Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
En güzeli ya bana kalsa ben tercih etmezdim ama kızım çok rahat böyle döne döne uyuyor

70x110 normal Park yatağı diyorsun canım dimi. Sadece sağdan sola dönerek uyuyor demekki ne güzel ya. Ben kızımı normal yatağa hiç alıştiramycam sanırım. Yere çift kişilik yorgan atıyorum. Sabaha kadar yatilmadik köşesi kalmıyor. Bazen yorgandan da çıkıyor gece halıdan parkeden topluyorum çocuğu böyle bir dönmek yok

Bana cok oluyor normal diye takmıyorum ilk bebeğimde de çok olurdu. Kardiyolojiye gitmiştim normalmiş

İyice paranoyaklaştım ben ardarda 3.deprem yeni duştan çıkmıştım yatıyordum resmen kalkamadım yerimden korkudan bu gece yine uyku haram
Hiç birini duymadım çok şükür ya. Kızımı uyutmaya çalışıyordum salliyordum zaten. Sürekli hareket halindeydik yine. Eşim hissetti ama o da emin olamadi. Ablam sındırgıdaydi az önce fotoğraf atmış bana kitaplığında dökülmüş eşyaları. Galiba depremleri duymadığım için şanslıyım ya psikolojim hiç iyi değil o konuda

Bende hala ilaca devam ediyorum bazen deniyorum içmemeyi ama günüm berbat geçiyor. Doğuma kadar kullananlar var :/

Yani o dönem çok dönüyordu tersten uyanırdı hep doğru ama kışa denk geldiği için mecbur yatırıyordum. Grupta bir arkadaş sen gibi yapmıştı en mutlumuz oydu hahah bizimkiler 10 kez uyanıyorsa onun ki 1 kez uyanırdı

Normal doğumdan sonra aynen böyle hissediyorsunuz kızlar yeniden doğmuş gibi

Hissetmemek o kadar iyi ki sevindim hissetmemene gerçekten geceleri hep uyanıyorum nerdeyse 3 hafta olucak sanki her an deprem olucak gibi ben hepsini hissediyorum artçıları bile hep yatarken denk geliyorum benle bir eşimde hissediyor ben duymasam belki söylemez endişelenirim diye ama hissetmemek mümkün değil merkezde böyleyse sındırgıyı düşünemiyorum insanlar yine sokakta geçiricek geceyi

Kilo almamış olman iyi ama
Neyse ki zararı yokmuş. Herkesin bitmiştir bulantıları sanıyordum kız ne bileyim öyle söyleyince şaşırdım

hepimizin su gibi doğumları olsun bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza

Depremi hisseden arkadaşlarım çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun.
Kalbinizi ferah tutun bebisleriniz icin

İnşallah bu perşembeden pazartesiye yerleşiyoruz inşallah seminer döneminde de devam ederim bitmiş olurklima işini biraz daha ekime erteledik hakkımızda hayırlısı

İncirde çok iyi geldi bana taze şekilde

Kızlar 25+3 ten ;
°gecelerı uyuyamama
°bel ve bas agrısı
°mide eksimesi
°kasılma ve sertlesme
sizde durumlar ne
Sabahları midem yanarak kalkıyorum bende biraz bekleyip çok hafif bişey atarsam geçiyor rahat yemek yiyorum sonrasında ama buna rağmen iştahım full açık,karnım da gerim gerim geriliyor belime kasıklarıma 2-3 günde bir çok ağrı yapıyor bi bakıyorum biley yok iki saat sonra resmen sancı gibi giriyor sertleşmede hep sol alt tarafımda birkaç günde bir var şuan 25+2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…