Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Karın bölgesinde yağ fazla değilse de erken hissedilebiliyormuş benim pek yağlı değil karın çevrem ama gazım o kadar çok ki gaz sancısından bebeği hissedemem gibi geliyor
Valla kuzum benim de karnım vardı yani çok yağlı olmasa da .zaten vuruşlar yaptı mı içerden derinden hissediyorsun emin ol .gazın çoksa o dönme kayma gibi hareketleri şimdi ayırt etmen zor olabilir canım .cinsiyet neydi senin ? Ama haftan zaten ilerlemiş birkaç haftaya vuruşlar yapar bence bebeğin zaten hissedersin inşaallah

İnşallah canım benim 12. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi bana da gösterdi hatta. Önümüzdeki çarşamba randevum var 16 dolmuş olacak kesinleşir diye düşünüyorum

Bu gebeliğinde hissetmeye başladın mı canım

Evet canım bunda 14. Hafta sonunda o tüy gibi his oldu şimdi düzenli değil ama çok nadir de olsa akşamları uzanınca hissediyorum, ayakları kasım bölgem de kafası göbeğimin sol tarafında, aa hatta burada bir arkadaşla konuşmuştuk ben demiştim sol tarafta hissediyorum pıt pıt diye şişlik var, gerçekten kafası oradaymış meğerse Sen de daha ilerleyince hissedersin zaten 20. Hatta 22. Haftaya kadar hissedemeyen anneler oluyor ve bu çok normal

İnşallah canım benim 12. Haftada doktor büyük ihtimalle kız dedi bana da gösterdi hatta. Önümüzdeki çarşamba randevum var 16 dolmuş olacak kesinleşir diye düşünüyorum
Anladım canım kız bebek erkek bebek de geç oynar erken oynar derler ya ondan sordum .Benim bebeğim erkek bilimsek geçerliliği var mı bilmiyorum ama biz de erkek bebek erken oynar erken hissedilir derler .ama bence bebeğin mizacı da önemli sanırım doktor bize en sok gittiğimizde çok hareketli bir bebek demişti

Aa sen de kız beklediklerimizdendin, sana kesin dememiş miydi doktorun ya ben sanki öyle hatırlıyorum, değişmez ya inşallah, büyük ihtimalle demiş doktorun

Kız kafası ayağı nerde onu nasıl anlıyorsunuz ki

Benim de sol tarafımda şişlik ve sertlik var arada yokluyorum belki hissederim diye inşallah bebişi çok rahatsız etmiyorumdur evet ilk gebelikte süreç o şekildeymiş sabırla bekliyoruz bakalım

Canım ben de erken hissedince erkek mi acaba demiştim ama hatta burada da konuştuk ama o kadar kıpır kıpır bir kızdı ki bazen aklıma takılıyor değişir mi acaba cinsiyeti diyorum ama doktorum gayet belli dedi yazdı kağıda

Onu duymamıştım canım belki doğrudur bilemedim benim bebek hiç hareket etmedi usgde kılını kıpırdatmadı. Ya uyuyordu ya da tembel

Yok yok kuzum işte demek ki bebeğin mizacıyla alakalı biraz da hareketli olup olmamasıyla .Kimi bebek daha sakin oluyor kimi daha hareketli doğunca bile fark ediliyor ya ondan demek ki

Aa sen de kız beklediklerimizdendin, sana kesin dememiş miydi doktorun ya ben sanki öyle hatırlıyorum, değişmez ya inşallah, büyük ihtimalle demiş doktorun
Büyük ihtimalle dedi ama kesin değil dedi garantiye aldı kendini bacak arası gözüküyordu bana da gösterdi bomboştu. Erkek olsa 12. Haftada en azından çıkıntı olurdu diye düşünüyorum. Değişeceğini sanmam büyük bir sürpriz yapmazsa

Yapmaz annesi inşallah, şakacı bebiş olmasın da ya yerim yerim ben onları hepsi birbirinden tatlı maşallah

Valla 14+6 da benim bebeğin her şeyi vardı canım net olsa gösterirdi sanırım o haftada da

Yok yok kuzum işte demek ki bebeğin mizacıyla alakalı biraz da hareketli olup olmamasıyla .Kimi bebek daha sakin oluyor kimi daha hareketli doğunca bile fark ediliyor ya ondan demek ki
Karında hareketi azsa doğunca da sakin oluyor diyorlar acaba o doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…