Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
cansın ya keske sizler gibi iyiliğimi düşünen öz kız kardeşlerim olsa aslında varda siz benim kardeşim oldunuz, birbirimizi merak eder olduk zor günlerimizde icimizi burda döker olduk iyiki varsınız

Canım çok teşekkür ederiz benim yaptıklarımda elle örülen çok basit ama kalın ipten değil bu alize puffy fine senin bahsettiğin puffy olan sende yapabilirsin çok kolay ve güzel oluyor yumuşacık

Evet ben de 20+1’im bugün. Bende de sürekli akıntı var ama o su gibi kısmı artmıştı geçtiğimiz iki üç gün. E sıcak terliyoruz hepsi birbirine giriyor. Benim randevum 1’inde, daha var. Doktor usg’de suyuna da bakıyor, azalma olursa anlar diye düşünüyorum. Umarım yarın güzel haberler alırsınız

Ben kızıma yapmıştım pandemi zamanı çok basiiiit denemelisin bencee

Eklentiler

• IMG_3383.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 30
Aşkım güle güle giysin inşallah
Hangi beden alıyorsun? Kaç aylık için, yenidoğan mı yoksa 1-2-3 aymı
Kuzum tulumlar yenidoğan ama üstler filan 3 aylık ben pek anlamıyorum da sağ olsun ikiz+tek çocuğu olan duble anne arkadaşım vardı yanımda o yardımcı oldu 3. Ayda filan giyer dedi üstler için

Canım çok teşekkür ederiz benim yaptıklarımda elle örülen çok basit ama kalın ipten değil bu alize puffy fine senin bahsettiğin puffy olan sende yapabilirsin çok kolay ve güzel oluyor yumuşacık
Evet canım bende düşünüyorum inşallah sonbahara ama şuan ellerim terler diye üşeniyorum yalan söylemim:)

suuuduru68 canım hiç canını sıkma, herkese kalbi gibi bir hayat dile, en güzel duam, kimin kalbi nasılsa öyle bir hayatı olsun senin çocuğunu senden daha iyi kimse bilemez, en iyisini sen biliyorsun, bir anne her zaman çocuğunu en iyi tanıyandır, boşver, herkesin aklı kendine deseydin, çok bilmiş olduğunu düşünenler gerçekten yoruyor, sana kocaman sarılıyorum hiç üzülme

Yaaaa renge bak harika işte meral ettiğim buydu çok olmuş senin şuanki bebek cinsiyet neydi canım seni kaçırmışım galiba bunların mavisi ve pembesi de bir acayip güzel oluyor ya
Kız bebek canım şuanki de :) şanslıyım iki kızım olacakk

Son düzenleme:
Buralar kaynamış baya mesafe her şeydir, ben hala anneme hamile olduğumu söylemedim abimle zaten hiç konuşmuyoruz bazen kan bağı can bağı olmuyor zorlamak sadece insanı yıpratıyor varlığı zarar verenin yokluguna alışması zor değil

Ezmu0810 bak canım bugün de bunu bitirdim. Kızıma battaniye nasıl olmuş sence?
Şimdi de Bebek araştırıyorum bakalım senin bebeklerden birine başlayayım o zaman kadife ipe sonra geçerim
Çok guzel olmus ellerine saglik canim
sen kolay kucuk bebekten başla hemen elin alışır
pufyy ip cokta kolay oluyor canim bende ogluma sarıyla yapmştm cok guzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…