Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Günaydın kızlar 😇 ortalama kaç kilo aldınız
Canım bende 4 tane kullanıyorum banada öyle geliyor 😵‍💫 gyno ferro sanık, decavit, magosit ve devit d3 damla 🥴 bide o demir ilacı aç karınla beni mahvediyor 😭
Canım doktorum bana sabah aç karınla zor olur herhangi bir öğününden 2 saat önce veya sonra içebilirsin demişti

Kızlar magnezyum ilacını takviye için mi yoksa özel sebebi mi var sepide sepide sende kullanıyordun galiba ?
Ben dr a başım ağrıyor falan diye yazdırmıştımda ağrım oldukça kullanıyorum katkısı varsa devamlı kullanayım ?
Canım benim hem migren ağrılarım için hem sırt ağrılarım için yazdı magnezyumu

Kız bebek 50 cm olabilir canım gayet iyi. Doğumda boyunun kaç olduğu ileri hayatında uzun mu kisa mi olacağını göstermez diye düşünüyorum. Sonradan baya uzadı benim kızım hatta yenidoğan kıyafetleri 1-2 giymede boşa gitti. Bir hafta sonra bile bacakları sıkıştı patikli altlarin icinde. Şimdiki aklım olsa bir tane bile yenidoğan almam 😍🤣 Senin yerinde olsam 0-1 hiç almam. 1-3 ay en fazla 10 tane takım-tulum toplam geçmeyecek şekilde alırım. Ben hastane çıkışlarını bile 1-3 almıştım. Onları bile ertesi hafta giyemedi aşırı hızlı büyüdü 🙈 ağırlıklı olarak 3-6 alınmasını tavsiye ediyorum ama bebeğe göre değişebilir tabi. Kış bebeği olduğu için gerçekten kötü durmuyor yenidoğan bile bol büyük giyse daha güzel. Takımların üstlerini şöyle poposunu belini iyice örtecek kadar uzun uzun giydirmek içine tıkıştırmak güzel oluyor bence. Oy pamuk gibi ya mis 🤣🤣🤣 ahsennayaz ahsennayaz Beyazyasemin Beyazyasemin
Canımmmm çok teşekkür ederim iyiki varsın 🤗💞

Kızlar ya ben bu aralar çok sinir stres yaşıyorum eşimin ailesinden dolayı ve üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye aşırı canım sıkıldı muayenede bebeğin haftası 2 gün geri çıktı doktor normal olabilir dedi neyse 10 gün sonra memlekete geldik ve burda başka bi doktora gittik ordada son kontrolden 2 gün geri çıktı neden her kontrolde 2 gün geriliyor bişey olur mu çok üzülüyorum sinir stresten mi oldu acaba 😢
Bence ultrason cihazı ile ilgili kuzum stres bu kdar etkilemez diye düşünüyorum

Bence ultrason cihazı ile ilgili kuzum stres bu kdar etkilemez diye düşünüyorum
Onuda düşündüm canm beslenme ile alakalı olabilir mi erken bu haftalar sanırım bunun için ama bilmiyorum bir suredir canım hep hamur işi çekti yedim protein ağırlıklı bir beslenme olmadı etkili mi bilemiyorum bir sonraki kontrolde hepsini soracam doktoruma bebiki dogurana kadar kırk doguracam galiba 😅🤦🏻‍♀️

Kızlar hazır yenidoğan kıyafetleri konuşulurken ben de bir şey sormak istiyorum. Okuldan arkadaşlar sağ olsunlar paylaştığım şeyleri almışlar bebeklerime. Bunun gibi 10'lu setler mi almak mantıklı yoksa 5'li falan da oluyor onlardan almak mı? Bir de ikiz bebek beklediğim için daha çok yenidoğan almalıyım diye düşünüyorum ama kaç tane olmalı mesela?
Canim bence tulumlar daha kolayina gelcek iki bebisi beraber yikayip giydirmek kolay olmaz 🙈 tulumu daha pratik kullanabilirsin icinede zibin giyer bitti gitti ayaksiz eldivensiz tulum tercih et cabuk uzuyorlar

Onuda düşündüm canm beslenme ile alakalı olabilir mi erken bu haftalar sanırım bunun için ama bilmiyorum bir suredir canım hep hamur işi çekti yedim protein ağırlıklı bir beslenme olmadı etkili mi bilemiyorum bir sonraki kontrolde hepsini soracam doktoruma bebiki dogurana kadar kırk doguracam galiba 😅🤦🏻‍♀️
Yokyok sıkıntı yok sonraki zamanlarda bı bakmışsın öne geçmiş benimki sürekli önde iyi beslendigimden mi stresim yok mu ooo bende stresten bol ne var 😂 endişelenme hiç maşallah bebise

Canim bence tulumlar daha kolayina gelcek iki bebisi beraber yikayip giydirmek kolay olmaz 🙈 tulumu daha pratik kullanabilirsin icinede zibin giyer bitti gitti ayaksiz eldivensiz tulum tercih et cabuk uzuyorlar
Ay canım çok mantıklı. Çok sağol. Genel olarak cezerye_ cezerye_ annabelica annabelica nın da dediği gibi o zaman bu yenidoğan 10lu setler çok az kullanılıyor. Ben en iyisi birer tane de 5'li takım alayım. Bol bol ayaksız zıbın alayım. Yaza kadar bu şekilde devam etmek en mantıklısı

Kızlar ya ben bu aralar çok sinir stres yaşıyorum eşimin ailesinden dolayı ve üzülüyorum bebeğe bişey olacak diye aşırı canım sıkıldı muayenede bebeğin haftası 2 gün geri çıktı doktor normal olabilir dedi neyse 10 gün sonra memlekete geldik ve burda başka bi doktora gittik ordada son kontrolden 2 gün geri çıktı neden her kontrolde 2 gün geriliyor bişey olur mu çok üzülüyorum sinir stresten mi oldu acaba 😢
canım eşinin ailesi nasıl etkiliyorki seni bişey mi diyorlar? kafana takıcak kadar😕

Kızlar bu arada arkadaşım Gap’ında kalıpları genelde dar alıyor büyük al dedi bana çocuklar için

Kızlar galiba bende bişeyler hissediyorumm😍 bebeğim kıbırdıyor galibaa
Bikac gündür bende içerden bı kıpırtı hissediyorum ama erken belki hissettiğim hareket değildir demiştim 😃
Yokyok sıkıntı yok sonraki zamanlarda bı bakmışsın öne geçmiş benimki sürekli önde iyi beslendigimden mi stresim yok mu ooo bende stresten bol ne var 😂 endişelenme hiç maşallah bebise
Değil mi maalesef kimsenin hayatı hep iyi geçmiyor ama sağolun kızlar morelim yerine geldi 🥰

Offf 😍😍😍Allahım böyle şeyler okuyunca çok heyecanlanıyorum
kız tam diyordum ki hastaneye mi gitsem acaba bebeğimi merak ettim bayadır görmediğim için endişelendim bi baktım karnımda bişeyler oluyor😍 resmen bana işaret verdi anne ben iyim der gibi🥰 gercekten nerdeyse hastaneye gidiyordum kızımı merak ettiğim için🤣🤣

Back
X