- 24 Ekim 2024
- 868
- 841
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.621
Son haftalar böyle demek ki normal kabul edip geçiyorum ben de canım kesik kesik uyumaktan onlarca saçma rüya görüyor musun sen deBenim de aynı öyle oluyor canım özellikle geceleri geliyor sancı kesik kesik 2-3 saat uyuyup uyanıyorum
Korunmasız ilişki ve hurma canım bunlar bende kasılmayı sancıyı hemen tetikliyorKızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorumsuuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
Kız adamı ikna edemiyorum neymiş zararlıymış aman bu saatten sonrada kalsın hafta sonu doğurmayım hiçKorunmasız ilişki ve hurma canım bunlar bende kasılmayı sancıyı hemen tetikliyor
Aksak gebe yürüyüşü diyorlarya o etkili olabilir mi acabaKızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorumsuuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
hafta sonu bol yürüyüş yapıp onuda deneyeyim bariAksak gebe yürüyüşü diyorlarya o etkili olabilir mi acaba
Senin son günlerin birde bebek kanalda mı canımO baskı son günlerde daha berbat hal alıyor yürüyemiyorum bagırıyorum
kuzum bana suni sancı verdiler ama damar yolundan yavaş yavaş birden değil ondan sonra acıklığım hızlı oldu niye istemiyorsun suni sancı?Kızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorumsuuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
Canım özel olacak ama ilişkiyi her gün mü denemeliyiz?Korunmasız ilişki ve hurma canım bunlar bende kasılmayı sancıyı hemen tetikliyor
Evet canım baskı hissi iyice arttı ben kontrole gitmeden önce kesin kanaldadır artık diyordum ama daha bekliyormuş kanalın girişindeAhahah bende de şuan heyecan filan yok ama sancılar başlayınca ne olur bilmiyorum dediğin gibigeceleri bel ağrısı oluyor. Birde 2 gündür vajinamda baya baskı hissediyorum sende var mı canım bunlar
Türlü türlü saçmalıklar görüyorum canım bi de sürekli uyu uyan yapınca insanın kafası da tuhaf oluyorSon haftalar böyle demek ki normal kabul edip geçiyorum ben de canım kesik kesik uyumaktan onlarca saçma rüya görüyor musun sen de
Nasıl geçti canımBugün yine kontrol zamanı son 4 günüm bebeğimin gelmeye niyeti yokçatı muanesi var bugün ay utanıyorum da
Ben bu konuda chatgptye sordum canım etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış tek yöntem meme ucu uyarımı diyor. Ama doktor kontrolünde yapılmalıymış evde kendiniz yapmayın diyor. Sen de hem bir araştır hem de doktoruna sor istersen. Bana doktor squat, yer silme, yürüyüş gibi hareketler önerdi.Kızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorumsuuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
Benimde kanalda olmasına rağmen olmamıştı dünden beri çok arttıEvet canım baskı hissi iyice arttı ben kontrole gitmeden önce kesin kanaldadır artık diyordum ama daha bekliyormuş kanalın girişinde
Bizimki de hala inmemis kanala dogasi yok pekEvet canım baskı hissi iyice arttı ben kontrole gitmeden önce kesin kanaldadır artık diyordum ama daha bekliyormuş kanalın girişinde
Canim banada kizimda ilişki ve temizlik yapmami onerdiler benim esimde cekindi son zamanlar biz aci cekerken sanirim kıyamıyorlarKız adamı ikna edemiyorum neymiş zararlıymış aman bu saatten sonrada kalsın hafta sonu doğurmayım hiçSalı günü sekizde gel suni sancıyla başlatalım dedi aman doktorunda umrunda mı sanki can onun değil ya yok o kadar acılı bişey değil suni sancı dedi
Kız adamı ikna edemiyorum neymiş zararlıymış aman bu saatten sonrada kalsın hafta sonu doğurmayım hiçSalı günü sekizde gel suni sancıyla başlatalım dedi aman doktorunda umrunda mı sanki can onun değil ya yok o kadar acılı bişey değil suni sancı dedi
Aynen vallaa gerçek hayata dönünce de arada rüyadayım sanıyorumTürlü türlü saçmalıklar görüyorum canım bi de sürekli uyu uyan yapınca insanın kafası da tuhaf oluyordoğurmadan önce iyi bi dinlenebilseydik keşke ama zor artık
Onu bilmiyorum kuzu ya haftasına göre 2 günde bir son hafta diyordu bir doktor ama spermin içindeki madde rahim ağzını yumuşatıp kasılmayı ve sancıyı tetikliyormuş bende de hemen sancı yapıyor nst ye bile yansıyorCanım özel olacak ama ilişkiyi her gün mü denemeliyiz?
Evet kanalda canımSenin son günlerin birde bebek kanalda mı canım
suni çok kötü diyor lar sen hastane gittignde açıklık kaç cm di benim ki iki cm doktor sancı çekmişsin dedi birde bebek kanalda ama riske atamam Salı günü gel doğurtalım dedi tabi o güne kadar evde doğum başlamasakuzum bana suni sancı verdiler ama damar yolundan yavaş yavaş birden değil ondan sonra acıklığım hızlı oldu niye istemiyorsun suni sancı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?