Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar kızımın kardeşini çizdiği resme bakııın 😍😍

Eklentiler

• 71AA9193-C153-4267-BA68-DBA5782B37A1.webp
    71AA9193-C153-4267-BA68-DBA5782B37A1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 37
Canım şöyleymiş oda; her bir ölçümü başka hafta veriyor. mesela benim kız göbüşlü galiba karnı önden gidiyor hemde bi hafta 😄 bunların aritmetik hesaplama yapmaları gerekiyormuş çoklu ölçümde bende sordum bi dahakine aritmetik alcm diye söz verdi ☺️
Ve senin belirtiler 18e daha uygun boyunu dert etme oda yetişecek 😄
Bacaklari kısa olabilir baba tarafı hep kısa garibimin 😂

Kızlar ben habire size cevap yazıyorum dün doktoruma gittigimi yazmayı unuttum🤣🤣 İdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili gittim. Tekrar tahlil yapıp bakalım dedi. 2 gün önce enfeksiyon bakteri çıkmıştı idrarımda. Bu kez tamamen tertemiz çıktı. Hayret ettim. İdrarda yanma ağrı yoksa bişey yoktur zaten dedi. Bebeğime de baktık gitmisken onun da keyfi iyiydi çok şükür. Plasentam öndeymis bakalım ne zaman hareketleri hissedicem 🥰 gebelik şekeriyle ilgili de dahiliyeye gittim. Çok karamsar bir tablo yok merak etme dedi. Yine de endokrine yönlendirdi. Önümüzdeki günlerde bi gidicem bakalım. Paylaşmak istedim 🥰
Kuzumm çok sevindim enfeksiyon olmamasına🤩 canın sıkılmıştı hatırlıyorumm. Çok şükür hepimiz iyi olalım bebeklerimizde iyi olsun 🙏❤️

Kızlar yukarıda kız erkek meselesini konuşmuşsunuz. Burada sürekli gebelik belirtilerinden bebeğimizin cinsiyetini anlamaya çalıştık. Sonra gördük ki hepsi hurafe hepsi sallamasyon şeylermiş🙈 Tıpkı onun gibi kızlar şöyle olur erkekler böyle olur gibi genellemeler de pek doğru değil bence. Bebeklerimiz bize çok büyük hediye. Erkek ya da kız olmaları arasında değer olarak fark yok. Ama mizaç olarak da zor ya da kolay bebek olmalarının cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bilimsel çalışmalar da böyle söylüyor. Çocukluğu ayrı tutuyorum tabi. Mizaç olarak kadın erkek farkı çocuklukta ortaya çıkıyor. Atıyorum kızlar daha duygusal kırılgan olabiliyor ama erkekler illaki daha sert oluyor. Ama bu farklar bile çok büyük oranda yetiştirme tarzı ve kültürle alakalı. Aldığımız oyuncaklarla onlara koyduğumuz isimlerle bile aslında kız ve erkeği büyük oranda biz farklı yapıyoruz. Kızlar şımarık olur ya da erkekler yaramaz olur gibi sözler anneleri hep inciten şeyler. Eşim de hep diyordu erkek olmasından korkuyorum nasıl başa çıkarız diye. Kızının ne olacağını da bilemezsin asla dedim. Onlar önce Allah'a sonra bize emanet. En güzel huylarla en iyi ahlakla akılla doğrulukla yetiştirmek bizim sorumluluğumuz. Yük çok ağır. Allah hepimize altından kalkmayı nasip etsin🙏🏼🙏🏼
Çok güzel yazmıssın canım🥰 gercekten erkek kız farketmiyor ben her ikisinede ağlardım galiba🥹 ama oğlumda oğlan olcağını kızımda kız olcağını resmen bir anne olarak iliklerime kadar hissettim gercekten çok değişik bi duyguymuş anneler hissedermiş ama konu tabikide bu değil her bebeğim isterse aynı cinsiyet olsun onlar bizim yavrularımız herşeyimiz kucağıma alıcağım günü iple cekiyorum ay gözlerim doluyor benim hormonlar tepişiyor bu aralar🥹💞

Çok güzel yazmıssın canım🥰 gercekten erkek kız farketmiyor ben her ikisinede ağlardım galiba🥹 ama oğlumda oğlan olcağını kızımda kız olcağını resmen bir anne olarak iliklerime kadar hissettim gercekten çok değişik bi duyguymuş anneler hissedermiş ama konu tabikide bu değil her bebeğim isterse aynı cinsiyet olsun onlar bizim yavrularımız herşeyimiz kucağıma alıcağım günü iple cekiyorum ay gözlerim doluyor benim hormonlar tepişiyor bu aralar🥹💞
Yaa çok duygusalim ben de sorma 🥹♥️ bi yandan acele ediyorum bi yandan da tadını çıkarmak istiyorum. Hamilelik cok güzel bence. Çok şükür bulantım da kalmadı. Artık zaman biraz yavaşlayabilir itiraz etmem 🤣

O yüzden son adet tarihine göre hesaplamak daha mantıklı canım. Ölçümde ne çıkarsa çıksın ben hep onu söylüyorum. Bugün 15+1 oldum mesela ölçümleri belki de 4-5 gün büyük çıkacak ama değiştirmiyorum 🥰
Aşkım bence oda şöyle oluyor. Mesela ben hesaplarken adet döngümü 28 olarak giriyorum. Ama dr bana sormuyor döngün ne diye. Çünkü çoğu kadın 30 günde oluyormuş sanırım. Onlarda 30 olarak hesaplıyor olabilir. Ama Benimde saatli bomba gibiydi. Tam 28 günde aynı saatinde olurdum yani 🤣 sanırım aradaki şaşma payı ondan 🙈

Back
X