Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
ben asla sorun yapmıyorum cocuğumun hala konuşmamasını ben cok normal buluyorum her cocuk farklıdır ben bunun bilincindeyim etrafımdaki insanlara batıyor onlara batmasına sinirleniyorum ama çok teşekkür ederim canım morel vermeye calışmak okadar ince ki çok sağol☺️🌸
Boşver kuzum aile de olsa bir yere kadar. Kıskanıyordur belki. Benim kızım da pek konuşmuyor hala ama kafaya takmıyorum zamanı vardır. Herşeyi anlıyor sesleri çıkarıyor. Zamanı gelince de konuşacak inşallah. Her bebek aynı zamanda konuşmuyor
Kızlar ben 3 yaşında konuşmuşum, annem dilsiz olacam diye korkmuş 😬😂😂 şu an hiç susmuyorum, 5 yabancı dil konuşuyorum 😂😂

Kızlar sinirlerim cok bozuk şuan. İlk hamileliğimdede aynı şeyi yaptı kız kardeşim erkek kardeşim şimdi az önce kahvaltıya gittim kendi kendime oturuyordum hiçbişey konuşmuyom onları dinliyodum sonra eşim oğluma şeker vermiş bende boğazına kacar diye panik yaptım dedim onu ağzından alalım boğazına kacar dedim sonra kız kardeşim bana diyorki sen abla bi sus artık ya hormonların iyice oynuyor senin iyi değilsin dio resmen bana bende dedim ben ne yaptım şimdi hamilelik hormonum gelmiş ya yine söyle neyaptım dedim? diyecek bişey bulamadı tabi. aynısını hep yapıyorlar ama erkek kardeşim kız kardeşim nezaman ben konuşıym bu hamile diye gülüyolar hormonları oynuyor diolar büyük dayımda oturuyor orda oda gülüyor onada kızdım doğru dedim sizin gibi olmayanları siz beğenmiyorsunuz demi siz dedim. ben size göre safım hamile değilsem ani sinirin var derler hamileysem hormonlarımmış. kızlar gercekten hicbişey demedim öylece sus pus oturuyordum bana cattı. anlamadım ve sebebinide hala bilmiyorum sonra kalkdım eve gitmek için niye kalkıyon dio herkez annem üzüldü ne oldu dedi sonra kız kardeşim yine hormonları dedi annem çok sinirlendi baya kızdı kız kardeşime sen niye öyle konuşuyon diye.
ağladım sinirden kızlar baya cünki hiçbişey anlamadım. kız kardeşim dedğimde 1 yaş küçük benden.
Canım benim sen hiç üzülme tamam mı,Bazen düşünüyorum da yaşadığımız olumlu yada olumsuz olan herşeyde bi tecrübe edindiğimiz. Sende bundan sonra ona göre davranırsın mesafeli olursun. Ben mesela mesafeliyimdir eşimin ailesine tanıdıklarına olsun kendi akrabalarıma da öyle, belki dışardan soğuk kanlı yada burnu havada egolu diyorlar kulağıma da geliyor,ama hiç umrumda değil neden biliyor musun çünkü mutsuz olmak istemiyorum onların hiçbiri için değmez. Ha aramızda şu fark var ben kardeşlerimle iyiyim çok şükür ama onlar erkek belki senin gibi bi kız kardeşim olsaydı bizde benzer şeyler yaşardık belkide. Bu dönemde daha alıngan hassasız bende öyleyim. Kendine iyi bak güzel düşün böyle şeyler düşünme ♥️

ben hamile değilsem karakterim normal değil hamileysem hormonlarım normal değil ben insanlara kendimi beğendirmek için gelmedim bu dünyaya. dediğin gibi yapıcam canım mesafemi koricam beni durduk yere herkez üzüyor halbuki ailedeki en pozitif en duygusal insanım bi tanısanız beni keşke anlatabilsem kendimi.

sendemi yaşadın böyle bişey canım..
gercekten cok kalbimi kırıyorlar bilmiyorum dediğin gibi oda bir kadın onunda bi cocuğu var bana ben zaten susarken ona varlığım mı battı anlamadım durduk yere sen bi sus abla hormonların normal değil dedi cocuğumun boğazına şeker kacsın oturup bekleyim ozaman.

