- Konu Sahibi annabelica
- #12.861
Doğru çıkınca yazın lütfenEki Görüntüle 3610076 cinsiye tahmini yaptırdım bakalım doğru çıkacak mı çevrende ki herkes sordu hepsi doğru cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru çıkınca yazın lütfenEki Görüntüle 3610076 cinsiye tahmini yaptırdım bakalım doğru çıkacak mı çevrende ki herkes sordu hepsi doğru cıktı
Teşekkür ederim değerli yorumunuz içinDeğişmez bence çok çok yüzde 20 yanılma payı olsun haftan baya ilerde banada 13 te kız gibi dedi ama kesin konuşmadı
Babalar zaten 5 çocuk desen tamam derya çok güzel olur tabiki kardeşi olsun Allah nasip ederse. Hiç yapamam diye düşünme
![]()
Kızlar ben sanki çok ilaç kullanıyorum gibime geliyor ya sizdede öyle mi![]()
Hamilelikte hizli kilo alan biri olarak cevapliyim 5 kilo aldim 15+5 bugun. Ilk hamileligimde bu donemde tam 9 kilo almistim :OGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Günaydın ben hiç kilo almadım da vermedim deGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
İyi olmanıza çok sevindim. Saglikla gelsin kızınİlk üç ay biraz zordu. İştahsızlık vardı ve kilo verdim. Koku hassasiyetim vardı ek olarak. Anca toparladım. İştahım kendine geldi çok şükür. Biraz teknolojiden uzak durayım dedim bu süreçte. Taşınma işlerimiz vardı daha tam düzeni oturtmuş değilim. Hamileliğe denk gelmesi kötü oldu. Bebeğimin de cinsiyeti 13. haftada belli oldu. İki gün önce de 17. haftaydı kesin olarak kızzzz, herkes için hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
![]()
Günaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Evet evet düşük risk yazıyor ama her tablonun altında özellikle 3. Ve 4. Sayfalardaki tablonun altında <%sayı yazıyor onu anlayamadımBenim 5 sayfalık rapor canım yüzdelik derken bende düşük risk yazıyor sadece anlamadım ne demek istediğini canım.
Ben tiroid ilacimla güne başlıyorum. Kahvaltı ortasında d vitamini damlası. Kahvaltı sonu multivitamin. Öğle yemeği sonrasi magnezyum. Gece yatmadan da demir ilacı içiyorumKızlar ben sanki çok ilaç kullanıyorum gibime geliyor ya sizdede öyle mi![]()
Çok kiloGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Şimdilik almadım canım hatta versem iyi olacakti ama veremedim. Açıkçası ilk hamileliğimde tam 30 kilo aldım. Sadece 20sini vermiştim. İlk doğumum çok rahatti o yüzden doğuma en fazla yine o kiloyla girmem lazım. 20 kiloyu asla geçmemeliyim inşallah olurGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Günaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun![]()
-2 kilo ben yiyemedim yediklerimi çıkardım sadece su meyve 15.haftadayız hala da günde 2-3 defa bulantı ve istifra maalesefGünaydın kızlarortalama kaç kilo aldınız
Günaydın günaydınGünaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun![]()
Canım bende 4 tane kullanıyorum banada öyle geliyorKızlar ben sanki çok ilaç kullanıyorum gibime geliyor ya sizdede öyle mi![]()