canim belden asagi uyusturuluyosun zaten sadece dokunma hissediyorsn o kadar ama ben nedese onu bile taktm zaten tansiyonm yuksekti dogumdada yuksekti asiri heyecan yaptim benCanım sezeryanda hareketleri hissetmek ne demek anlamadım. Canın mı yanıyor yani? Ay ben de korkuyorum ya
Ahahah bende de şuan heyecan filan yok ama sancılar başlayınca ne olur bilmiyorum dediğin gibiBaşıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah
O baskı son günlerde daha berbat hal alıyor yürüyemiyorum bagırıyorumAhahah bende de şuan heyecan filan yok ama sancılar başlayınca ne olur bilmiyorum dediğin gibigeceleri bel ağrısı oluyor. Birde 2 gündür vajinamda baya baskı hissediyorum sende var mı canım bunlar
Allah şifa versin canım hepimiz öyle heyecan yapıp Korkuyoruz annelik hiç kolay değil ben şimdiden uyuyamıyorum İnşanlah bebişinde iyi olur bunlar geçici günler buna inan sadecedogum yapan herkezin gozu aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Hmm anladım canım. İşte insan bilmediği şeyde panik oluyor tabiki.agrı sıfır canim belden asagi uyusturuluyosun zaten sadece dokunma hissediyorsn o kadar ama ben nedese onu bile taktm zaten tansiyonm yuksekti dogumdada yuksekti asiri heyecan yaptim ben
Canım çömelme hareketli falan iyi olur mu acabaKızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorumsuuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?