Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ben doktora sormustum nasil rahatsan öyle yat hic bir zararı yok demisti. Bende zaten saga sola dönünce sanki bebegim incinecekmis gibi geliyor ondan hep sirtustuyum. Vallahi saga sola dönerek yatmayi özledim 😅 sola dönük yatmak iyi diyor doktorlar ama o da sanirim 24 28.haftalardan sonrasi icinmis. Hamile yastiklarindan alayim dedim bu sicakta bide o yakar mi bilemedim. Kullananlar memnun olanlar varsa bizi aydinlatsa keske
ben yaklaşık 4-5 haftadır hamile yastigiyla yatiyorum cok da memnunum sarıla sarıla uyuyorum butun gece icim de daha rahat ediyor yastık bacak aramda olunca falan. genelde ya sola ya saga donerek yatıyorum zaten normalde de oyle uyurdum

19+2 yim. Daha alışveriş yapmadım. Ama aklımda netleşsin istiyorum. Hastane çıkışı için hangi marka tavsiye edersiniz? Çok dandik bi şey olsun istemiyorum. Beyaz renk olsun istiyorum sünnetmiş. Bi de hayvan figürlü bi şey ilk kıyafetinde olsun istemiyorum nedense itici geliyor ilk kıyafet daha anlamlı olsun isterim. İsimliler de çok süslü. Kısacası istediklerimi karşılayan bi marka yok 😊😊 var mı bu tarz hastane çıkışı üreten bi marka?
Canım bana caramell marka hediye geldi. Kalitesini çok beğendim. Bak istersen bi.

Kızlarrr 2 gğn oncesıne kadar kabızlıktan muzdarıp olan ben 2 gğndğr karın agrısı yla gelen ishal yasıyorum ne oluyor boyle ya
simdi nasilsin canim devam ediyor mu? bol su ic hic ihmal etme.

ben de gecen gun yazmistim agrilarim var diye benim de kabizliktanmis biraz rahatladım cok sukur

Kuzum ben de geçen hafta aldım yastıklardan keşke daha önce alsaydım dedim asla terletmiyor aşırı rahat.
Tamam canim ilk firsatta bakacagim. Bende su modele göz koydum aslinda. Biraz daha ufak diye. Sonradan nereye koyacagim koca yastığı diye düşündüm 😁

Eklentiler

• Screenshot_20250714-195929_Trendyol.webp
    Screenshot_20250714-195929_Trendyol.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 17
enn takıldıgım konu bu diyebilirm
sola yatıyorum gece kulak ve kalça agrımdan uyanıyorum felç mi geçirdim diye korkuyorum o kadar kafaya takmism ki arkama minder koyuyorum ki saga dönmiyim sırt ustu donmiym diye ama dönmuş oluyorum
doktorum solda bebege kan akımının daha iyi gittigini soylemisti ama bu haftalarda degil tabi
ben yine de kafaya taktgm icin sola yatma çabam devam yani
Tek tarafa yatmak da zor gercekten. Aslinda en azindan 20li haftalara kadar sirtustu falan da yat canim bu kadar kendini simdiden kısıtlama. Bebisler biraz daha büyüyünce sola yatmak daha iyiymiş ama.
Benim doktorum hic gerek yok bedenin dogrusunu bulur demisti. Ama iste yine de bende sola yatarim haftam biraz daha büyüyünce

ben yaklaşık 4-5 haftadır hamile yastigiyla yatiyorum cok da memnunum sarıla sarıla uyuyorum butun gece icim de daha rahat ediyor yastık bacak aramda olunca falan. genelde ya sola ya saga donerek yatıyorum zaten normalde de oyle uyurdum
Bende bakacagim gidip bir tane de ben alcam galiba. Tek düşündüğüm hamileligin verdigi yetkiye dayanarak eskiden de cok terleyen bir insandım ama su an aşırı artti sabaha ter su icinde uyaniyorum. Gece defalarca yastigi ceviriyorum oyle söyleyeyim, o büyük yastiklar beni ekstra yakar gibi geliyor. Ondan kararsizim.

Tamam canim ilk firsatta bakacagim. Bende su modele göz koydum aslinda. Biraz daha ufak diye. Sonradan nereye koyacagim koca yastığı diye düşündüm 😁
Ben de bu modelden almaya gidip diğerinden aldım çünkü bacak arasına da desteğe ihtiyaç duyduğumu farkettim ☺️☺️ ben sonradan tummytime için kullanırım belki diye düşündüm☺️ ya

Ben de bu modelden almaya gidip diğerinden aldım çünkü bacak arasına da desteğe ihtiyaç duyduğumu farkettim ☺️☺️ ben sonradan tummytime için kullanırım belki diye düşündüm☺️ ya
Aslinda haklisin sonradan tummytime icin olabilir hatta dogumdan sonra da yatilabilir yastikla. Hep bacagimi yorgan uzerine fln atip uyurdum ben ama simdi hic birini yapmıyorum bebetom icin🥲
Bir bakacagim canim mantikli ama bacak arasi içinde lazim sanki birseyler.bir degerlendireyim bunu ben sagol canimmmm💗

Canim salgın var dikkat et. Özellikle havuza denize girenlerde olmuş bu salgın ve tabi bulastirdiklari kisilerde de oluyormus. Bol su ic cok uzun sürerse mutlaka hastaneye git.

