- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.741
Merhaba , doktor sadece ilişki yasakladı yoğun aktivite yasakladı dikkat edeceksin dedi ağır filan kaldırma istenmedik kanamalar olabilir dedi .Başka da bir şey demedi .yani tamamen işi gücü bırak evde yat filan da demedi canım .Ağrık var mı diye sordu o zaman yoktu yok dedim .Merhaba plasenta benim de aşağıda doktorunuz ne dedi acaba ben de çok takıldım, araştırdıkça çok kötü şeyler gördüm
Evet benim de sadece ilişki yok ve ağır kaldırma 20-24 arası yukarı çıkar dedi. Chat gpt de %95 oranda 20-24 arası çıkar diyor olasılıklar göre ama öyle felaket senaryoları var kiMerhaba , doktor sadece ilişki yasakladı yoğun aktivite yasakladı dikkat edeceksin dedi ağır filan kaldırma istenmedik kanamalar olabilir dedi .Başka da bir şey demedi .yani tamamen işi gücü bırak evde yat filan da demedi canım .Ağrık var mı diye sordu o zaman yoktu yok dedim .
Gözün aydın kuzummm sağlıkla al kızını kucağına
Ablasının tercihiyle ben de bebişime bunu aldım
Güle güle git bebeğim sagsalim dönün bebisleAşkım yarın inşallah, çok teşekkür ederim beybisi, bebişim inşallah sorun çıkarmaz
maşallah çok tatlı hamiş olmuşsun nasıl anlamazlarGünaydın oğluşumun bal teyzelerigüncel göbek akımı başlattık bu sabah bu arada benim hamile olduğumu iş yerinde kimse bilmiyor hala nasıl anlamıyorlar anlamadım herhalde kilo aldım sanıyorlar bu arada 18 haftaya girdik iş yerine söylemekle yükümlü müyüm kızlar yoksa detaylıyı beklemek istiyorum
Eki Görüntüle 3616307
kız sen nereyeeKızlarr günaydınnnn bende 2-3 gün yazamayabilirimm merak etmeyinnn çok dedikodu yapmayınnn
Maaşallah canım valla bende söylemedim ama sanırım söylemek zorunda kalacağım özel eğitimde çalışıyorum bugün yeni 1.5 yaşında çocuk yazmışlar programıma ben kaldırıp oturtamam vs.ağır kaldırmam yasak plasentamdan ötürü böyle giderse iş yükümün azaltılması için mecbur söyleyeceğim gibimaşallah çok tatlı hamiş olmuşsun nasıl anlamazlarve bende aynı şeyi düşünüyorum iki gündür hamile olduğumu artık söylesemmi diye 19 haftalık oldum daha demedim
Bende tatile aşko yaa bunaldımkız sen nereyee
yerimm onlarıı maşallah ya biraz daha büyüdüklerinde inşaallah daha net gözükeceklerrBenim böyle yanyana kese görüntüm var sadece19.haftanın içindeyiz ve artık ikisini aynı karede görmek çok zor. Karından bakıyor doktorum hep
İşte bu benimİkinci kez erkek annesi olacakmışım inşallahama iki gündür isim düşünmekten beynim yandı daha çok vakit var ama asla isim bulamıyorum, Instagram'da doğum hediyelikleri kapı süsü fln yapan sayfaları dolanıp duruyorum ordan isim görüp beğenirim diye
Normal bence benim kızımda aynı bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşKızlar dün yazamadım ya, cinsiyet telaşı falan derken, doktor kan tahlillerimde tsh düşüklüğü olduğu için tekrar kan vermemi istedi, bazen sağlık ocağında çıkıyor böyle dedi, kafama takıldıKızım da doktor tam gününü söylemedi ama 15-16 haftalık doğru dedi, 142 gr 14 cm boyu dedi normal mi anlamadım
evet canım kesinlikle söyle ozaman birde kaçıncı haftana kadar çalışman gerek?Maaşallah canım valla bende söylemedim ama sanırım söylemek zorunda kalacağım özel eğitimde çalışıyorum bugün yeni 1.5 yaşında çocuk yazmışlar programıma ben kaldırıp oturtamam vs.ağır kaldırmam yasak plasentamdan ötürü böyle giderse iş yükümün azaltılması için mecbur söyleyeceğim gibi
ohh en iyisi vallah deniz iyi gelir sana d vitaminide alırsın bol bol iyi tatiller canımBende tatile aşko yaa bunaldımbulantılar bitince hemen kendimi denize atmak istedim
Canım kesinlikle söyle hatta doktoruna da söyle bununla ilgili bi yazı yazsın. Ben doktoruma rica ettim uzun süre ayakta durması ve ağır işler yapması sakıncalıdır diye yazdı nöbetten muaf oldum mesela.Maaşallah canım valla bende söylemedim ama sanırım söylemek zorunda kalacağım özel eğitimde çalışıyorum bugün yeni 1.5 yaşında çocuk yazmışlar programıma ben kaldırıp oturtamam vs.ağır kaldırmam yasak plasentamdan ötürü böyle giderse iş yükümün azaltılması için mecbur söyleyeceğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?