Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar yaaaa bu tetanoz mevzusu midemi bulandırdı bugün bi gebe eğitimine katıldım tetanoz aşısını 20. Haftada dedi. Ama bana ASM bile bile 18+2 de vurdu diğer dozuda 4 hafta sonra dediler. Acaba bi sıkıntı olur mu bebeğime yada bana özele gitmediğim için soracak doktorumda yok. Öyle canım sıkıldı ki ağlamamak için zor tutuyorum kendini böyle kötü bi tecrübesi olan var mı aramızda acaba

Sakıncası olsa yapmazlar canım sen içini ferah tut asm nin bildiği vardır bana 20.haftadan sonra dedi ama işim gereği bekarken 4 doz olmuştum ona istinaden demiş olabilirler son dozu boğmaca ile birlikte olucam

Canım aile hekimliğinin bana verdiği tarih 18. haftamdı, ben kendi doktoruma sordum, o da bebek hareketleri hissedilince öneriyoruz 20'den sonra git dedi gitmedim ben o yüzden ama asla sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü beni de 18'de çağırmışlardı

Sakıncası olsa yapmazlar canım sen içini ferah tut asm nin bildiği vardır bana 20.haftadan sonra dedi ama işim gereği bekarken 4 doz olmuştum ona istinaden demiş olabilirler son dozu boğmaca ile birlikte olucam
Daha önce olmayanlara mı acaba 18den itibaren vuruyorlar. Bende hiç olmadım acaba ondan mı ya bilemedim içime bi kurt düştü

Evet gittiğimde de sormuştu bana hareket hissettin mi diye hayır demiştim of pazartesi olmaz şimdi bana

Kızlar selamm kılo alımlarınız nasıl gıdıyor acaba
17+1 haftamda +1 kg ama benim bulantı ve kusmalarım devam ediyor
Daha önce olmayanlara mı acaba 18den itibaren vuruyorlar. Bende hiç olmadım acaba ondan mı ya bilemedim içime bi kurt düştü
Olabilir kuzum hiç onu bilmiyorum ama sen içini ferah tut zararlı olsa yapmazlar diğer dozların süresini ayarlamak için demiş olabilirler

Kızlar kızlar kızlar geldimm
Sizi üzmüyorum, tahminleriniz doğru çıktı,
KIZIM oluyorrrrrrr Allah’ ım canım kızım
OFF giremedim hiç şimdi gördümmm..Difemmmmmmm rüyam çıktı kızzzz erkek bekliyorduk biz ama olsunduu çok sevindim öğrenmene kuzum sağlıkla gelsin prenses yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…