Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Renkli olarak sadece kalbine baktı..
Ya hani hep diyolar ya erkek bebeğe hamile olanlar güzelleşir falan filan diye.Ben cirkinlestigimi düşünüyorum o yüzden acaba diyorum bı yanilma mi var🥺
Onlar hurafe benimde erkek ama yüzüm kötü oldu maalesef hatta bende kız diyordum yüzüme bakarak değilmiş

Sanırım hormonlardan dolayı kaygılı oldum ben ya.. Birde yurt dısinda olduğum icin. Burda istedigin gibi soru soramıyosun herşey yolunda dediği an bitiyo.
Hatta bugün ki doktorum üzgünüm size bir kız bebek veremiyoruz.Ama erkegede alisirsiniz filan diye şaka yapmaya çalıştı.Bende önemli olan sağlıklı olması filan dedim.
Hepimiz için sağlıkla ve kolaylıkla olsun🍀🤲

Kızlar karnınız çıktı mı 20nci haftaya girdim ve artık pantolonlarım kilodan değil alt göbekten zor kapanıyor rahat edemiyorum taytlara geçiş yaptım. Sanırım en erken ben geçtim hamile kıyafetlerine 😂😂😂

Ben de iki aydır hamile kıyafetleri giyiyorum en baştan beri de hiç bir pantolonum olmadı bir beden büyük eşofman altlarıyla ilk 10 haftayı geçirdim
Hamile kıyafetlerinde kendi bedeninizi mi alıyorsunuz yoksa birkaç beden büyük mü? Benim de artık sıkmaya başladı özellikle ev içinde rahat olmak istiyorum ama beden kestiremedim

Ben mi çok alıngan takan biri oldum bilmiyorum.
Arayıp sormayan herkese gücenmeye başladım ki hayatta kimseden beklentisi olmayan biriydim.
Kafama takmaya başladım.🥲
Bende şey olmaya başladı hamile olduğumu söylediğim arkadaşlarım hiç mi merak etmiyor ne alemdesin vs. Daha çok hamilelik üzerine yani. Ama çoğu da bebişi olmayanlar bazen de diyorum ki nerden bilsinler ne halde olduğumu 🤭

Bende maalesef. Kendi kendime küstüm herkese 😄
Bende şey olmaya başladı hamile olduğumu söylediğim arkadaşlarım hiç mi merak etmiyor ne alemdesin vs. Daha çok hamilelik üzerine yani. Ama çoğu da bebişi olmayanlar bazen de diyorum ki nerden bilsinler ne halde olduğumu 🤭

Ben de aynı şekilde bi arkadaşıma aşırı kırgınım mesela. Az önce durup dururken ağladım. Asla da takılmam böyle şeylere normalde.😂

Hamile kıyafetlerinde kendi bedeninizi mi alıyorsunuz yoksa birkaç beden büyük mü? Benim de artık sıkmaya başladı özellikle ev içinde rahat olmak istiyorum ama beden kestiremedim
Ev kıyafetlerim şuan için oluyor ben hamile taytı aldım 1 beden büyük aldım zaten onunda yandan açılma daralma özelliği doğuma kadar gider diye düşünüyorum 20nci hafta 60 kiloyum bakalım kaç ile tamamlama yapacağız 👌🏻🙏

Kızlar bugün tdap aşısını yaptırdım. 2 saattir üşüme, hafif ateş, bulantı, yoğun kol ağrısı ve ishale benzer durumum var. Az önce kustum tutamadım. Bunlar aşı etkisi mi başka bir şey mi acaba? Eşim ne zaman nöbette olsa ben kesin hasta oluyorum nasıl denk geliş bunlar ya 😭

Ben baya kara deftere yazdım öğrendiğini bildiğim ve aramayanları. Ama arkadaşlarım değil çoğu hala bilmiyor zaten. Halalarım vs, öğrendikten 2 hafta sonra aradılar sağolsunlar zahmet verdim 😂
Ben mi çok alıngan takan biri oldum bilmiyorum.
Arayıp sormayan herkese gücenmeye başladım ki hayatta kimseden beklentisi olmayan biriydim.
Kafama takmaya başladım.🥲

Sanırım hormonlardan dolayı kaygılı oldum ben ya.. Birde yurt dısinda olduğum icin. Burda istedigin gibi soru soramıyosun herşey yolunda dediği an bitiyo.
Hatta bugün ki doktorum üzgünüm size bir kız bebek veremiyoruz.Ama erkegede alisirsiniz filan diye şaka yapmaya çalıştı.Bende önemli olan sağlıklı olması filan dedim.
Hepimiz için sağlıkla ve kolaylıkla olsun🍀🤲

Fetal DNA yapmadılar mı ☺️ Almanya’da erkenden cinsiyet söylenmiyormuş kural olarak ama biz fetalde öğrendik kesin dediler. Vitamin konusunda da benim doktorum da ekstra vitamin vermiyor, sistemleri bu şekilde tamamen alıştım artık bende 😅

Kızlar bugün tdap aşısını yaptırdım. 2 saattir üşüme, hafif ateş, bulantı, yoğun kol ağrısı ve ishale benzer durumum var. Az önce kustum tutamadım. Bunlar aşı etkisi mi başka bir şey mi acaba? Eşim ne zaman nöbette olsa ben kesin hasta oluyorum nasıl denk geliş bunlar ya 😭
Ayy geçmiş olsun benim de olmam gerekiyor ama en son tetanoz aşısı olduğumda rahatsızlandığım için çok korkuyorum ve erteliyorum biraz😩

kizlar bugün hamilelikten alakasiz bir sey sorucam 😪 sabah dis dolgusu yaptirdim ve sanirim yüksek gibi cünkü tak tak yapinca çiğneyince o dolgulu disimi hissediyorum ve dilimle dokununca da büyük ve orantisiz napmam gerekiyor cok sinirim bozuldu baya rahatsiz ediyor beni 🥹🥹

Fetal DNA yapmadılar mı ☺️ Almanya’da erkenden cinsiyet söylenmiyormuş kural olarak ama biz fetalde öğrendik kesin dediler. Vitamin konusunda da benim doktorum da ekstra vitamin vermiyor, sistemleri bu şekilde tamamen alıştım artık bende 😅
Bize sadece 2li ve ayrintiliyi önerdi bilmiyodum Fetal DNA nin olduğunu bile bugün gittiğim hastanede gördüm.Zaten çok erken öğrenme gibi bu istegim yoktu 18+3 te soylemisti kendi doktorum 20+2 de yani bugun ayrıntılı ultrasonda ki doktor soyledi.Bakalim 5 hafta sonra diğer kontrolu☺️

Kizlar normalde hamişler ekşi yada tatli aşerir ben deli gibi acı aşeriyorum. Aci bir ramen var buldak ramen.kase kase yiyebilirim.1 tane yedim az once agzim yuzum yaniyor ama genede kesmedi bir tane daha yiyecegim sanirim.benim bebek aci delisi olcak sanirim🤣🤣
Bu mesajı görmeye ihtiyacım vardı yarın gidip hemen ramen yiyorum 😂

Kızlar karnınız çıktı mı 20nci haftaya girdim ve artık pantolonlarım kilodan değil alt göbekten zor kapanıyor rahat edemiyorum taytlara geçiş yaptım. Sanırım en erken ben geçtim hamile kıyafetlerine 😂😂😂
Yalniz degilsin iki haftadir tayttan baska bisey giymiyorum 😂😂 zaten 82 kilo ile hamile kaldim suan 85 kiloyum🥺

Back
X