Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba plasenta benim de aşağıda doktorunuz ne dedi acaba ben de çok takıldım, araştırdıkça çok kötü şeyler gördüm
Merhaba , doktor sadece ilişki yasakladı yoğun aktivite yasakladı dikkat edeceksin dedi ağır filan kaldırma istenmedik kanamalar olabilir dedi .Başka da bir şey demedi .yani tamamen işi gücü bırak evde yat filan da demedi canım .Ağrık var mı diye sordu o zaman yoktu yok dedim .

Evet benim de sadece ilişki yok ve ağır kaldırma 20-24 arası yukarı çıkar dedi. Chat gpt de %95 oranda 20-24 arası çıkar diyor olasılıklar göre ama öyle felaket senaryoları var ki

maşallah çok tatlı hamiş olmuşsun nasıl anlamazlar ve bende aynı şeyi düşünüyorum iki gündür hamile olduğumu artık söylesemmi diye 19 haftalık oldum daha demedim

maşallah çok tatlı hamiş olmuşsun nasıl anlamazlar ve bende aynı şeyi düşünüyorum iki gündür hamile olduğumu artık söylesemmi diye 19 haftalık oldum daha demedim
Maaşallah canım valla bende söylemedim ama sanırım söylemek zorunda kalacağım özel eğitimde çalışıyorum bugün yeni 1.5 yaşında çocuk yazmışlar programıma ben kaldırıp oturtamam vs.ağır kaldırmam yasak plasentamdan ötürü böyle giderse iş yükümün azaltılması için mecbur söyleyeceğim gibi

Arkadaşlar merhaba 7+3 teyim çok şükür tüm doktor kontrollerim çok iyi geçti bebek gayet sağlıklı kalp atışıda duyduk benide muayene etti istenilen kan testlerini yaptım temiz çıktı herşey yolunda fakat benim sağ boşluğumda bir haftadan fazladır geçmeyen nefes alırken batma ağrı var ve artık dayanamıyorum iki doktorda hiç birşey olmadığını bebeğe organların yer açtığı için bazı gebelerde bu durumun gözüktüğünü söyledi sola yatınca rahatlıyor ama tüm hayatımı kısıtladı her gün bu gün geçecek diye uyanıyorum geçmiyor bunu yaşayan varmı aranızda ne yapabilirim bana yardımcı olur musınuz

İşte bu benim sağlıkla gelsin oğlun canım

Normal bence benim kızımda aynı bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

evet canım kesinlikle söyle ozaman birde kaçıncı haftana kadar çalışman gerek?

Canım kesinlikle söyle hatta doktoruna da söyle bununla ilgili bi yazı yazsın. Ben doktoruma rica ettim uzun süre ayakta durması ve ağır işler yapması sakıncalıdır diye yazdı nöbetten muaf oldum mesela.
Her şeye yetişirim, yaparım diye yorup risk alma bence. Bir de siz de yaz tatili yok mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…