• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
@Annabelica canim sana bir teşekkür etmek istedim listemizi bu kadar düzenli tuttuğun icin, diger aylara bir bakayım cinsiyet dagilimlarina vs dedim ama bizim listemiz kadar temizi , eglencelisini görmedim , ellerine sağlık seni de ugrastiriyoruz 😍

ayy bizde cözemedik kız mı erkek mi ama doktor gördü hatta yazdı kağide
Nasil acacaksiniz kagidi var mi bi plan ? cok heyecanli ❤️

Bizde cinsiyet sonucu esimin emailine gitmişti, köpeğimiz var bi tane, onun tasmasına mavi renk ucan balon bağladı, ben eve geldiğimde köpeğim bana koştu uzerinde mavi balonla, yani köpeğimden ogrenmis oldum kardesinin cinsiyetini ❤️

Bizde cinsiyet sonucu esimin emailine gitmişti, köpeğimiz var bi tane, onun tasmasına mavi renk ucan balon bağladı, ben eve geldiğimde köpeğim bana koştu uzerinde mavi balonla, yani köpeğimden ogrenmis oldum kardesinin cinsiyetini ❤️
Ayyy harika olmuş böyle çok tatlı 🥰🥰 sağlıkla gelsin miniş🥹

Herkese merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra yazaıyorum mide bulantıları kusmalar derken şükür 10.haftayı bitirdim kusmam azaldı ama her sabah safra çıkarmaya devam 1.sınıf öğretmeniyim sğrekli stres sıkıntıdan dolayı baş ağrısı yaşıyorum sorum şu yaşadığım yer dolayısıyla devlete hidşuorum ayın 3ünde ikili tarama için rafyolojiden randevu aldım ama doktor önce bana geleceksim dedi fakat o güne hiç randevu yok devlete giden arkadaşlar siz nasıl yaptınız
Doktorun randevusuz almaz mi acaba. Belli bir tarihte mutlaka gelmeni istediyse bence alır diye düşünüyorum. Takipli hastalarına yardımcı oluyorlar aslında

Canim o ayak kaymasi bir anda hic bisey yokken bas donmesi bacaklarımın birbirine dolanmasi bende de var. Bence hamislikten bu.
Cok sagol canim vallahi sorma hareketli yer oldugu icin ekstra agriyor elimden geldigince hareket ettirmemeye çalışıyorum.
Yaaa heyecansiz olur muuuu. Heyecan yapiyorsundur ama ayni zamanda o stres varya o iste heyecanini baskiliyordur. Bende her kontrol oncesi oyle oluyorum. Atesim falan yukseliyor.

Kimseyi memnun edemeyiz anacım 😄 bosversene 10 haftada nerenden belli olacakmis. Ilerleyen haftalarda belli olur dseydin. Gozlerine limon damlat parlasin 😄😄😄
Ay bi de o gözlere limon olayı var yenidoğan bebeklere yapıyorlar parlak olsun diye Allah insanı akıldan etmesin diyorum 😂 usg ye neşeli bi şekilde gitmeyi bekliyorum artık keşke öyle olabilse 🥹

Arkadaşlar merhaba,bugün ikili test verdim sonuölar haftaya çıkacakmış ama kan donuçları e nabızıma yüklenmiş.pppa 3,1 serbest beya 15,2 çıkmış.internete bakınca birimi MoM şeklinde veriyor tabi bir hesaplaması varmış şuanlık bu e nabızfaki sonuçlar bir anlam ifade etmiyor sanırım ama sormak istedim.ikili yaptırıp e nabızda görülen pppa ve beta değerleriniz nedir
Canim bunların normal bir referans değeri yok. Yani iyi mi kötü mü diye hiç bir anlam taşımıyor. Yaş faktörü bebek haftası vs hepsi hesaplamaya dahil edilip bir risk çıkarılıyor. Böyle tek başına anlam ifade etmiyor azıcık daha sabredip raporu bekleyeceksin maalesef ☺️

E ebayraktar listemizle ilgili söylediklerin için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın hepsini okuyorum bir gelişme olursa hemen ekliyorum. Özellikle cinsiyetleri ve doğum yaptığımızda tarihleri eklemek çok keyifli olacak 🥰🥰

Bayıldım ben buna ya😍😍 Ama nasıl dayanıyorsunuz ki ben mi tez canlıyım hemen öğrenmek istiyorum 🤣🤣 suuuduru68 suuuduru68 senin bebeğin cinsiyeti bile içimi kıpır kıpır etti şu an. Nasıl sabredeceksin 🤣

Ay bi de o gözlere limon olayı var yenidoğan bebeklere yapıyorlar parlak olsun diye Allah insanı akıldan etmesin diyorum 😂 usg ye neşeli bi şekilde gitmeyi bekliyorum artık keşke öyle olabilse 🥹
Ay gerçekten ya bizim insanımızın bu degisik adetleri bitmez bebek tuzlayanlar falan var bizim oralarda da 😅
İnsallah o gunlerimiz yakin canim. Bebislerimizin hareketlerini hissettikce usglere daha rahat gidicez insallahhh. Bebislerimiz saglikli olsun da 🙏

Bende merak ediyorum canim. Hic ne yaziyor ne haber var. Olumsuz birsey olmamistir inşallah. Genel olarak cok yazmayan var gerci ama sepide aktifti
Evet çok aktif yazıyordu hatta grubumuz daha hareketli olsa diye de hayiflanmisti. Sonra hiç birşey demeden gitti. İnşallah önemli birşey yoktur meşguldür sadece 🙏🏼

Handan2212 Handan2212 sen naptın canım senin de bikac gündür sesin çıkmıyor ♥️
Ben buralardayım canım çok şükür iyiyiz bulantılı ve zor geçiyor benim .Okuyorum yazılanları .Genelde tüp bebek annelerinde de aktif oluyorum bir oraya bir buraya derken ☺️ Ama sepideyi ben de çok merak ediyorum mesajlara da cevap vermiyor .Uzun süredir girmemişti sonra girmiş ama girdiği halde cevap vermemiş inşaallah olumsuz bir şey yoktur

Back
X