Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın oğluşumun bal teyzeleri güncel göbek akımı başlattık bu sabah bu arada benim hamile olduğumu iş yerinde kimse bilmiyor hala nasıl anlamıyorlar anlamadım herhalde kilo aldım sanıyorlar bu arada 18 haftaya girdik iş yerine söylemekle yükümlü müyüm kızlar yoksa detaylıyı beklemek istiyorum

Şşştt çaktırma
Valla öyle hiç yoktu sadece uç var diyebilirim dün baktım dagiye ama satış sorumlusu kadın 6-7. Aydan sonra almamı önerdi eldekilerle idare edicez mecbur

Günaydınnnnn güzel anniş

Kız benim de ofis arkadaşlarım biliyor ama diğer birimler bilmiyor ama senin anlaşılmıyor normalde insanların böyle göbüşleri oluyor ki öyle sanıyorlardır seni de ama maşallah ya ne güzelsin

Canım benim çok teşekkür ederim evet sanırım kilo almamla birlikte anlamıyorlar canım zaten normalde de göbişim vardı ben de detaylıya kadar anlaşılmazsa (22.hafta) söylemek istemiyorum ama o zamana göbeğim nasıl olur bilemedim

Kızlar dün yazamadım ya, cinsiyet telaşı falan derken, doktor kan tahlillerimde tsh düşüklüğü olduğu için tekrar kan vermemi istedi, bazen sağlık ocağında çıkıyor böyle dedi, kafama takıldı Kızım da doktor tam gününü söylemedi ama 15-16 haftalık doğru dedi, 142 gr 14 cm boyu dedi normal mi anlamadım

Çıkabilir canım bu haftalardan sonra çok hızlı büyüyor göbüş, ben de aslında söylemek istemiyordum ama dün cinsiyeti öğrenince aniden söyleme isteği oldu ben de bilmiyorum ya çok sevindim bu duyguyu ilk defa tattık, oğlumunki buruk olmuştu, hep inanıyorum iyi düşün difem iyi olsun diyorum kendime, sen de hep güzeli çağır, söyleme ama hakkındır söylememek bence

Canım bence bebeğindi, ben de öyle hissediyorum hep, minik minik böyle sonradan güçlenecektir

Artık çok şükür genetik taşıyıcılığımızdan dolayı bir risk görünmüyor kuzum da ne bilim valla içimde tuhaf bir his var bir yanım söyle diyor bir yanım ne gerek var gittiği yere kadar gitsin diyor bakalım şu 22 sinde 18 küsürken randevumu da atlatayım da

Haklısın ben de hep öyle korkuyorum, sorular da beni çok yoruyor ama inanıyorum arkadaşım sağlıkla doğuma gideceğiz seni de öyle hissediyorum bak, çok şükür epey ilerledik, söyleme bence, hiç gerek yok ki detaylı sonrası söylersin ben de öyle yapacağım çoğu kişiye

Amin inşaallah kuzum inşaallah

Ayyy ayyyyy tahminlerin tuttuğu tek kişisin grupta sağlıkla gelsin prensesin maşallah kuzum

Evet canım ve hurafeler de ben de tuttu sanırım

Aşırı mide bulantısı
Sürekli ekşi yeme isteği
Halsizlik
Yüzümün her yeri sivilce oldu, öğrenir öğrenmez
Çok kilo verdim

Aklıma gelen bunlar

Evet canım 1 haftaya da alenen her seyını hissedersin

Benimde boyleydı her seyım kızdı ruyamda kız görmüstğm ve dr um 12 . Haftada kız oldugunu söyledi hic sasırmadım

Canım ben suan 19+1 im. Amniyosentez 25 haziranda yapıldı. Ama kesin sonuclar 1 ayda cıkıyor. Onu beklıyoruz. 2 haftaya cıkmıs olur en gec dıye dusunuyorum

Allah’ım sağlığını hayırlı eylesin ve kolaylıkla doğurmayı nasip eylesin, inşallah tertemiz gelecek annenin inanması çok önemli bak, hep güzel güzel düşün ona güzel enerjiler gönder

Merhaba plasenta benim de aşağıda doktorunuz ne dedi acaba ben de çok takıldım, araştırdıkça çok kötü şeyler gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…