- 18 Temmuz 2022
- 5.981
- 9.889
- 148
- Konu Sahibi annabelica
- #17.641
Senin bebişin cinsiyeti geç yazdım tabloya. İsmini hemen ekliyorum değişirse kararınız söylersinAren Atlas olacak gibi duruyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bebişin cinsiyeti geç yazdım tabloya. İsmini hemen ekliyorum değişirse kararınız söylersinAren Atlas olacak gibi duruyor![]()
Kızlar isimler belli değil mi hala. Tablomuza yazalım isimleri de![]()
O işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
@Cherry Mom
annabelica
Evet canım gdcm inşallahBilemedim ki canım yani genital bölgeyi tam göremiyorum ama kız gibi duruyor bebeğinin genel görünüşü. Sen başka doktora mutlaka git devlette falan da olsa. Cinsiyet öğreneceksin sonuçta sadece
Aslında ben alıştım ama bana önce ne demiştik kız dedim o zaman kızdır diyor kalktıktan sonra insan bir emin konuşur çokta kafama takmıycm artık kabullencmCanım bu ultrason görüntüsünden anlaşılmıyor yan durmuş bence ama sen başka doktora git ben nedense kız hissediyorum sen de hep, ben de senin gibi 2 gidişimdir soruyorum kız diyor ama bir emin olamıyorumaslında kendim de kız hissediyordum hep, şaşırıyorum alışamadım ama hemen de benimsedim canım kızım, minik kızım diyorum
Sen de git netleştir emin ol için rahat etsin
Öyle yap canım sen deAslında ben alıştım ama bana önce ne demiştik kız dedim o zaman kızdır diyor kalktıktan sonra insan bir emin konuşur çokta kafama takmıycm artık kabullencm![]()
Canım yaaa çok güzel bir kalbin varÖyle yap canım sen debiricik kızım de
![]()
Canım hic mi yer yok odanızda mesela bak bu beşik 90 cm mis 1 metre bile degil aslinda. Bu tarz birsey alsan en azindan minnakken kalir yaninda. Hem uygun daBenim yatak odamda çok yer yok nasıl yapacağım hiç bilmiyorum![]()
teşekkür ederizSenin bebişin cinsiyeti geç yazdım tabloya. İsmini hemen ekliyorum değişirse kararınız söylersin![]()
teşekkür ederim canım bakayım bunaCanım ben de yeni mustela aldım. Beyazlık hiç bırakmıyor. Su bazlı galiba çünkü sıvı bir krem. Takip ettiğim bir hamile influencer da görmüştüm.
güzel görünüyor içeriği teşekkür ederim canımmCanim ben minela aldım %100 doğal içerik hamilelere özel bak istersen
Kız tamam mineral kullanıyormuşsun ne güzelBen vücuduma kullanmıyorum aşkım dışarı pek çıkmadığım için gündüz, sadece tatilde sürerim. Onun harici yüzümede minerallisinden kullanıyorum renkli olanından, korktum bir an için![]()
Çok teşekkür ederimBende mustela kullanıyorum çok memnunum. Dr umada danışmıştım zaten . Tavsiye ederim. Hatta çatlak içinde o markadan aldım ürün. Çok iyi.
Devamı olmadıysa endişelenme canım ama bı eczaneden o amniyon sıvısı için bı test var ya satılıyor adını bilmiyorum ondan alıp evde kendin de kontrol edebilirsinKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Hatta lütfen bı bak ya birini göndermez msin almaya bende merak ettim smdiDevamı olmadıysa endişelenme canım ama bı eczaneden o amniyon sıvısı için bı test var ya satılıyor adını bilmiyorum ondan alıp evde kendin de kontrol edebilirsin
Bu aralar çok akıntım var benimde iç çamaşırım su gi oluyor ama birden boşaldığını hissetmiyorumKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
ben bir defa hic sıkışık degilken altıma kaçırmıştm az kokusu varmı canımKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Alt karında canım sezeryan dikisinin olduğu yerdedir büyük ihtimallekızlar bebegin hareketini tam nerede hissediyorsunuz
benim sezeryan dikisimin orda cokmu asagıda acaba
Merhaba, 2 gundur girmiyordum simdi girince tesadufen gordum mesajinizi. Lutfen korkmayin, stres yapmayin ama sartlariniz kiziniz vs bisekilde halledip hemen acile gidin. 2 sene once ayni seyi yasadim onemsemedim ter vs dedim 2 gun sonra 3cm aciklikla baslayan erken dogumla bebegimi kaybettim. Asla korkutmak istemem sizi yanlis anlamayin lutfen, ama lutfen hemen gidin ben cok gec kalmistim. İnsallah oyle bisey degildir ama riske atmayinKızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Camasirdaki akıntıya mi test yapılıyor yoksa takılıp sonraki akıntılara mi bakıyor. Devamı gelmedi çünküDevamı olmadıysa endişelenme canım ama bı eczaneden o amniyon sıvısı için bı test var ya satılıyor adını bilmiyorum ondan alıp evde kendin de kontrol edebilirsin