- 18 Ekim 2022
- 2.084
- 2.839
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.321
Bat ne zamandı, ona göre hesap yapabilirsiniz?Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Bat mı ?Bat ne zamandı, ona göre hesap yapabilirsiniz?
15 nisanBat ne zamandı, ona göre hesap yapabilirsiniz?
Beta yüksekliği önemli evet ama kilo da çok etkiliyor. Zayıf biriyseniz muhakkak görürKızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Zayıf değilim maalesefBeta yüksekliği önemli evet ama kilo da çok etkiliyor. Zayıf biriyseniz muhakkak görür
O zamana kadar 6bini görürsünüz ama endişeniz varsa biraz erteleyin. Çünkü oraya kadar gitmişken karından görünmezse alttan bakmak isteyecektirZayıf değilim maalesef
6 bini görür müyüm gerçekten dün 228,68 diO zamana kadar 6bini görürsünüz ama endişeniz varsa biraz erteleyin. Çünkü oraya kadar gitmişken karından görünmezse alttan bakmak isteyecektir
Tam normal. 200 400 800 şeklinde artmalı. Ama ben takip edilmesini çok doğru bulmayanlardanım stres oluşturuyor. Bir kez beta bakıp keseyi görmek yeterliKızlar sonuç çıktı
16 Nisan 282 çıkmıştı
18 nisan 760 çok fazla değil mi
Her gün 2 kat artması gerekiyor diye biliyordum ama karıştırıyor da olabilirim..6 bini görür müyüm gerçekten dün 228,68 di
2 günde 2 kat artıyormuş ben 1500 falan hesapladım
Evet ya bence de stres oluşturuyor baktırma dedi zaten kese için çağırdıTam normal. 200 400 800 şeklinde artmalı. Ama ben takip edilmesini çok doğru bulmayanlardanım stres oluşturuyor. Bir kez beta bakıp keseyi görmek yeterli
Daha yaptırmayı düşünmüyorum zaten iki kere verecektim artış oldu mu diye haftaya gitsem acaba keseyi görebilir miyimTam normal. 200 400 800 şeklinde artmalı. Ama ben takip edilmesini çok doğru bulmayanlardanım stres oluşturuyor. Bir kez beta bakıp keseyi görmek yeterli
Önceki mesajları tam okuyamadım ama birkaç sayfa önce bu duayı bende etmiştim hem analık hem nefis zor işmişİnşaallah ben de tiksinirim sigardaan ya dua edin de tiksineyim elime almayayim bı DHA
Muhtemelen görürsünüz ama 8. Haftada giderseniz daha kesin olur hem kalp atışını da duyarsınızDaha yaptırmayı düşünmüyorum zaten iki kere verecektim artış oldu mu diye haftaya gitsem acaba keseyi görebilir miyim
Canım bende karıştırıyor olabilirim bilmiyorum tamHer gün 2 kat artması gerekiyor diye biliyordum ama karıştırıyor da olabilirim..
Buraya yazdıktan bir gün sonra bulantılarım başladı inşallah tamamen içemem tam olur çok teşekkür ederimCanım ben deli gibi sigara kahve içen biriydimhatta gebeliğimi öğrendiğimde de günde 10 dala kadar içtim ama 1 aydan sonra kahvedende sigaradan da midem bulandı şuan tiksiniyorum
Aslında bekleyecektim ama dış gebelik falan olur diye korkuyorum ne bileyim. Zaten doktorum gittikten 1 hafta sonra tekrar çağırıyorMuhtemelen görürsünüz ama 8. Haftada giderseniz daha kesin olur hem kalp atışını da duyarsınız
HaklısınızAslında bekleyecektim ama dış gebelik falan olur diye korkuyorum ne bileyim. Zaten doktorum gittikten 1 hafta sonra tekrar çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?