demi problem yapılcak bişey yok cocuklarımız zamanı gelince konuşcak inşallah. canım keşke sizin gibi kız kardeşlerim halden anlayan biri olsaydı yanımda. çok ağladım yine bugün çünki bir kere iki kere değil bana hep yapıyorlar bunu. ben hamileyim ya bardağı ters koyiym benim hormonlarım normal değil diolar.. nediyim
Maalesef canım bazen bizi en çok üzenler en yakınlarımız oluyor. Ablamla biz de çok farklıyız o kadar duygusuz ve baskın bir tip ki. Ben daha duygusal daha kırılgan yapıdayım. Ama o dalga geçer böyle şeylerle. Herşeyimi küçük görür. Üstten bakar falan. Ama yine de bir daha yüzüne bakmam dediğimde bile dönüp dolaşıp aramızı düzeltiyorum. İyi de anlaşıyoruz aslında. Olduğu için şanslıyım diyorum. Yine zor günümde onun kapısını çalarım. Çok desteği oldu bana. Ama dediğim gibi işte beni üzdüğü zamanlar da çok oldu. Siz de illaki iyi olursunuz şu an kızmanı çok iyi anlıyorum. Ayıp etmiş baya. Yine kardeş olunca zamanla kalbi yumuşuyor insanın

Canım şuan nasılsın iyimisin inan ki mesajını yeni gördüm inşallah iyisinizdir. Benimde olmuştu bilmem hatırlar mısın yazmıştım buraya senin gibi gece vakti başıma gelmişti hemde. Ama buradaki arkadaşlar sağolsun idrar olabilir demişti afedersin bende koklamıştım idrar olduğuna anlamıştım. Ama o ara sadece su d gelmişti çamaşırıma devamı gelmeyince öylece kaldı doktora da hiç söylememiştim.
İyiyim canım sabah gittim acile bir problem görülmedi. İdrar veya vajinal akıntıdır dendi. Seninkini de hatırladim şimdi evet. Gerçekten idrar böyle kaçıyorsa o da tuhaf bişey ya 😀

Kızlar ben 3 yaşında konuşmuşum, annem dilsiz olacam diye korkmuş 😬😂😂 şu an hiç susmuyorum, 5 yabancı dil konuşuyorum 😂😂
Maşallah kız sana darısı benim kızların başına 😀Kuzum zaten doktora da götürünce söyleneni anlıyor mu diye bakıyor. Sesleri çıkarıyor mu diye ses tellerine bakıyor. Sorun yoksa zamana birakiyorlar. Kreşe gidince de konuşuyorlar en kötü. Kızımın hiç yaşıtı yok. Kırk yılda bir görüştüğümüz bir kaç bebek var sadece. O da etkili bence. Söylediğim kelimeleri tekrar etmeye çalışıyor da hala al ver git gel falan demiyor. Bağırmayi mizlamayi tercih ediyor bişey isterken🤣🤣

al bak işte korkulcak hiçbişey yokmuş maşallah canım sanada😍
Canım benim sen hiç üzülme tamam mı,Bazen düşünüyorum da yaşadığımız olumlu yada olumsuz olan herşeyde bi tecrübe edindiğimiz. Sende bundan sonra ona göre davranırsın mesafeli olursun. Ben mesela mesafeliyimdir eşimin ailesine tanıdıklarına olsun kendi akrabalarıma da öyle, belki dışardan soğuk kanlı yada burnu havada egolu diyorlar kulağıma da geliyor,ama hiç umrumda değil neden biliyor musun çünkü mutsuz olmak istemiyorum onların hiçbiri için değmez. Ha aramızda şu fark var ben kardeşlerimle iyiyim çok şükür ama onlar erkek belki senin gibi bi kız kardeşim olsaydı bizde benzer şeyler yaşardık belkide. Bu dönemde daha alıngan hassasız bende öyleyim. Kendine iyi bak güzel düşün böyle şeyler düşünme ♥️
Canım benim çok teşekkür ederim morel oluyorsunuz bana❤️ her yaşanılan bir ders olsun bize ben dediğin gibi mesafeli olucam sende en iyisini yapıyorsun mesafe kurarak kuzum🙏🏼
Maalesef canım bazen bizi en çok üzenler en yakınlarımız oluyor. Ablamla biz de çok farklıyız o kadar duygusuz ve baskın bir tip ki. Ben daha duygusal daha kırılgan yapıdayım. Ama o dalga geçer böyle şeylerle. Herşeyimi küçük görür. Üstten bakar falan. Ama yine de bir daha yüzüne bakmam dediğimde bile dönüp dolaşıp aramızı düzeltiyorum. İyi de anlaşıyoruz aslında. Olduğu için şanslıyım diyorum. Yine zor günümde onun kapısını çalarım. Çok desteği oldu bana. Ama dediğim gibi işte beni üzdüğü zamanlar da çok oldu. Siz de illaki iyi olursunuz şu an kızmanı çok iyi anlıyorum. Ayıp etmiş baya. Yine kardeş olunca zamanla kalbi yumuşuyor insanın
aynı şeyleri yaşadımıza okadar eminim ki benim kız kardeşimde bana aynı bakıyor. senin ablan gibi karakteride ve ben mesela çok konuşkan çok neşeli pozitifim beni asla beğenmez hatta ayıplar kendince. neyse ben mesafemi koricam artık gelemiyorum böyle şeylere büyük dayıma bile diyeceğimi dedim herkez artık haddini bilsin cünki şunu anladım iyi niyet herkez için olmamalı hakedene olmalı..

