- Konu Sahibi annabelica
- #12.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebek ne zaman doğacak acaba merakla bekliyorum hesaplar çok karışıkYaptı balım öne aldiydi sonra işte fl ölçtü ilk defa tekrar eski halini söyledi![]()
Bacaklari kısa olabilir baba tarafı hep kısa garibiminCanım şöyleymiş oda; her bir ölçümü başka hafta veriyor. mesela benim kız göbüşlü galiba karnı önden gidiyor hemde bi haftabunların aritmetik hesaplama yapmaları gerekiyormuş çoklu ölçümde bende sordum bi dahakine aritmetik alcm diye söz verdi
Ve senin belirtiler 18e daha uygun boyunu dert etme oda yetişecek![]()
Kuzumm çok sevindim enfeksiyon olmamasınaKızlar ben habire size cevap yazıyorum dün doktoruma gittigimi yazmayı unuttumİdrar yolu enfeksiyonuyla ilgili gittim. Tekrar tahlil yapıp bakalım dedi. 2 gün önce enfeksiyon bakteri çıkmıştı idrarımda. Bu kez tamamen tertemiz çıktı. Hayret ettim. İdrarda yanma ağrı yoksa bişey yoktur zaten dedi. Bebeğime de baktık gitmisken onun da keyfi iyiydi çok şükür. Plasentam öndeymis bakalım ne zaman hareketleri hissedicem
gebelik şekeriyle ilgili de dahiliyeye gittim. Çok karamsar bir tablo yok merak etme dedi. Yine de endokrine yönlendirdi. Önümüzdeki günlerde bi gidicem bakalım. Paylaşmak istedim
![]()
Kız orasi apayrı dertSenin bebek ne zaman doğacak acaba merakla bekliyorum hesaplar çok karışık![]()
Çok güzel yazmıssın canımKızlar yukarıda kız erkek meselesini konuşmuşsunuz. Burada sürekli gebelik belirtilerinden bebeğimizin cinsiyetini anlamaya çalıştık. Sonra gördük ki hepsi hurafe hepsi sallamasyon şeylermişTıpkı onun gibi kızlar şöyle olur erkekler böyle olur gibi genellemeler de pek doğru değil bence. Bebeklerimiz bize çok büyük hediye. Erkek ya da kız olmaları arasında değer olarak fark yok. Ama mizaç olarak da zor ya da kolay bebek olmalarının cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bilimsel çalışmalar da böyle söylüyor. Çocukluğu ayrı tutuyorum tabi. Mizaç olarak kadın erkek farkı çocuklukta ortaya çıkıyor. Atıyorum kızlar daha duygusal kırılgan olabiliyor ama erkekler illaki daha sert oluyor. Ama bu farklar bile çok büyük oranda yetiştirme tarzı ve kültürle alakalı. Aldığımız oyuncaklarla onlara koyduğumuz isimlerle bile aslında kız ve erkeği büyük oranda biz farklı yapıyoruz. Kızlar şımarık olur ya da erkekler yaramaz olur gibi sözler anneleri hep inciten şeyler. Eşim de hep diyordu erkek olmasından korkuyorum nasıl başa çıkarız diye. Kızının ne olacağını da bilemezsin asla dedim. Onlar önce Allah'a sonra bize emanet. En güzel huylarla en iyi ahlakla akılla doğrulukla yetiştirmek bizim sorumluluğumuz. Yük çok ağır. Allah hepimize altından kalkmayı nasip etsin
![]()
O kdr çok USG baktım ki başlarda yemin ediyorum embriyo görüyorumKızlar kızımın kardeşini çizdiği resme bakııın![]()
İster istemez moralimiz bozuluyor kuzum bir aksilikle karşılaşınca. Çok şükür bişey yokmuşKuzumm çok sevindim enfeksiyon olmamasınacanın sıkılmıştı hatırlıyorumm. Çok şükür hepimiz iyi olalım bebeklerimizde iyi olsun
![]()
Burcu ne olacak ki acaba akrebe kadar kaymaz herhalde dimiKız orasi apayrı dertters rahimli olduğum icn normal doğum zor demişti doktor bide şeker var bende illaki bı erken doğum yasayacam gbi
Tam olarak kuyruklu bi embriyo çzmiş ahahaO kdr çok USG baktım ki başlarda yemin ediyorum embriyo görüyorum
Akrep olursa vurun beniBurcu ne olacak ki acaba akrebe kadar kaymaz herhalde dimi![]()
Ya maşallahTam olarak kuyruklu bi embriyo çzmiş ahahakordonu falan da çizmiş yiycem ya
Bazen hamilelik zoruma gidiyodu ama kızımın kardeş sevgisi beni motive ediyoYa maşallahkurban olsun teyzosu ne güzel çizmiş
İlk kız çocukların kaderi annelikBazen hamilelik zoruma gidiyodu ama kızımın kardeş sevgisi beni motive ediyoteşekkürler teyzesi
Yaa çok duygusalim ben de sormaÇok güzel yazmıssın canımgercekten erkek kız farketmiyor ben her ikisinede ağlardım galiba
ama oğlumda oğlan olcağını kızımda kız olcağını resmen bir anne olarak iliklerime kadar hissettim gercekten çok değişik bi duyguymuş anneler hissedermiş ama konu tabikide bu değil her bebeğim isterse aynı cinsiyet olsun onlar bizim yavrularımız herşeyimiz kucağıma alıcağım günü iple cekiyorum ay gözlerim doluyor benim hormonlar tepişiyor bu aralar
![]()
Buna çok güldüm yaaO kdr çok USG baktım ki başlarda yemin ediyorum embriyo görüyorum
O zaman sana bir de akrep olmasın duası yolluyoruz aminAkrep olursa vurun beni![]()
Amin amin aminO zaman sana bir de akrep olmasın duası yolluyoruz amin![]()
Amannnnn evlilik tarihin 9 ayı geçiyorsa 3 de 5de sanki kim hatırlıyorBende gün söylemekten vazgeciyorum da smdi memlekete gidince soracaklar kesin direkt 4ay bitti diyeyim bari![]()
Aşkım bence oda şöyle oluyor. Mesela ben hesaplarken adet döngümü 28 olarak giriyorum. Ama dr bana sormuyor döngün ne diye. Çünkü çoğu kadın 30 günde oluyormuş sanırım. Onlarda 30 olarak hesaplıyor olabilir. Ama Benimde saatli bomba gibiydi. Tam 28 günde aynı saatinde olurdum yaniO yüzden son adet tarihine göre hesaplamak daha mantıklı canım. Ölçümde ne çıkarsa çıksın ben hep onu söylüyorum. Bugün 15+1 oldum mesela ölçümleri belki de 4-5 gün büyük çıkacak ama değiştirmiyorum![]()