- 1 Nisan 2025
- 709
- 940
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.821
Canım neden yasakladı kilolu mu hamile kaldın yoksa bu hafta ıcın 2.5 kg mı cokmusBugün 19.haftaya girdim 2.5 kg almışım doktor hamurişi ve tatlıyı yasakladıtatlıyla çok aram yok allahtan aşırı iştahım açıldı nasıl durdurcam bilmiyorum
2.5 kilo çok iyi neden böyle bir şey dedi ki? Ben de 19. Haftaya girdim bugün ve doktorum 2-5 kilo alman çok normal dedi son kontroldeBugün 19.haftaya girdim 2.5 kg almışım doktor hamurişi ve tatlıyı yasakladıtatlıyla çok aram yok allahtan aşırı iştahım açıldı nasıl durdurcam bilmiyorum
67 ile kaldım şuan 69 küsüratlardayım boyumda 164 ama kilom belli olmuyor AllahtanCanım neden yasakladı kilolu mu hamile kaldın yoksa bu hafta ıcın 2.5 kg mı cokmus
Kilomdan kaynaklı söylemiş olabilir belki2.5 kilo çok iyi neden böyle bir şey dedi ki? Ben de 19. Haftaya girdim bugün ve doktorum 2-5 kilo alman çok normal dedi son kontrolde
64'le hamile kaldım canım, şu an 68'lerdeyim. Sen yüksek kiloda mı hamile kaldınKilomdan kaynaklı söylemiş olabilir belkicanım sen kaç kiloyla hamile kalmıştın
Yavaş yavaş parça parça yapılabilinir ilk dolap alınır zamanla yatak çalışma masası vs hem zora sokmaz maddi olarak hem de tam vaktinde hazır olurDediğin gibi zaten yanımızda olacak ama eşyalarını vs koymak için yine dolap filan alacağımız için bir de yatak alıp direk oda mı yapsak dedik. Daha zaman var zaten bakalımm
67 ile kaldım bende şuan 69 küsürat 70 e ramak kalmış64'le hamile kaldım canım, şu an 68'lerdeyim. Sen yüksek kiloda mı hamile kaldın
Yav ben 19 haftalık oldum bu zamana kadar 14 kilo aldım kimse bana alma yeme demediKilomdan kaynaklı söylemiş olabilir belkicanım sen kaç kiloyla hamile kalmıştın
Şu an yaşıyorum ama usuttum ben kesin ondan dedim seninki de belki ondandır kuzu18. Haftada regl gibi hafif ağrı normal mi kızlar
Tamamdır seni mi KırcamAyyyyyyyyy çok romantiksin aşkom ama eski fotonu istiyorum gözüm öyle alıştı böyle cezerye gibi değilsin sanki
Yaaaa işte rüyalarımın cezeryesi geri döndüTamamdır seni mi Kırcam
Ay gidince sorcam merak ettim neden öyle dedi acabaYav ben 19 haftalık oldum bu zamana kadar 14 kilo aldım kimse bana alma yeme demedi
Boyun kaçtı bebem belki vki fazladır ondan demişlerdir benim boyum uzun olunca mi ses etmiyolar acaba iki doktorum da kilo alma demedi çünkü hiç bugün de kafaya takacak bse buldum bana niye kimse az ye demiyor yavAy gidince sorcam merak ettim neden öyle dedi acabadinlediğimden değilde zaten yiyorum can boğazdan gelir napim aç mi kalim diyorum
kızz sen ciddi misin maşallah doktor hiç bişey demedi mi yaaa, ama ben kilolu olduğum için zaten alma demişti, baştan beri yasaklamıştı hamurişi vs. Senin doktor relaxmış kız seninkine gidicem bundan sonraYav ben 19 haftalık oldum bu zamana kadar 14 kilo aldım kimse bana alma yeme demedi
Aşkomsu demekki senin göze batacak ya da sorun teşkil edecek kilon yok ama yine de dikkat etmekte fayda var son zamanlarda ister istemez şişicez. Dün bir arkadaşımla konuştm zayıftı hamile kaldığında nisanda doğum yaptı en büyük pişmanlığım çok kilo almak oldu dedi. kilodan dolayı ödemleri çok olmuş ve canını çok yakmış. herks aynı değil tabi de dikkat et bence yine deBoyun kaçtı bebem belki vki fazladır ondan demişlerdir benim boyum uzun olunca mi ses etmiyolar acaba iki doktorum da kilo alma demedi çünkü hiç bugün de kafaya takacak bse buldum bana niye kimse az ye demiyor yav
Valla burda olsan kalk beraber gidelim derdim bacım ha tek dediği karbonhidrat yeme meyve yeme şekerin yukselmesin kilo ile ilgili hiiic bse demediler aç da kalamıyorum kikızz sen ciddi misin maşallah doktor hiç bişey demedi mi yaaa, ama ben kilolu olduğum için zaten alma demişti, baştan beri yasaklamıştı hamurişi vs. Senin doktor relaxmış kız seninkine gidicem bundan sonra
1.64 banada ondan dedi gibi geldi vucudum kilo almaya çok müsait metabolizmam çok hızlı ama demir ilacından dolayı kabızlık yapıyo ondan aldığımı düşünüyorum mecbur içiyorum talasemiyim içmesemde olmuyorBoyun kaçtı bebem belki vki fazladır ondan demişlerdir benim boyum uzun olunca mi ses etmiyolar acaba iki doktorum da kilo alma demedi çünkü hiç bugün de kafaya takacak bse buldum bana niye kimse az ye demiyor yav
meyve hiç mi yemiycekmişsin? Evet şeker de önemli gerçekten ama bana mevsim meyvelerinden fazla olmamak şartıyla yiyebilrsin dedi.Valla burda olsan kalk beraber gidelim derdim bacım ha tek dediği karbonhidrat yeme meyve yeme şekerin yukselmesin kilo ile ilgili hiiic bse demediler aç da kalamıyorum ki
Çok geçmiş olsun canım benim1.64 banada ondan dedi gibi geldi vucudum kilo almaya çok müsait metabolizmam çok hızlı ama demir ilacından dolayı kabızlık yapıyo ondan aldığımı düşünüyorum mecbur içiyorum talasemiyim içmesemde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?