- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.761
Aynen canım haklısın .Yok maalesef ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum canım devamlı eğitim var burdaCanım kesinlikle söyle hatta doktoruna da söyle bununla ilgili bi yazı yazsın. Ben doktoruma rica ettim uzun süre ayakta durması ve ağır işler yapması sakıncalıdır diye yazdı nöbetten muaf oldum mesela.
Her şeye yetişirim, yaparım diye yorup risk alma bence. Bir de siz de yaz tatili yok mu ya?
Valla kuzum burda 32.hafta diye biliyorum yanlış bilmiyorsamevet canım kesinlikle söyle ozaman birde kaçıncı haftana kadar çalışman gerek?
Evet canım öyle. Tekil gebelikler 32.haftada çoğul gebelikler 30.haftada izne çıkabiliyor. Ama işte 37.haftaya kadar çalışabilir raporu ile çalışıp doğum öncesi izni sonraya aktaran da çok. Maalesef doğum sonrası 8 hafta çok az çünküValla kuzum burda 32.hafta diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Canım tüp bebek tedavisine 62 ile başlamıştım. 9 ay sonra hamile olduğumda 66idim ve şimdi de 70i gördüm. İnşallah 80leri görmem diye umuyorumKızlar selamm kılo alımlarınız nasıl gıdıyor acaba
Kuzum 32 de çıkarım ben büyük ihtimal çünkü işi bırakacağım çocuktan sonra bir süre zatenEvet canım öyle. Tekil gebelikler 32.haftada çoğul gebelikler 30.haftada izne çıkabiliyor. Ama işte 37.haftaya kadar çalışabilir raporu ile çalışıp doğum öncesi izni sonraya aktaran da çok. Maalesef doğum sonrası 8 hafta çok az çünkü
Uçuyor aynaya bakamıyorum 69 güncelKızlar selamm kılo alımlarınız nasıl gıdıyor acaba
Ay çok güzelKızlar bu arada bugün bebişimi o kadar net hissettim ki ilk kez elimi koyunca vurmaya devam etti 4-5 kez aynı yerde vurdu ve çok daha net hissettimher geçen gün hareketleri gözle görülür artıyor ki Rabbimin mucizesi darısı ilk hissedecek canlara
Ben tartılmaya korkuyorumKızlar selamm kılo alımlarınız nasıl gıdıyor acaba
Eli kulağındadır canım ilk bebeğin miydi ?Ay çok güzelben de heyecanla bekliyorum acaba ne zaman hissederim
Evet canım ilk gebeliğim 16-24 arası hissedilebilir diyorlar inşallah o kadar çok bekletmez. Hevesle kontrol ediyorum sürekliEli kulağındadır canım ilk bebeğin miydi ?
Kızlar selamm kılo alımlarınız nasıl gıdıyor acaba
İnşaallah en kısa zamanda hissetmek nasip olsun canımEvet canım ilk gebeliğim 16-24 arası hissedilebilir diyorlar inşallah o kadar çok bekletmez. Hevesle kontrol ediyorum sürekli
3 kilo almıştım 1.5 unu geri verdim bende canımKızlar selamm kılo alımlarınız nasıl gıdıyor acaba
Senin ilk gebeliğin mi canım ? Bağırsak hareketlerinden ayırt edebilir miyim acaba bebek hareketiniİnşaallah en kısa zamanda hissetmek nasip olsun canımçok güzel bir duygu ve ondan haber almak insanın içini rahatlatıyor
Kuzum ediliyor aslında ama ilk pek ayırt edemeyebilirsin ama bebeğin vuruşlarını ayırt ediyorsun aynı yerden 2-3 kere vurduğunda daha net anlıyorsun .şuan benim içerde bir şeyler dönüyor hissi de oluyor onu da hissediyorum ama bazen bağırsak hareketlerimle karışabiliyor o bilhassa gaz yapan şeyler yediğimde bağırsaklarım çok hareketlendiğinde anlayamıyorum ama vuruşlar net yani anlıyorsun bebeğin olduğunuSenin ilk gebeliğin mi canım ? Bağırsak hareketlerinden ayırt edebilir miyim acaba bebek hareketini
Evet canım ilk gebeliğim 16-24 arası hissedilebilir diyorlar inşallah o kadar çok bekletmez. Hevesle kontrol ediyorum sürekli
Benim 3. Bebeğim canım nasip ederse Rabbim yaşayan ilk bebeğim olacakSenin ilk gebeliğin mi canım ? Bağırsak hareketlerinden ayırt edebilir miyim acaba bebek hareketini
Karın bölgesinde yağ fazla değilse de erken hissedilebiliyormuş benim pek yağlı değil karın çevrem ama gazım o kadar çok ki gaz sancısından bebeği hissedemem gibi geliyorKuzum ediliyor aslında ama ilk pek ayırt edemeyebilirsin ama bebeğin vuruşlarını ayırt ediyorsun aynı yerden 2-3 kere vurduğunda daha net anlıyorsun .şuan benim içerde bir şeyler dönüyor hissi de oluyor onu da hissediyorum ama bazen bağırsak hareketlerimle karışabiliyor o bilhassa gaz yapan şeyler yediğimde bağırsaklarım çok hareketlendiğinde anlayamıyorum ama vuruşlar net yani anlıyorsun bebeğin olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?