- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.781
Valla kuzum benim de karnım vardı yani çok yağlı olmasa da .zaten vuruşlar yaptı mı içerden derinden hissediyorsun emin ol .gazın çoksa o dönme kayma gibi hareketleri şimdi ayırt etmen zor olabilir canım .cinsiyet neydi senin ? Ama haftan zaten ilerlemiş birkaç haftaya vuruşlar yapar bence bebeğin zaten hissedersin inşaallahKarın bölgesinde yağ fazla değilse de erken hissedilebiliyormuş benim pek yağlı değil karın çevrem ama gazım o kadar çok ki gaz sancısından bebeği hissedemem gibi geliyor
Bu gebeliğinde hissetmeye başladın mı canımBen ilk gebeliğimde 16 da tüy çırpması gibi hissettin ama tabi anlamadım en rahat 18 de anlamıştım
İnşallah canımValla kuzum benim de karnım vardı yani çok yağlı olmasa da .zaten vuruşlar yaptı mı içerden derinden hissediyorsun emin ol .gazın çoksa o dönme kayma gibi hareketleri şimdi ayırt etmen zor olabilir canım .cinsiyet neydi senin ? Ama haftan zaten ilerlemiş birkaç haftaya vuruşlar yapar bence bebeğin zaten hissedersin inşaallah
Bu gebeliğinde hissetmeye başladın mı canım
Anladım canım kız bebek erkek bebek de geç oynar erken oynar derler ya ondan sordum .Benim bebeğim erkek bilimsek geçerliliği var mı bilmiyorum ama biz de erkek bebek erken oynar erken hissedilir derler .ama bence bebeğin mizacı da önemli sanırım doktor bize en sok gittiğimizde çok hareketli bir bebek demiştiİnşallah canımbenim 12. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi bana da gösterdi hatta. Önümüzdeki çarşamba randevum var 16 dolmuş olacak kesinleşir diye düşünüyorum
İnşallah canımbenim 12. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi bana da gösterdi hatta. Önümüzdeki çarşamba randevum var 16 dolmuş olacak kesinleşir diye düşünüyorum
Kız kafası ayağı nerde onu nasıl anlıyorsunuz kiEvet canım bunda 14. Hafta sonunda o tüy gibi his oldu şimdi düzenli değil ama çok nadir de olsa akşamları uzanınca hissediyorum, ayakları kasım bölgem de kafası göbeğimin sol tarafında, aa hatta burada bir arkadaşla konuşmuştuk ben demiştim sol tarafta hissediyorum pıt pıt diye şişlik var, gerçekten kafası oradaymış meğerseSen de daha ilerleyince hissedersin zaten 20. Hatta 22. Haftaya kadar hissedemeyen anneler oluyor ve bu çok normal
Benim de sol tarafımda şişlik ve sertlik var arada yokluyorum belki hissederim diye inşallah bebişi çok rahatsız etmiyorumdurEvet canım bunda 14. Hafta sonunda o tüy gibi his oldu şimdi düzenli değil ama çok nadir de olsa akşamları uzanınca hissediyorum, ayakları kasım bölgem de kafası göbeğimin sol tarafında, aa hatta burada bir arkadaşla konuşmuştuk ben demiştim sol tarafta hissediyorum pıt pıt diye şişlik var, gerçekten kafası oradaymış meğerseSen de daha ilerleyince hissedersin zaten 20. Hatta 22. Haftaya kadar hissedemeyen anneler oluyor ve bu çok normal
Anladım canım kız bebek erkek bebek de geç oynar erken oynar derler ya ondan sordum .Benim bebeğim erkek bilimsek geçerliliği var mı bilmiyorum ama biz de erkek bebek erken oynar erken hissedilir derler .ama bence bebeğin mizacı da önemli sanırım doktor bize en sok gittiğimizde çok hareketli bir bebek demişti
Kız kafası ayağı nerde onu nasıl anlıyorsunuz ki
Onu duymamıştım canım belki doğrudur bilemedimAnladım canım kız bebek erkek bebek de geç oynar erken oynar derler ya ondan sordum .Benim bebeğim erkek bilimsek geçerliliği var mı bilmiyorum ama biz de erkek bebek erken oynar erken hissedilir derler .ama bence bebeğin mizacı da önemli sanırım doktor bize en sok gittiğimizde çok hareketli bir bebek demişti
Yok yok kuzum işte demek ki bebeğin mizacıyla alakalı biraz daCanım ben de erken hissedince erkek mi acaba demiştim ama hatta burada da konuştuk ama o kadar kıpır kıpır bir kızdı kibazen aklıma takılıyor değişir mi acaba cinsiyeti diyorum ama doktorum gayet belli dedi yazdı kağıda
Büyük ihtimalle dedi ama kesin değil dedi garantiye aldı kendiniAa sen de kız beklediklerimizdendin, sana kesin dememiş miydi doktorun ya ben sanki öyle hatırlıyorum, değişmez ya inşallah, büyük ihtimalle demiş doktorun
Yok yok kuzum işte demek ki bebeğin mizacıyla alakalı biraz dahareketli olup olmamasıyla .Kimi bebek daha sakin oluyor kimi daha hareketli doğunca bile fark ediliyor ya ondan demek ki
Onu duymamıştım canım belki doğrudur bilemedimbenim bebek hiç hareket etmedi usgde kılını kıpırdatmadı. Ya uyuyordu ya da tembel
Büyük ihtimalle dedi ama kesin değil dedi garantiye aldı kendinibacak arası gözüküyordu bana da gösterdi bomboştu. Erkek olsa 12. Haftada en azından çıkıntı olurdu diye düşünüyorum. Değişeceğini sanmam büyük bir sürpriz yapmazsa
Valla 14+6 da benim bebeğin her şeyi vardı canım netBüyük ihtimalle dedi ama kesin değil dedi garantiye aldı kendinibacak arası gözüküyordu bana da gösterdi bomboştu. Erkek olsa 12. Haftada en azından çıkıntı olurdu diye düşünüyorum. Değişeceğini sanmam büyük bir sürpriz yapmazsa
Karında hareketi azsa doğunca da sakin oluyor diyorlar acaba o doğru muYok yok kuzum işte demek ki bebeğin mizacıyla alakalı biraz dahareketli olup olmamasıyla .Kimi bebek daha sakin oluyor kimi daha hareketli doğunca bile fark ediliyor ya ondan demek ki
Ben de öyle düşünüyorum canım çevremdeki erkek bebeği olan herkesin de 12. Haftada usgde pipi belliydiValla 14+6 da benim bebeğin her şeyi vardı canım netolsa gösterirdi sanırım o haftada da
Valla doğunca birden mazlumluk çökmezse canımKarında hareketi azsa doğunca da sakin oluyor diyorlar acaba o doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?