Canim ben doktora sordugumda erken henuz 20li haftalarda aşı dedi. Bir sonraki kontrolün ne zaman ? O zaman gidince sorarsın doktoruna.

Çok çok gecmis olsun aman dikkat et 🙏 havuz genel olarak zaten kadınlar icin enfeksiyon sebebi. Birde hamilelikte aslinda hic tercih edilmemeli bence çünkü ortak kullanılıyor ve hijyene ne yazik ki dikkat edilmiyor, kullanilan kimyasallar da var. Bununla gecmis olsun 🙏 bebis iyiymis ya önemli olan o💗
Ayy denıze gırdım ben havuza gırmıyorum suan ıcın. Devam ederse gıdeyım :(

cok sagol canım dogru soyluyorsun ıslak kalmamakta onemli ben baya baya ıslakta kalmş oldum ve cok wc gidiyorum ortak tuvaletide cok kullanmış oldum ustune havuzdan da hic cıkmaynca olan oldu malesef

cok sagol canim normalde denizi cok severim 1 defa girdim oglum hep havuzda kalmak isteyince bende ona takılms oldum biraz

yaa bayıldm hepsine :nazar: rabbim saglıkla huzurla giyindirmeyi de nasip etsin inşallah erkek cocuklara bebekken guzel seyler var aslında buyudugu zaman bulmak daha zor ben zorlanıyorum suan ama saglıklı olsunlarda erkek cocukları suslemeye de gerek yok zaten
o minik hırkanın laciverti de benim oglumda vardı :KK36:

cok sagol canım
evet havuzda cocuk daha yogundu buyuk ders oldu zaten gitmem birdaha denize bile korkuyorum artık

enn takıldıgım konu bu diyebilirm
sola yatıyorum gece kulak ve kalça agrımdan uyanıyorum felç mi geçirdim diye korkuyorum o kadar kafaya takmism ki arkama minder koyuyorum ki saga dönmiyim sırt ustu donmiym diye ama dönmuş oluyorum
doktorum solda bebege kan akımının daha iyi gittigini soylemisti ama bu haftalarda degil tabi
ben yine de kafaya taktgm icin sola yatma çabam devam yani
Aminn canım benim bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de kıyafet önemli değil 😘💙

Bende bakacagim gidip bir tane de ben alcam galiba. Tek düşündüğüm hamileligin verdigi yetkiye dayanarak eskiden de cok terleyen bir insandım ama su an aşırı artti sabaha ter su icinde uyaniyorum. Gece defalarca yastigi ceviriyorum oyle söyleyeyim, o büyük yastiklar beni ekstra yakar gibi geliyor. Ondan kararsizim.
kumasina gore değişiyor bence onu bi istersen araştır ben yurtdisindayim amazondan aldim benimki hic terleten bi dolguda ve kumaşta degil kendini bulutların üstünde hissedeceksin zaten her yerinden destek oluyor, özellikle bacak arasi cok iyi geliyor. hatta simdi baktim 'cooling pregnancy pillows for sleeping' diye geciyor, sen ona gore bi araştırırsın

ben sonrasında bebek ile de kullanırım diye dusundum zaten o da kullanmazsa kesin esim talip olur yastik geldiginden beri gözü var cok rahat gozukuyor bana da mi alsak bi tane diyor 😁😁😁

Kızlar 2 gündür çok yoruldum misafirim vardı bugün ,dünden beri temizlik hazırlık filan çok şükür atlattım ama şimdi de vicdan azabı yapıyorum bebise bisey olmaz dimi çok yorulursak ?

Canım brn aldım geçenlerde bunu ama rahat edemedim ya. Sıcak yaz gecelerinde darlandırdı beni. Ama çok memnun kalan da var.
Ay bu küçük bile darlandirdiysa sicaktan. Büyük ne yapar😁 sagol canim valla. Bende cok ikilemdeyim alsam mi almasam mi diye. Bende bu minikten cok memnuniyet gördüm birde küçük, misafirlige giderken bile alanlar varmis yanina sirt yaslama icin falan.

kumasina gore değişiyor bence onu bi istersen araştır ben yurtdisindayim amazondan aldim benimki hic terleten bi dolguda ve kumaşta degil kendini bulutların üstünde hissedeceksin zaten her yerinden destek oluyor, özellikle bacak arasi cok iyi geliyor. hatta simdi baktim 'cooling pregnancy pillows for sleeping' diye geciyor, sen ona gore bi araştırırsın

ben sonrasında bebek ile de kullanırım diye dusundum zaten o da kullanmazsa kesin esim talip olur yastik geldiginden beri gözü var cok rahat gozukuyor bana da mi alsak bi tane diyor 😁😁😁
Tamam canim bakacagim teşekkür ediyorum 😍😍
Konforlu görünüyor canim evet orda haklisin. Kumaşına dikkat edip dedigin gibi terletmeyen birsey bakilabilir.

Bilmiyorum sizler nasilsiniz ama ben fena yanıyorum arkadaslar. Bu havalar beni fena yakıyor. Gün icinde bikac kere gidip ayaklarima kollarima soguk sular tutuyorum. Bilmiyorum sizlerde durumlar nasil

Back
X