Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aynen canım haklısın .Yok maalesef ben rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum canım devamlı eğitim var burda

Valla kuzum burda 32.hafta diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Evet canım öyle. Tekil gebelikler 32.haftada çoğul gebelikler 30.haftada izne çıkabiliyor. Ama işte 37.haftaya kadar çalışabilir raporu ile çalışıp doğum öncesi izni sonraya aktaran da çok. Maalesef doğum sonrası 8 hafta çok az çünkü

Kuzum 32 de çıkarım ben büyük ihtimal çünkü işi bırakacağım çocuktan sonra bir süre zaten

Ay çok güzel ben de heyecanla bekliyorum acaba ne zaman hissederim

Kızlar sabahları özellikle hemen bir şeyler yemezsem çok kötü oluyorum. Gün içinde de açlığa tahammülüm hiç yok acaba şeker konusunda problem mi yaşıyorum diye endişelenmeye başladım. Şekerim aşırı düşüyor olabilir mi

Senin ilk gebeliğin mi canım ? Bağırsak hareketlerinden ayırt edebilir miyim acaba bebek hareketini
Kuzum ediliyor aslında ama ilk pek ayırt edemeyebilirsin ama bebeğin vuruşlarını ayırt ediyorsun aynı yerden 2-3 kere vurduğunda daha net anlıyorsun .şuan benim içerde bir şeyler dönüyor hissi de oluyor onu da hissediyorum ama bazen bağırsak hareketlerimle karışabiliyor o bilhassa gaz yapan şeyler yediğimde bağırsaklarım çok hareketlendiğinde anlayamıyorum ama vuruşlar net yani anlıyorsun bebeğin olduğunu

Karın bölgesinde yağ fazla değilse de erken hissedilebiliyormuş benim pek yağlı değil karın çevrem ama gazım o kadar çok ki gaz sancısından bebeği hissedemem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…