• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    32
Kızlar selamm 12+4 haftalığım sabah başlayan karnımda yoğun kramplar var gaz sancısı gibi ara ara şiddetli bir şekilde oluyor ilk gebeliğim o yüzden çok tedirgin oldum aranızda da yaşayan var mı??
Canım ben 10+3 haftalığım. Bugün sabahtır karnımın sağ tarafında kramp agrı batma yaşıyorum bende. Bır kaç dk arayla gelıp gidiyor.

Amin canım inşallah iyi olacak🤲 ya işte öyle bi anda böyle bişey duyunca o olumlu tarafı düşünemiyorsun ki 😥 rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bilseydim bu testin böyle olduğunu hiç yaptırmazdım direk DNA yaptırırdım bende ama cahillik işte 😭
Bu test sadece bir olasılık belirtiyor canım tanı koymuyor. Onu iyi bilmek lazım öncesinde. Çünkü hastalık tanısı koyuyor gibi düşününce insan strese giriyor. Senin bebeğinle ilgili de hiçbir hastalık tanısı yok şu an. Sadece riski biraz daha yüksek çıkmış. Ama dediğim gibi sağlıklı olma ihtimali kat be kat fazla. Bunu göz ardı edip kendini yıpratmana hiç gerek yok. Ne bu testte yüksek riskli sonuç almak bebeğin hasta olduğu anlamına geliyor. Ne de düşük risk olması bebeğin sağlıklı olduğunun garantisi. Down sendromlu bebeklerin %40 a yakını ultrasonda hiç bir bulgu vermeden doğuyor. Tamamen sağlıklı bir bebek gibi duruyor. Bir kısmında sadece ense kalınlığı kalp böbrek parlaması gibi belirtiler veriyor. Sonuç olarak hiçbirimiz garantide değiliz. Kaldı ki down sendromu sadece bir tane hastalık. Kimse çocuğunu ilerde hangi hastalıkların beklediğini bilmiyor. Bunu düşünürsek de kendimizi harap ederiz. Biraz akışına bırakmakta tevekkül etmekte fayda görüyorum. Bebegine stres yükleme. Yine diyorum matematiksel olarak bebeğinin sağlıklı olma ihtimali çok çok yüksek. Göreceksin çok güzel gelecek sonucun

Kızz ne biliyimm yaa bi tedirginimkii yanii ilk üç ayda pkadar çok şikayetim vardıki hamilelikmi ilaçlarmı çözemedimm yaniii şimdi bu rahatlıkta beni rahatsız ediyor😀
Benim ilk üç ayda da hiç şikayetim olmadı hatta arkadaşlar şahit sürekli bahaneyle bebek yasiyo mu diye hastaneye giderdim😂 şimdi de yok hala aynı endişe 😂

Kızlar selamm 12+4 haftalığım sabah başlayan karnımda yoğun kramplar var gaz sancısı gibi ara ara şiddetli bir şekilde oluyor ilk gebeliğim o yüzden çok tedirgin oldum aranızda da yaşayan var mı??
Çok normal bebeğim bebek büyüyor yukarı çıkıyor hem usutmus olabilirsin o da sancilandirir bebek yer değiştiriyor da olabilir ben de öyle oluyor Uzan ayaklarini havaya kaldır yat canım geçer o

Benim ilk üç ayda da hiç şikayetim olmadı hatta arkadaşlar şahit sürekli bahaneyle bebek yasiyo mu diye hastaneye giderdim😂 şimdi de yok hala aynı endişe 😂
Bende aynıyım biliyo musunn birkez gittim acile ama insan tedirgin oluyor ilk aylarda çok iğne ilaç kullandm tüp bebekten dolayı onları bırakınca kuş gibi oldum resmen bu seferde acaba bişeymi oldu tedirginliği beni mahvetti.. şimdide vitamib falan başladık onlarsa iyice gramplarımı ağrılarımı aldı galiba ne tuhaf bi süreç yaa insan başkaldındanda duymak istiyor o yüzden ara ara yazıyorum buraya kızlar nasıl diye ☺️☺️

Bende aynıyım biliyo musunn birkez gittim acile ama insan tedirgin oluyor ilk aylarda çok iğne ilaç kullandm tüp bebekten dolayı onları bırakınca kuş gibi oldum resmen bu seferde acaba bişeymi oldu tedirginliği beni mahvetti.. şimdide vitamib falan başladık onlarsa iyice gramplarımı ağrılarımı aldı galiba ne tuhaf bi süreç yaa insan başkaldındanda duymak istiyor o yüzden ara ara yazıyorum buraya kızlar nasıl diye ☺️☺️
Az kaldı tekme hissetmeye sonra rahatlarsın 🥰

selam kızlar :KK36:
2 3 gundur hic hamile degilim gibi ya benim gibi olan varmı iyi olsak dert olmasak dert cok kafaya taktım
2 haftada bir mutlaka doktordayım.
eşim ,Allahtan ayda 1 gitmiyoruz senin panigin hic bitmez diyor ki adam haklı🙈

Çok normal bebeğim bebek büyüyor yukarı çıkıyor hem usutmus olabilirsin o da sancilandirir bebek yer değiştiriyor da olabilir ben de öyle oluyor Uzan ayaklarini havaya kaldır yat canım geçer o
Bende öyle yaptım o saaten beri ağrımadı ama karnım daha da belirginleşti teşekkür ederim yazdığın için 💜

Ne demek akşama doğru şişkinlik artıyor benim de sabahları karnim yok bse mi oldu nerde cocigim diye tüm karnımı yokluyorum 😂
Benimde 1 haftadır karnım elbisen bile artık belli olmaya başladı bugünkü karın ağrısı ile birlikte daha da çıktı cinsiyeti çok merak ediyorum 😂

Ayy kızlar iki gündür perişan oldum bulantıdan, gerçekten çocuğumun cinsiyetini çok merak ediyorum. Oğlumda hiç böyle olmamıştım, 11 haftalık oldum ama feci bulantılarım var 😑

Ayy kızlar iki gündür perişan oldum bulantıdan, gerçekten çocuğumun cinsiyetini çok merak ediyorum. Oğlumda hiç böyle olmamıştım, 11 haftalık oldum ama feci bulantılarım var 😑
Canım bende aynı durumdayım. Oğlumda nerdeyse bulantı degıl tıksınme olurdu sadece. Hiç çıkarma falan olmazdı. Ama buuu inanılmaz oluyor. Bugün komşu dıyor kı; dün çok bulantın vardı sanırım sesını duyduk😔nasıl utandım.. O hallerımın duyulmasından.. 😁umudum 12-13. Haftalar inşallah o zamana gecer. Bizde hamilelegın tadını çıkarırız.

Canım bende aynı durumdayım. Oğlumda nerdeyse bulantı degıl tıksınme olurdu sadece. Hiç çıkarma falan olmazdı. Ama buuu inanılmaz oluyor. Bugün komşu dıyor kı; dün çok bulantın vardı sanırım sesını duyduk😔nasıl utandım.. O hallerımın duyulmasından.. 😁umudum 12-13. Haftalar inşallah o zamana gecer. Bizde hamilelegın tadını çıkarırız.

İnşallah canım, sürekli kilo veriyorum, yemeğimi de yiyorum ama akşamları 2 gündür çok perişan oldum, Allah’ ım kolaylık versin 🤲🏻

Canım bende senin gibiyim inan ki buradaki arkadaşlar da bilir kaç kez yazdığımı şu bulantı ve kusmalarım mahvetti beni 11+4 hala bulantım koku hassasiyetim var. Eşim de kokuyor sarılmasını bile istemiyorum

Back
X