- 10 Haziran 2024
- 1.499
- 1.743
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.841
cansın yaCanım o kadar haklısın ki. Sakın tepki verdiğin için de kendini kötü hissetme. Anne olarak koruma içgüdüsü bu ve çok normal bir şey. Hamilelikle ya da hormonlarla da alakası yok. Dediğin şey zamanında karşı komşumuzun oğlunun başına geldi ve o kadar zor zamanlar geçirdiler ki.
Bardak bir yerden sonra doluyor işte. Zaten senin verdiğin tepki bugünlük bir şey değil belli ki. Ve eğer ki tepki vermeseydin bu böyle devam edecek ve canı sıkılan hep sen olacaksın. Neden öyle olsundu ki? Susup katlanana madalya mı takıyorlar? Bizlerin de başkasını değil önce kendimizi düşünmemiz gerek. Tepkini gösterdiğin için de tebrik ediyorum gerçekten seni.
Canım çok teşekkür ederizAşırı güzel ellerinr saglık anlaşılan şanslı bir kızımız olckCanım hani şu yummakı kalın büyük olan var elle örülen bir battaniye ben onu çok merak ediyorum yapmak istyrm sen hiç denedin mi
Evet ben de 20+1’im bugün. Bende de sürekli akıntı var ama o su gibi kısmı artmıştı geçtiğimiz iki üç gün. E sıcak terliyoruz hepsi birbirine giriyor. Benim randevum 1’inde, daha var. Doktor usg’de suyuna da bakıyor, azalma olursa anlar diye düşünüyorum. Umarım yarın güzel haberler alırsınızHapşırınca idrar kaçırma bende de oluyor. Galiba sizinle aynıyız 20+1 benimde çamaşırımda akıntı görüyorum bazen. Hamileliğimin başından beri kokusuz beyaz akıntı oluyor yani. Bana bunlar normal geldi ama şimdi bi şüpheye düştüm. Yarın inş kontrole gidicem. Unutmazsam hepsini sorcam :) bide Allah korusun su sızıntısı olsa dr Usg yaparken anlamaz mı?
Hadi insallahSağlıkla gelsin canım değişmez artık bu haftalarda ya
NormalKızlar beyaz kremsi akıntı var normal mi acaba
Ben kızıma yapmıştım pandemi zamanı çok basiiiit denemelisin benceeAşırı güzel ellerinr saglık anlaşılan şanslı bir kızımız olckCanım hani şu yummakı kalın büyük olan var elle örülen bir battaniye ben onu çok merak ediyorum yapmak istyrm sen hiç denedin mi
Kuzum tulumlar yenidoğan ama üstler filan 3 aylık ben pek anlamıyorum da sağ olsun ikiz+tek çocuğu olan duble anne arkadaşım vardı yanımda o yardımcı olduAşkım güle güle giysin inşallah
Hangi beden alıyorsun? Kaç aylık için, yenidoğan mı yoksa 1-2-3 aymı
Eki Görüntüle 3619750 Teyzeler yeni ciciler aldım oğlumahem de tanesi 50 tl den sosyete pazarından hepsi ebebek markası
Evet canım bende düşünüyorum inşallah sonbahara ama şuan ellerim terler diye üşeniyorum yalan söylemim:)Canım çok teşekkür ederizbenim yaptıklarımda elle örülen çok basit ama kalın ipten değil bu alize puffy fine senin bahsettiğin puffy olan sende yapabilirsin çok kolay ve güzel oluyor yumuşacık
Yaaaa renge bak harika işte meral ettiğim buydu çok olmuş senin şuanki bebek cinsiyet neydi canım seni kaçırmışım galiba bunların mavisi ve pembesi de bir acayip güzel oluyor yaBen kızıma yapmıştım pandemi zamanı çok basiiiit denemelisin bencee
Kız bebek canım şuanki de :) şanslıyım iki kızım olacakkYaaaa renge bak harika işte meral ettiğim buydu çok olmuş senin şuanki bebek cinsiyet neydi canım seni kaçırmışım galiba bunların mavisi ve pembesi de bir acayip güzel oluyor ya
Buralar kaynamış baya mesafe her şeydir, ben hala anneme hamile olduğumu söylemedim abimle zaten hiç konuşmuyoruz bazen kan bağı can bağı olmuyor zorlamak sadece insanı yıpratıyor varlığı zarar verenin yokluguna alışması zor değilnormalde bende yapamıyorum ama ben başarmak istiyorum busefer mesafeli olmak en iyisi ben çok mutlu olabilen bir insanım küçüçük bişeyde ve böyle beni üzecek kişilerden uzak durmak en sağlıklısı benim için. keşke bi hareketim olsaydıda hormonlrın diye laf yediğime deyseydi.
Canım üzülme hemen sonradan geciyor öyle şeyler bir arkadaşın da bebeğinin beyninde kist vardı sonradan geçmiş stres yapmaKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Çok guzel olmus ellerine saglik canimEzmu0810 bak canım bugün de bunu bitirdim. Kızıma battaniye nasıl olmuş sence?
Şimdi de Bebek araştırıyorum bakalım senin bebeklerden birine başlayayım o zamankadife ipe sonra geçerim
pufyy ip cokta kolay oluyor canim bende ogluma sarıyla yapmştm cok guzel olduAşırı güzel ellerinr saglık anlaşılan şanslı bir kızımız olckCanım hani şu yummakı kalın büyük olan var elle örülen bir battaniye ben onu çok merak ediyorum yapmak istyrm sen hiç denedin mi
gecmis olsun canim benimde cok agırdıgında doktoruma yazdm parola izin vermistiArkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya
Maşşallah iki kardeş nasıl güzel olur insanın annesinden sonra kız kardeşi ve ablası gelirmişKız bebek canım şuanki de :) şanslıyım iki kızım olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?