Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Evet canım direkt öyle dedi beni de korkuttu
Gerçekten tavrı hiç olmamış neyse iyi ki başka doktora görünmüşsünüz. Ben de bu durumdan korkuyorum kasıyorum o tarz muayenelerde çatı muayenem haftaya hani bunda kasıyorsak normal dolum sıkıntıolur mu merak içindeyim açıkçası halbuki farklı şeyler

Kızlar selamlar hepimize hayırlı kolay doğumlar diliyorum . Birşey sormak istiyorum bu benim 2 gebeliğim 36+1 oldum
İkinci sezaryende doktorlar genellikle maks kaçıncı haftada doğuma alıyor ? Benm doktorum daha gün vermedi... Gelişimi geri idi şuan o fark sadece 5 gün
buda önemsiz şuan fark cok olmadıgı sürece.
Geçen hafta salı 35+5 de kilosu 2526 idi. internetten baktıgımda 38 hafta doldugunda genellikle 2 sezaryene alıyormuş doktorlar ama benım doktorum net tarih vermediii belirsizlik de valla kötü
oğlum var 6 yaşında :) heycanlıyız

canım ilk sezeryanımı 38+0 da oldum
2.sezeryanıma 38+0 oldum
3.szeryanı 38+5 gun vermisti ama tansiyondan dolayı 37+4 de dogum yaptm 3160 gr dogdu

canım ilk sezeryanımı 38+0 da oldum
2.sezeryanıma 38+0 oldum
3.szeryanı 38+5 gun vermisti ama tansiyondan dolayı 37+4 de dogum yaptm 3160 gr dogdu
Maşallah nazar değmesin inş. Benim de ilk gebeliğim 37+0'da oldu Ama doktor tabi gün vermediği için şuan bilmiyorum kaçıncı haftada olur

Canım inşallah sonuçlar iyi çıkar da bebişinfrn kısa süre bile olsa ayrılmazsın neden yüksek çıkıyormuş şeker bilgi verdiler mi? Hamileliğinde şeker sorunun var mıydı gerçi bağlantılı mı bilmiyorum

İlk kez olacaksanız çatı muayenesinde kasılmak normal bence. Ben 2.oldugumda daha sakindim ama tabi bir şekilde yapmamız gerekli

Çatı muayenesinin normal vajinal muayeneden hiçbir farkı yok canım. Hiçbir şekilde acı, ağrı hissedilmiyor kendini kasmazsan tabi

sekeri 68 sınırda dusuge yakin yuksek degil
sarılık ya beslnme guzel degil diye sekeri dusuyor acliktan sonrada 35 düstu dun 78 di sukur

Canım sezeryanda hareketleri hissetmek ne demek anlamadım. Canın mı yanıyor yani? Ay ben de korkuyorum ya

Kızlar aranızda egepolde doğum yapanlar var mı acaba? Doğum ücretlerini merak ediyorum.

Canım sezeryanda hareketleri hissetmek ne demek anlamadım. Canın mı yanıyor yani? Ay ben de korkuyorum ya
agrı sıfır canim belden asagi uyusturuluyosun zaten sadece dokunma hissediyorsn o kadar ama ben nedese onu bile taktm zaten tansiyonm yuksekti dogumdada yuksekti asiri heyecan yaptim ben

Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah
Ahahah bende de şuan heyecan filan yok ama sancılar başlayınca ne olur bilmiyorum dediğin gibi geceleri bel ağrısı oluyor. Birde 2 gündür vajinamda baya baskı hissediyorum sende var mı canım bunlar

Bugün yine kontrol zamanı son 4 günüm bebeğimin gelmeye niyeti yok çatı muanesi var bugün ay utanıyorum da

Ahahah bende de şuan heyecan filan yok ama sancılar başlayınca ne olur bilmiyorum dediğin gibi geceleri bel ağrısı oluyor. Birde 2 gündür vajinamda baya baskı hissediyorum sende var mı canım bunlar
O baskı son günlerde daha berbat hal alıyor yürüyemiyorum bagırıyorum

Allah şifa versin canım hepimiz öyle heyecan yapıp Korkuyoruz annelik hiç kolay değil ben şimdiden uyuyamıyorum İnşanlah bebişinde iyi olur bunlar geçici günler buna inan sadece

Kızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorum suuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…