Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
difembahyaa difembahyaa kuzum seni korkutmak istemiyorum ama ben yine korkunç bir ishalle uyandım az önce yastığım ter içinde kalmış karın ağrısıyla gittim wcye. Enfeksiyon da yoktu geçen gittiğimde kan tahlili yapmıştı doktorum. Hiç sormak da aklıma gelmedi bebeğe odaklanıp genelde herşeyi unutuyorum ben☺️Sen doktoruna bugün gidince aklına gelirse sorsan mi acaba
Canım bu aralar inanılmaz bir salgın var bende geçen hafta olmuştum hatırlarsan, eşimde de oldu benden bir kaç gün sonra bir anda kusma terleme ateşle acile gittik. Aniden çıkabiliyor yani😬

Yerim seni kuzum benim 🥹 evet şimdiden halledeyim düzenim otursun istedim kuşumm 🥰Yarın benimde doktor randevum var çok özleştik oğlumla merak ediyorum büyümüş mü diye 🤩🤩 yarın senden de bi oğlan bekliyoruz hadi bakalımmm 😍😍

Kuzumm harika bilgiler 😍😍 biz uzak olsa da gideriz ya istanbuldan sonra ankarada her hastane okey bize yeterki iyi bir doktor bulayım 🥰🥰

Fiyatlar bana baya iyi geldi ya harika 🤩 peki suda doğum yaptıran doktor var mı bildiğiniz
Ya benim ikiz olduğu içşn ve doktor risk alamayız sezaryen olacak deyince onu hiç sormadım tabi

Kızlarr günaydın ♥️ difembahyaa difembahyaa kız rüyamda cezerye_ cezerye_ ikinizi gördüm 😂 difem senin kızın oluyordu ya şok oluyorduk cezerye senin de oluşunun yanında ikiz bebek daha vardı kızdı ikis de üçüz doğuracaktın😂😂
Kız sen onları nerde gördünde rüyana girdi 😂😂 çok merak ediyorum kafanda nasıl canlandırdın 😂
Cezerye kedi şeklinde, difembahya mavi saçlı değildir umarım😂

Kızlarr oğluşumuzu gördük çok şükür her şey yolunda 163 gram olmuşuz 🤩 elenatal 2 multivitamin ve demir yazdı doktorum. 1 ay sonra görüşelim dedi sonra da perinatologla görüşeceğiz detaylı için 🙏 ama muhtemelen ben ankarada bir doktora gideceğim 1 ay sonra
Maşallah nerdeyse bir ekmek kadar olmuş :KK200: :anneadayı:

Kızlarr oğluşumuzu gördük çok şükür her şey yolunda 163 gram olmuşuz 🤩 elenatal 2 multivitamin ve demir yazdı doktorum. 1 ay sonra görüşelim dedi sonra da perinatologla görüşeceğiz detaylı için 🙏 ama muhtemelen ben ankarada bir doktora gideceğim 1 ay sonra
Ay canımmm yerim ben onun totosunu🧿🧿🤩🤩

Kızlarr günaydın ♥️ difembahyaa difembahyaa kız rüyamda cezerye_ cezerye_ ikinizi gördüm 😂 difem senin kızın oluyordu ya şok oluyorduk cezerye senin de oluşunun yanında ikiz bebek daha vardı kızdı ikis de üçüz doğuracaktın😂😂
Valla tek seferde uclesek ne güzel olurdu 😂 hayra çıksın kuzum

Back
X