- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.721
Aşkım yarın inşallah, çok teşekkür ederim beybisi, bebişim inşallah sorun çıkarmaz
Şşştt çaktırmaKız 75full destekli ne demeko zaman hiç yok canım ben şuan bi tık idare ediyorum benimkilerle. Ayarını en sona falan takarak. Bilmiyorum kaç beden alırım en iyisi mi deneyerek almak. Bide 2 kere masraf etmemek için direk emzirme sütyeni almayı düşünüyorum ben
Günaydın oğluşumun bal teyzelerigüncel göbek akımı başlattık bu sabah bu arada benim hamile olduğumu iş yerinde kimse bilmiyor hala nasıl anlamıyorlar anlamadım herhalde kilo aldım sanıyorlar bu arada 18 haftaya girdik iş yerine söylemekle yükümlü müyüm kızlar yoksa detaylıyı beklemek istiyorum
Eki Görüntüle 3616307
Canım benim çok teşekkür ederimGünaydınnnnn güzel anniş
Kız benim de ofis arkadaşlarım biliyor ama diğer birimler bilmiyor ama senin anlaşılmıyor normalde insanların böyle göbüşleri oluyor ki öyle sanıyorlardır seni de ama maşallah ya ne güzelsin
Canım benim çok teşekkür ederimevet sanırım kilo almamla birlikte anlamıyorlar canım zaten normalde de göbişim vardı ben de detaylıya kadar anlaşılmazsa (22.hafta) söylemek istemiyorum ama o zamana göbeğim nasıl olur bilemedim
Ben yine tuhaf sorularımla geldimaşkımsular az önce göbek deliğimin altında alt karnımda yani tam ortasında, bir şey bir tarafa ağır ağır sürüklüyor gibi oldu o bebekmi 2 kere arka arkaya, sonra durdu
Artık çok şükür genetik taşıyıcılığımızdan dolayı bir risk görünmüyor kuzum da ne bilim valla içimde tuhaf bir his var bir yanım söyle diyor bir yanım ne gerek var gittiği yere kadar gitsin diyor bakalım şu 22 sinde 18 küsürken randevumu da atlatayım daÇıkabilir canım bu haftalardan sonra çok hızlı büyüyor göbüş, ben de aslında söylemek istemiyordum ama dün cinsiyeti öğrenince aniden söyleme isteği oldu ben de bilmiyorum ya çok sevindim bu duyguyu ilk defa tattık, oğlumunki buruk olmuştu, hep inanıyorum iyi düşün difem iyi olsun diyorum kendime, sen de hep güzeli çağır, söyleme ama hakkındır söylememek bence
Artık çok şükür genetik taşıyıcılığımızdan dolayı bir risk görünmüyor kuzum da ne bilim valla içimde tuhaf bir his var bir yanım söyle diyor bir yanım ne gerek var gittiği yere kadar gitsin diyor bakalım şu 22 sinde 18 küsürken randevumu da atlatayım da
Amin inşaallah kuzum inşaallahHaklısın ben de hep öyle korkuyorum, sorular da beni çok yoruyor ama inanıyorum arkadaşım sağlıkla doğuma gideceğiz seni de öyle hissediyorum bak, çok şükür epey ilerledik, söyleme bence, hiç gerek yok ki detaylı sonrası söylersin ben de öyle yapacağım çoğu kişiye
Ayyy ayyyyy tahminlerin tuttuğu tek kişisin gruptasağlıkla gelsin prensesin maşallah kuzum
Evet canım 1 haftaya da alenen her seyını hissedersinBen yine tuhaf sorularımla geldimaşkımsular az önce göbek deliğimin altında alt karnımda yani tam ortasında, bir şey bir tarafa ağır ağır sürüklüyor gibi oldu o bebekmi 2 kere arka arkaya, sonra durdu
Benimde boyleydı her seyım kızdı ruyamda kız görmüstğm ve dr um 12 . Haftada kız oldugunu söyledi hic sasırmadımEvet canım ve hurafeler de ben de tuttu sanırım
Aşırı mide bulantısı
Sürekli ekşi yeme isteği
Halsizlik
Yüzümün her yeri sivilce oldu, öğrenir öğrenmez
Çok kilo verdim
Aklıma gelen bunlar
Evet canım 1 haftaya da alenen her seyını hissedersin
Canım ben suan 19+1 im. Amniyosentez 25 haziranda yapıldı. Ama kesin sonuclar 1 ayda cıkıyor. Onu beklıyoruz. 2 haftaya cıkmıs olur en gec dıye dusunuyorumCanım senin sonucun ne zaman gelecekti, kaç hafta oldu
Canım ben suan 19+1 im. Amniyosentez 25 haziranda yapıldı. Ama kesin sonuclar 1 ayda cıkıyor. Onu beklıyoruz. 2 haftaya cıkmıs olur en gec dıye dusunuyorum
Amin kuzumm ben basından berı guzel enerjı gönderiyorummAllah’ım sağlığını hayırlı eylesin ve kolaylıkla doğurmayı nasip eylesin, inşallah tertemiz gelecek annenin inanması çok önemli bak, hep güzel güzel düşün ona güzel enerjiler gönder
Merhaba plasenta benim de aşağıda doktorunuz ne dedi acaba ben de çok takıldım, araştırdıkça çok kötü şeyler gördümCanım Allah korusun internete bakma sen ya benim de plesantam aşağıda diye neler neler yazıyor psikolojimi bozacaktı okumuyorum artık .İnşaallah değildir enfeksiyon benim akıntım yok öyle kokulu filan ama sadece iç çamaşırımda su gibi yuvarlak leke oluyor terliyor muyum akıntı mı anlamadım .Sen içini ferah tut doktora bir görün inş bir şey yoktur Allah’ın izniyle
Gözün aydın kuzummm sağlıkla al kızını kucağınaKızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrrAllah’ ım canım kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?