Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
O işaretledim yere bakın kızlar ben mi yalnış görüyorum cinsiyet organı o tecrübe li olanlarda bir baksın bu hafta başka doktora gdcm evet öyle diyince mutlu oldum ama beni sanki başından salar gibi özel doktor sözde
@Cherry Mom
annabelica annabelica

Canım bu ultrason görüntüsünden anlaşılmıyor yan durmuş bence ama sen başka doktora git ben nedense kız hissediyorum sen de hep, ben de senin gibi 2 gidişimdir soruyorum kız diyor ama bir emin olamıyorum 🤭 aslında kendim de kız hissediyordum hep, şaşırıyorum alışamadım ama hemen de benimsedim canım kızım, minik kızım diyorum 🥰 Sen de git netleştir emin ol için rahat etsin

Canım bu ultrason görüntüsünden anlaşılmıyor yan durmuş bence ama sen başka doktora git ben nedense kız hissediyorum sen de hep, ben de senin gibi 2 gidişimdir soruyorum kız diyor ama bir emin olamıyorum 🤭 aslında kendim de kız hissediyordum hep, şaşırıyorum alışamadım ama hemen de benimsedim canım kızım, minik kızım diyorum 🥰 Sen de git netleştir emin ol için rahat etsin
Aslında ben alıştım ama bana önce ne demiştik kız dedim o zaman kızdır diyor kalktıktan sonra insan bir emin konuşur çokta kafama takmıycm artık kabullencm :KK68:

Benim yatak odamda çok yer yok nasıl yapacağım hiç bilmiyorum 🙁
Canım hic mi yer yok odanızda mesela bak bu beşik 90 cm mis 1 metre bile degil aslinda. Bu tarz birsey alsan en azindan minnakken kalir yaninda. Hem uygun da

Eklentiler

• Screenshot_20250719-215748_Chrome.webp
    Screenshot_20250719-215748_Chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 74
Canım ben de yeni mustela aldım. Beyazlık hiç bırakmıyor. Su bazlı galiba çünkü sıvı bir krem. Takip ettiğim bir hamile influencer da görmüştüm.
teşekkür ederim canım bakayım buna🌸
Canim ben minela aldım %100 doğal içerik hamilelere özel bak istersen
güzel görünüyor içeriği teşekkür ederim canımm
Ben vücuduma kullanmıyorum aşkım dışarı pek çıkmadığım için gündüz, sadece tatilde sürerim. Onun harici yüzümede minerallisinden kullanıyorum renkli olanından, korktum bir an için 🤥😵‍💫
Kız tamam mineral kullanıyormuşsun ne güzel😊
Bende mustela kullanıyorum çok memnunum. Dr umada danışmıştım zaten . Tavsiye ederim. Hatta çatlak içinde o markadan aldım ürün. Çok iyi.
Çok teşekkür ederim😊 Mustela tercih ediliyor anladığım kadarıyla. Bakarım ben de

kızlar bebegin hareketini tam nerede hissediyorsunuz
benim sezeryan dikisimin orda cokmu asagıda acaba

Kızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten

Kızlar ya çok korktum az önce. Kızımı emzirdim yine bir saat kadar memede durdu. Sonra uyudu yanından kalktım lavaboya gidecekken birden su boşalması gibi birşey yaşadım. İç camasirimda avuç içi kadar bir ıslaklık olmuş. İdrarımı kaçırmadığıma eminim zaten sıkışmış bile değildim. Devamı olmadı ama çok korkuyorum şu an. Bebeğim de var gece gece acile gidemem ama çok korkuyorum ya. Sizce ne olabilir ki. Daha önceki dogumumda suyum gelmedi ebeler açmıştı doğum sırasında. O yüzden hiç bilmiyorum ne olduğunu şu an. Sanki ağrım da var gibi ama o psikolojik de olabilir şu an stresten
Devamı olmadıysa endişelenme canım ama bı eczaneden o amniyon sıvısı için bı test var ya satılıyor adını bilmiyorum ondan alıp evde kendin de kontrol edebilirsin

Bu aralar çok akıntım var benimde iç çamaşırım su gi oluyor ama birden boşaldığını hissetmiyorum🥺 İnşallaj bir sıkıntı yoktur stres yapmamaya çalış 🙏🏻 devamı geldi mi sonra

ben bir defa hic sıkışık degilken altıma kaçırmıştm az kokusu varmı canım

Merhaba, 2 gundur girmiyordum simdi girince tesadufen gordum mesajinizi. Lutfen korkmayin, stres yapmayin ama sartlariniz kiziniz vs bisekilde halledip hemen acile gidin. 2 sene once ayni seyi yasadim onemsemedim ter vs dedim 2 gun sonra 3cm aciklikla baslayan erken dogumla bebegimi kaybettim. Asla korkutmak istemem sizi yanlis anlamayin lutfen, ama lutfen hemen gidin ben cok gec kalmistim. İnsallah oyle bisey degildir ama riske atmayin

Devamı olmadıysa endişelenme canım ama bı eczaneden o amniyon sıvısı için bı test var ya satılıyor adını bilmiyorum ondan alıp evde kendin de kontrol edebilirsin
Camasirdaki akıntıya mi test yapılıyor yoksa takılıp sonraki akıntılara mi bakıyor. Devamı gelmedi çünkü

Back
X