al bak işte korkulcak hiçbişey yokmuş maşallah canım sanada😍

Canım benim çok teşekkür ederim morel oluyorsunuz bana❤️ her yaşanılan bir ders olsun bize ben dediğin gibi mesafeli olucam sende en iyisini yapıyorsun mesafe kurarak kuzum🙏🏼

aynı şeyleri yaşadımıza okadar eminim ki benim kız kardeşimde bana aynı bakıyor. senin ablan gibi karakteride ve ben mesela çok konuşkan çok neşeli pozitifim beni asla beğenmez hatta ayıplar kendince. neyse ben mesafemi koricam artık gelemiyorum böyle şeylere büyük dayıma bile diyeceğimi dedim herkez artık haddini bilsin cünki şunu anladım iyi niyet herkez için olmamalı hakedene olmalı..
Çok haklısın canım umarım yapabilirsin en güzeli bu. Ben insanlarla mesafe koyma konusunda sorun yaşayan biriyim o yüzden sana bu konuda akıl veremiyorum🙈

İyiyim canım sabah gittim acile bir problem görülmedi. İdrar veya vajinal akıntıdır dendi. Seninkini de hatırladim şimdi evet. Gerçekten idrar böyle kaçıyorsa o da tuhaf bişey ya 😀
Hemde nasıl tuhaf😃İnan ki hiç anlamamıştım nasıl olduğunu, bunu da yaşadık yani canım. İşemeli, kusmalı 🤣Olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki 🥹♥️ senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım çok şükür 🤲🏻🧿

Çok haklısın canım umarım yapabilirsin en güzeli bu. Ben insanlarla mesafe koyma konusunda sorun yaşayan biriyim o yüzden sana bu konuda akıl veremiyorum🙈
normalde bende yapamıyorum ama ben başarmak istiyorum busefer mesafeli olmak en iyisi ben çok mutlu olabilen bir insanım küçüçük bişeyde ve böyle beni üzecek kişilerden uzak durmak en sağlıklısı benim için. keşke bi hareketim olsaydıda hormonlrın diye laf yediğime deyseydi.

normalde bende yapamıyorum ama ben başarmak istiyorum busefer mesafeli olmak en iyisi ben çok mutlu olabilen bir insanım küçüçük bişeyde ve böyle beni üzecek kişilerden uzak durmak en sağlıklısı benim için. keşke bi hareketim olsaydıda hormonlrın diye laf yediğime deyseydi.
Gerçekten hiç laf edilmeyecek bişey ya o kadar saçma ki. Zaten çocuğa şeker de yedirilmez boğazına kaçar Allah korusun dediğin gib. Sana doktora götür diye akıl verene kadar çocuğa şeker vermemeyi düşünsün bence bi

Canım dikkatimi çekti mesajın. Bende kızıma battaniye ördüm 2 tane. Şimdi de bebek yapmak istiyorum seninkiler nasıl hangi ip kullanıyorsun
yarnart ip ve alize cotton markasını kullanıyorum canım birkac yaptıklarimı attm baya var yine cok yapıyorum cunku

