- Konu Sahibi annabelica
- #15.321
Çok mutluyum şuan yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu aralar inanılmaz bir salgın var bende geçen hafta olmuştum hatırlarsan, eşimde de oldu benden bir kaç gün sonra bir anda kusma terleme ateşle acile gittik. Aniden çıkabiliyor yanidifembahyaa kuzum seni korkutmak istemiyorum ama ben yine korkunç bir ishalle uyandım az önce yastığım ter içinde kalmış karın ağrısıyla gittim wcye. Enfeksiyon da yoktu geçen gittiğimde kan tahlili yapmıştı doktorum. Hiç sormak da aklıma gelmedi bebeğe odaklanıp genelde herşeyi unutuyorum ben
Sen doktoruna bugün gidince aklına gelirse sorsan mi acaba
Kızlar 2 erkekten sonra kızım oluyorrrAdını : Asel Sare düşündük
Kızlar bugün benimde kontrol günümbirazdan oğlumu göreceğim
![]()
Ya benim ikiz olduğu içşn ve doktor risk alamayız sezaryen olacak deyince onu hiç sormadım tabiYerim seni kuzum benimevet şimdiden halledeyim düzenim otursun istedim kuşumm
Yarın benimde doktor randevum var çok özleştik oğlumla merak ediyorum büyümüş mü diye
yarın senden de bi oğlan bekliyoruz hadi bakalımmm
Kuzumm harika bilgilerbiz uzak olsa da gideriz ya istanbuldan sonra ankarada her hastane okey bize yeterki iyi bir doktor bulayım
![]()
Fiyatlar bana baya iyi geldi ya harikapeki suda doğum yaptıran doktor var mı bildiğiniz
Valla seyit onbaşı bizi kabul etmediSağlıkla gelsin minişin, Seyit onbaşı olmayı kaybettin ama bir prenses annesi oluyorsun![]()
tüylü tüysüz hepsini yedim, çekirdekleri şu an içimde şeftali yeşertiyor
Kız sen onları nerde gördünde rüyana girdiKızlarr günaydın![]()
difembahyaa kız rüyamda
cezerye_ ikinizi gördüm
difem senin kızın oluyordu ya şok oluyorduk cezerye senin de oluşunun yanında ikiz bebek daha vardı kızdı ikis de üçüz doğuracaktın
![]()
Amin darısı Sana inş senden güzel haberle gelSağlıkla gelsin minişin, Seyit onbaşı olmayı kaybettin ama bir prenses annesi oluyorsun![]()
Maşallah nerdeyse bir ekmek kadar olmuşKızlarr oğluşumuzu gördük çok şükür her şey yolunda 163 gram olmuşuzelenatal 2 multivitamin ve demir yazdı doktorum. 1 ay sonra görüşelim dedi sonra da perinatologla görüşeceğiz detaylı için
ama muhtemelen ben ankarada bir doktora gideceğim 1 ay sonra
Ay canımmm yerim ben onun totosunuKızlarr oğluşumuzu gördük çok şükür her şey yolunda 163 gram olmuşuzelenatal 2 multivitamin ve demir yazdı doktorum. 1 ay sonra görüşelim dedi sonra da perinatologla görüşeceğiz detaylı için
ama muhtemelen ben ankarada bir doktora gideceğim 1 ay sonra
Kanka karbonhidrat sevdiğin benzetmenden belli olmuşMaşallah nerdeyse bir ekmek kadar olmuş![]()
![]()
hahahhah konyalıyım kız ne bilirim onları ben ekmekten anlarımKanka karbonhidrat sevdiğin benzetmenden belli olmuşşöyle mango avokado dememişsin
![]()
Oh şifa olsun gülümmmhahahhah konyalıyım kız ne bilirim onları ben ekmekten anlarım![]()
Eveettt teyzesiiMaşallah nerdeyse bir ekmek kadar olmuş![]()
![]()
Büyüyoruz teyzesiiiiAy canımmm yerim ben onun totosunu![]()
Valla tek seferde uclesek ne güzel olurduKızlarr günaydın![]()
difembahyaa kız rüyamda
cezerye_ ikinizi gördüm
difem senin kızın oluyordu ya şok oluyorduk cezerye senin de oluşunun yanında ikiz bebek daha vardı kızdı ikis de üçüz doğuracaktın
![]()
Bugün gideyim bakayım geçen üç bacak saymıştı ama belki üç kafadir hahahahaAmin canım hayrolsun inşallahsen bugün inşallah öğreneceksin bakalım ne olacak
@cezerye emin olmak için doktor kapılarını aşındırır şimdi
![]()