• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Eşim geldiğinde ilk işim iyi bir doktor bulmak bide kuyruk sokumu o kadar ağrıyor ki iki gündür ağrısı normal mi
Doktor arastirmalari en zor kısım zaten iyi doktor bulmak benim baya zamanimi aldi.
Canim normalde de agriyor muydu kuyruk sokumun ? Benim normalde de agrirdi hamileligin ilk haftalarında biraz agrim olmustu. Sonra gecti. Ama 12.haftadan sonra artis olanlar oluyormus doktor magnezyum takviyesi veriyormus o zamanlarda. Doktora gittiginde soyle verir belki

Doktor arastirmalari en zor kısım zaten iyi doktor bulmak benim baya zamanimi aldi.
Canim normalde de agriyor muydu kuyruk sokumun ? Benim normalde de agrirdi hamileligin ilk haftalarında biraz agrim olmustu. Sonra gecti. Ama 12.haftadan sonra artis olanlar oluyormus doktor magnezyum takviyesi veriyormus o zamanlarda. Doktora gittiginde soyle verir belki
Hayır üç gündür oturup kalkınca ağrıyor doktora gittiğim zaman söylerim

selamm teyzoşlarrr bizde bi cinsiyet tahmini bir de masallahını alırızzz 🫠muayeneden çıktık hersey yolunda cok sukur darısı sizlerin güzel haberlerinizi almayaa🧿🤲🏻💓😍

Eklentiler

• A004A3E6-750F-4829-B54A-99037C70B7CF.webp
    A004A3E6-750F-4829-B54A-99037C70B7CF.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 50
Herkese merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra yazaıyorum mide bulantıları kusmalar derken şükür 10.haftayı bitirdim kusmam azaldı ama her sabah safra çıkarmaya devam 1.sınıf öğretmeniyim sğrekli stres sıkıntıdan dolayı baş ağrısı yaşıyorum sorum şu yaşadığım yer dolayısıyla devlete hidşuorum ayın 3ünde ikili tarama için rafyolojiden randevu aldım ama doktor önce bana geleceksim dedi fakat o güne hiç randevu yok devlete giden arkadaşlar siz nasıl yaptınız

Herkese merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra yazaıyorum mide bulantıları kusmalar derken şükür 10.haftayı bitirdim kusmam azaldı ama her sabah safra çıkarmaya devam 1.sınıf öğretmeniyim sğrekli stres sıkıntıdan dolayı baş ağrısı yaşıyorum sorum şu yaşadığım yer dolayısıyla devlete hidşuorum ayın 3ünde ikili tarama için rafyolojiden randevu aldım ama doktor önce bana geleceksim dedi fakat o güne hiç randevu yok devlete giden arkadaşlar siz nasıl yaptınız
Akşam 20.00 de genelde ertesi gün gidemeyeceklern iptal randevuları düşüyor birde o saatlerde deneyin

Ya kızlar vicdanımı rahatsız eden bir durumu paylaşacağım sizinle. Oğluma hamileyken çok düzenli biriydim sağlıklı beslenirdim gerçi son zamanlar haricinde hamur işini abartmiştim o yüzden de erken doğum oldu ve oğlum 2 kilo 300 gram doğmuştu o kadar avakodolara rağmen neyseee bunu yine konuşuruz doğum yaklaşınca 😀 ama şimdi hayatım çok düzensiz bu aralar oğlum geç uyuyor 1 i buluyor bende gece acikiyorum meyve falan bir şeyler atiştiriyorum dizi eşliğinde yani kendime bir saat ayırmış oluyorum çünkü buna ihtiyacım oluyor. Haliyle sabah geç kalkıyoruz 11 buçuk gibi oğlum uyanıyor bizim yataktan çıkıp kahvaltı yapmamız 12 bazen hatta 1 i bile buluyor ama yine de dikkat ediyorum sağlıklı beslenmeye. Ama vicdanim çok rahatsız oluyor bu durum bebeğimin gelişimini etkiler mi sizce ya :/
Seni çok iyi anlıyorum. Kaçıncı haftadasın?

Aile hekimlerine ayrılan bir kontenjan var sanırım, onlar bizim yerimize randevu alabiliyorlar. Aile hekimine sorabilir misin?

Böyle sözleri duyunca banada ümit oluyor öyle mutlu oluyorum ki, diyorum benim de haftam ilerleyince bulantılarım azalacak, çok sevindim şu mesajına gerçekten, benim var bulantım canım ama idare etmeye çalışıyorum 🙋‍♀️
Canım ben inanılmaz kötü durumdaydım suyu bile çıkartıyordum ve 5 kilo verdim sürekli uyku halsizlik hali düşün, yani hiç bitmeyecek sandım ilaç kullanmaya başladım çok az faydası oldu,şu an çok şükür evet yine midem bulanıyor ama azaldığını enerjimin biraz daha yerine geldiğini hissediyorum sanki,ama günümüz günümüzü tutmuyor.

Selam herkese, benim de bugün kontrolüm vardı. 12+3’teyiz, her şey yolunda dedi doktor. Kollar, bacaklar, kafa yapısı, ense kalınlığı, kalp atımı, kordon kan akışı, suyu, plasentası vs baktı. Normalmiş her şey. Folik asit kullanmıcam artık, multivitamine geçtik, zaten D vit kullanıyordum ona da devam edicem. Progestan 2 hafta daha kullan bırak dedi. Bekleyen herkes güzel haberler alır umarım 🙏

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,bugün ikili test verdim sonuölar haftaya çıkacakmış ama kan donuçları e nabızıma yüklenmiş.pppa 3,1 serbest beya 15,2 çıkmış.internete bakınca birimi MoM şeklinde veriyor tabi bir hesaplaması varmış şuanlık bu e nabızfaki sonuçlar bir anlam ifade etmiyor sanırım ama sormak istedim.ikili yaptırıp e nabızda görülen pppa ve beta değerleriniz nedir

Back
X