Eklentiler

• IMG-20241207-WA0035.webp
    IMG-20241207-WA0035.webp
    126,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20241209-WA0018.webp
    IMG-20241209-WA0018.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20241213_115036_691.webp
    IMG_20241213_115036_691.webp
    63 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG-20241219-WA0005.webp
    IMG-20241219-WA0005.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20241226_162826_131.webp
    IMG_20241226_162826_131.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20241226_163427_906.webp
    IMG_20241226_163427_906.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250120_153140_810.webp
    IMG_20250120_153140_810.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250201_135642_544.webp
    IMG_20250201_135642_544.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250120_153204_900.webp
    IMG_20250120_153204_900.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250214_124336_815.webp
    IMG_20250214_124336_815.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 21
Ya dün de yazmıştın canım cevap veremedim. Biraz erken tabi ama normal olduğunu düşünüyorum. Herkes aynı geçirmiyor hamileliği☺️O tamamen bebeğin yaptığı baskıyla alakalı birşey. Doktoruna sor bakalım ne diyecek
Teşekkür ederim yarın sorucam baksın bir, ya aslında bazen geçiyor bende anlamadım. Mesela bikaç saattir kuş gibiyim :) ama başladığı zaman penguen yürüyüşü yapıyorum resmen :)

Bende de bir kaç gündür böyle idrar kaçırma gibi akıntı oluyor. Özellikle hapşırınca oldu. İdrar olduğunu düşünmüyorum ama baktım kokusu da var sanki. Bir de akıntı gibi ortası beyaz oluyor. Merak ediyorum ama yazlıktayım doktora da gidemedim. Şimdi sen de böyle yazınca endişelendim. Umarım normal akıntıdır ikimizin de 🙏
Hapşırınca idrar kaçırma bende de oluyor. Galiba sizinle aynıyız 20+1 benimde çamaşırımda akıntı görüyorum bazen. Hamileliğimin başından beri kokusuz beyaz akıntı oluyor yani. Bana bunlar normal geldi ama şimdi bi şüpheye düştüm. Yarın inş kontrole gidicem. Unutmazsam hepsini sorcam :) bide Allah korusun su sızıntısı olsa dr Usg yaparken anlamaz mı?

Kızlar sinirlerim cok bozuk şuan. İlk hamileliğimdede aynı şeyi yaptı kız kardeşim erkek kardeşim şimdi az önce kahvaltıya gittim kendi kendime oturuyordum hiçbişey konuşmuyom onları dinliyodum sonra eşim oğluma şeker vermiş bende boğazına kacar diye panik yaptım dedim onu ağzından alalım boğazına kacar dedim sonra kız kardeşim bana diyorki sen abla bi sus artık ya hormonların iyice oynuyor senin iyi değilsin dio resmen bana bende dedim ben ne yaptım şimdi hamilelik hormonum gelmiş ya yine söyle neyaptım dedim? diyecek bişey bulamadı tabi. aynısını hep yapıyorlar ama erkek kardeşim kız kardeşim nezaman ben konuşıym bu hamile diye gülüyolar hormonları oynuyor diolar büyük dayımda oturuyor orda oda gülüyor onada kızdım doğru dedim sizin gibi olmayanları siz beğenmiyorsunuz demi siz dedim. ben size göre safım hamile değilsem ani sinirin var derler hamileysem hormonlarımmış. kızlar gercekten hicbişey demedim öylece sus pus oturuyordum bana cattı. anlamadım ve sebebinide hala bilmiyorum sonra kalkdım eve gitmek için niye kalkıyon dio herkez annem üzüldü ne oldu dedi sonra kız kardeşim yine hormonları dedi annem çok sinirlendi baya kızdı kız kardeşime sen niye öyle konuşuyon diye.
ağladım sinirden kızlar baya cünki hiçbişey anlamadım. kız kardeşim dedğimde 1 yaş küçük benden.
Canım o kadar haklısın ki. Sakın tepki verdiğin için de kendini kötü hissetme. Anne olarak koruma içgüdüsü bu ve çok normal bir şey. Hamilelikle ya da hormonlarla da alakası yok. Dediğin şey zamanında karşı komşumuzun oğlunun başına geldi ve o kadar zor zamanlar geçirdiler ki.
Bardak bir yerden sonra doluyor işte. Zaten senin verdiğin tepki bugünlük bir şey değil belli ki. Ve eğer ki tepki vermeseydin bu böyle devam edecek ve canı sıkılan hep sen olacaksın. Neden öyle olsundu ki? Susup katlanana madalya mı takıyorlar? Bizlerin de başkasını değil önce kendimizi düşünmemiz gerek. Tepkini gösterdiğin için de tebrik ediyorum gerçekten seni.

Back
X