• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ben de yukardaki arkadaşın dediği gibi rahatıma düşkünümdür😄 Çok isteyerek tüp bebekle sahip olduğum halde bazen korkuyorum. Boş boş yatarken mesela, bir daha asla böyle boş boş yatamicam diye bi farkındalık geliyor😂 başımızı alıp bir yere tatile gidemicez, sessizce keyif yapamicaz. İnsan ister istemez bunları düşünüyor ama bence bu bizi kötü ya da bencil biri yapmaz. En azından bunun farkında olduğumuz için sonradan çok şok yaşamayız diye düşünüyorum😊
Evet biraz pozitif tarafından bakmak lazım olaya tabi :) Kendimizi tamamen çocuğun konforuna adarsak hayatı kaçırırz diye düşünüyorum.. çocuğu da kendimize uydurmamız lazım :)

Bende var canım çünkü bir çocuk kolay büyümüyor. Üstelik benim 10 yaşında bir kızım var hep büyüsün biraz kendine yetmeye başlasın kendini kurtarsın dedim onun için 4.5 sene işe ara verdim ne zaman döndüm tekrar kilo verdim kendimi buldum şimdi sıfırdan başlamak çok zor geliyor yaşta 36.
evet zor bi süreç gerçekten ama kardeş duygusunu tatması da güzel olmuş kızınızın iyi tarafından bakalım :)

Canım ben kalp atışını henüz duymadım ama belki fikir olur diye yazmak istedim. 6+3 de gittim normalde 3 hafta sonra bir sonraki randevuya çağırırım dedi ama benim bundan önce bir kaybım olduğu (riskli gebelik değil) ve gergin olduğum için bir de kalp atışını duymamız için olabilir 2 hafta sonraya verdi. Kan ve idrar tahlili istedi bu arada. Vitaminlere bir de evcil hayvanlardan bulaşabilecek virüslere bakmak istediğini belirtti.
Merhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz:) 6+3 te gittiğinizde embriyo veya yolk gözükmüşmüydü

Merhaba kızlar bugün 8+2yim randevum vardı her şey yolunda gibi gözüküyor çok şükür ufak bir kanama alanı varmış ama doktor önemli değil dedi. Ama ben başından beri her hafta kontrole gidiyorum sanırım ilk gebelik boş gebelik olduğu için ve günde 3 progestan kullandığımdan doktor biraz pinpirik davranıyor. İnşallah her şey yolunda ilerler. Midem çok kötü ve ilginç bir şekilde ev yemeği beni tiksindiriyor canım hep haöburger tost poğaça falan istiyor... neyse her halimize şükür. Kötü haber alan arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum o yollardan ben de geçmiştim maalesef Allah sonrasında öyle güzel şeyler yaşatsın ki bunlar unutulsun inşallah🙏🏻 diğer hamişler de hep güzel haberler alarak 9 ayı tamamlasınlar inşallah 🙏🏻🧿

Merhaba bizim normal yolla oldu. Beklemediğimiz bir anda gerçi sürpriz oldu. Randevum saat 10:00'da inşallah kalp atışı duymak istiyoruz tabii.
Ins kalp atisi gormussunuzdur canim dualarim seninle ve hepimizle . Ne oldu bizi de guncelle guzel haberlerini bekliyorum insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹

İlk ultrason görüntümüzü de aldık.
Cok sukurrr ay inanilmaz sevindim canimmmmm🧿🥹🥹🥹🥹❤️❤️ maasallah maasallah

Darisi yarin benim basima dua ediyorum hep siz de esirgemeyin ins ben de gorurum. Senin adina cok cok sevindim canimmmm hikayemiz benziyordu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹😇😇😘😘❤️❤️🥰🥰

Son düzenleme:
Kontrolü olan anneler heyecanınızı paylaşıyorum 🙏🏻 bugün benim de kontrolüm vardı. 8+4 kalp atışını duyduk çok şükür. aegamze aegamze canım seni de ekliyorum tablo için.
Canim gozun aydinn 🧿🧿🥹🥹🥰🥰🙏🏻🙏🏻 maasallah

Kendi tercihiniz miydi beklemek yoksa kalp atisi bu gune kadar gozukmedi mi?
Benim de yarin var randevum heyecanla bekliyorum🙏🏻🙏🏻🥹 ben de 7+lardayim ama doktor sanirim tam haftami yarin soyler. Satim tam belli degil ne yazik ki.

Kızlar doktor beni 7+2den sonra bir daha 4 hafta sonra çağırdı sizin kontrol zamanlarınız nasıl

Ins kalp atisi gormussunuzdur canim dualarim seninle ve hepimizle . Ne oldu bizi de guncelle guzel haberlerini bekliyorum insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹
Canım çok şükür bebişi de gördük kalp atışını da duyduk. 6+4 görünüyoruz. Şuan için bir sıkıntı görünmüyor. Darısı hepinizin başına.

Cok sukurrr ay inanilmaz sevindim canimmmmm🧿🥹🥹🥹🥹❤️❤️ maasallah maasallah

Darisi yarin benim basima dua ediyorum hep siz de esirgemeyin ins ben de gorurum. Senin adina cok cok sevindim canimmmm hikayemiz benziyordu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹😇😇😘😘❤️❤️🥰🥰
Ahhh canım çok sağol. Yarın seninde güzel haberlerini almak için takipte olacağım inşallah sende mutlu haberlerle geleceksin stres yapma herşey çok güzel olacak.

aegamze aegamze 6+4 kalp atışı duyuldu, görülmeyen bebe görüldü şeklinde güncelleyebilirsin bizi:) 30 ocak beklenen doğum tarihi ama 20'si ile 30'u arası bekle dedi.

Back
X