Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
bak canım kadife iple yapılıyor

Ben bu kadar güzel ve kusursuz yapamam tabi ilk kez yapacağım hangisini önerirsin sence hangisi daha kolaydır
attıgına bayıldm cok guzel olmuş
kadife ip cok çabuk ilerliyor canım sadece sökmemen lazim ip cabuk kopuyor
ilk defa yapıcaksan normal amigurumi ipleriyle yapsan daha iyi olur elin alıştıktan sonra boyle kadife ip kullanırsın
Eki Görüntüle 3619750 Teyzeler yeni ciciler aldım oğluma hem de tanesi 50 tl den sosyete pazarından hepsi ebebek markası
saglikla huzurla giyidirmekte nasip olsun cook guzeller uygunada almşsn
bana yakın sosyete pazarı var cok guzel seyler oluyor bende bakicam insallah

Evet canım gerçekten çok güzel şeyler var etiketleri üzerinde hepsinin ve dediğim gibi hepsi ebebek , lcwaikiki markaları .Bence de bakmalısın

Ezmu0810 bak canım bugün de bunu bitirdim. Kızıma battaniye nasıl olmuş sence?
Şimdi de Bebek araştırıyorum bakalım senin bebeklerden birine başlayayım o zaman kadife ipe sonra geçerim

Eklentiler

• B7B79B23-DA50-4B13-9AE8-1BA94BF86331.webp
    38 KB · Görüntüleme: 53
Amin canım evet evet etiketli çok güzeller tanesi 300 yazıyor ben 500 e 10 parça aldım
Evet canım ebebek benim karşımda her market alışverişimde giriyorum mağaza bebek gibi kokuyor bide bakınıyorum iyi geliyor etiketler dediğin gibi 300-500 arası. Sen iyi yapmışsın canım hayırlı olsun

Ezmu0810 bak canım bugün de bunu bitirdim. Kızıma battaniye nasıl olmuş sence?
Şimdi de Bebek araştırıyorum bakalım senin bebeklerden birine başlayayım o zaman kadife ipe sonra geçerim
Aşırı güzel ellerinr saglık anlaşılan şanslı bir kızımız olck Canım hani şu yummakı kalın büyük olan var elle örülen bir battaniye ben onu çok merak ediyorum yapmak istyrm sen hiç denedin mi

aynen öyle ağzından bal damlıyor adminim sağol morel oluyorsunuz bana şurda son 4 ayımız kaldı onuda huzurlu gecirelim kimsenin bişey demesine izin vermiyelim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…