Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
IMG_3102.webp
banada bakın

İlk üç ay biraz zordu. İştahsızlık vardı ve kilo verdim. Koku hassasiyetim vardı ek olarak. Anca toparladım. İştahım kendine geldi çok şükür. Biraz teknolojiden uzak durayım dedim bu süreçte. Taşınma işlerimiz vardı daha tam düzeni oturtmuş değilim. Hamileliğe denk gelmesi kötü oldu. Bebeğimin de cinsiyeti 13. haftada belli oldu. İki gün önce de 17. haftaydı kesin olarak kızzzz🥳, herkes için hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
İyi olmanıza çok sevindim. Saglikla gelsin kızın 😍🙏🏼 İlk 3 ay hepimizi zorladi. Biraz kendimize geldik artık daha keyifli oldu burası😀 Yeni evin de hayırlı olsun güle güle oturun 🥰

Günaydın kızlar 😇 ortalama kaç kilo aldınız
Şimdilik almadım canım hatta versem iyi olacakti ama veremedim. Açıkçası ilk hamileliğimde tam 30 kilo aldım. Sadece 20sini vermiştim. İlk doğumum çok rahatti o yüzden doğuma en fazla yine o kiloyla girmem lazım. 20 kiloyu asla geçmemeliyim inşallah olur 🙏🏼😕

Günaydın kızlar. 3-4 gündür çay kahve içiyorum kendime geldim ya o kadar mutluyum ki. Sıfır bulantı artık. Hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti şükürler olsun🙏🏼😍😍

Günaydın canım, ben de iyiyim şükürler olsun, elimi hep katı sabunla yıkıyordum zorunlu olarak, sıvı sabun artık kullanabiliyorum, suyu rahat içiyorum, iştahım biraz yerine geldi, çay hala içemiyorum ama ben 🥹 çok da elzem değil ☺️

Back
X