- 5 Haziran 2021
- 5.608
- 21.564
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #17.861
Evet ya daha bir sürü şey yapmak istiyorum aslında tarzım degil sabırsız bir insanım dır ama el emeği giydirmek istyrm bebeğime oğullara hep hazır aldım içimde kalmıştı helede patik özellikleÇok guzel olmus ellerine saglik canim
sen kolay kucuk bebekten başla hemen elin alışır
pufyy ip cokta kolay oluyor canim bende ogluma sarıyla yapmştm cok guzel oldu
Canım ben bunu çok kişide duydum. Ama biraz büyüyünce geçiyormuş. Senin bebeğininki de öyle olacaktır inşallahKızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Canım benim doktorum parol a müsadere ediyorArkadaşlar dünden beri inanılmaz basim ağrıyor basim agriyinca da ben kusuyorum parol içsem olur mu acaba ya
Ya bu battaniyeler benim de çok hoşuma gidiyor ve yapmak istiyorum. Elinle ölüyorsun değil mi? Böyle el işlerine çok uzak değilimdir aslında deneyebilirim. Bu ip puffy diye geçiyor değil mi? Bir de bir adet battaniyeye kaç yumak ip almam gerekir?Ben kızıma yapmıştım pandemi zamanı çok basiiiit denemelisin bencee
Kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Bebeğin kalbinde beyaz leke gördü devletteki doktorumperinatolog randevunu 20lere bırakma 2 hafta sonra git dedi
Canım normalde ben de 20+6 ya almıştım ama kalpte böyle bişey görünce devletteki doktorum bekleme 20.haftayı 19+3 te git dediCanım ben bunu çok kişide duydum. Ama biraz büyüyünce geçiyormuş. Senin bebeğininki de öyle olacaktır inşallah
Şu an kaç haftalıksın. Benim doktorum 20+1e verdi detaylı randevumu.
5 ya da 6 idi emin değilim . Puffy evet elle örülüyor direkt. Ben yapalı 5 sene olduYa bu battaniyeler benim de çok hoşuma gidiyor ve yapmak istiyorum. Elinle ölüyorsun değil mi? Böyle el işlerine çok uzak değilimdir aslında deneyebilirim. Bu ip puffy diye geçiyor değil mi? Bir de bir adet battaniyeye kaç yumak ip almam gerekir?
hiperekojenik kardiyak odak Diye geçiyormuş. Korkma ameliyat vs gerektirmez belki geçebilir kendiliğinden ama genetik hastalıkların belirtisi de olabilir dedi. Baktım google da down sendromunda oluyormuş. Bilmiyorum özeldeki doktorumdan hemen randevu aldım akşam oraya gideceğimCanım kalpte görülen bu tarz sorunları devlet çok abartıyor şükret amniyosentez yaptır dememiş, ufacık bir şey görüyorlar hemen abartarak söylüyorlar bu tarz şeyler geçiyor hamileliğin sonraki aşamasında, lütfen endişelenme canını sıkma, detaylıda da çıksa geçiyor, çok önem vermiyor doktorlar, parlaklık görmüştür yüksel ihtimal, sen sormadın mı beyaz leke nedir diye? Delik vs mi gördü
çok güzel yumuş yumuş dene benceeYa bu battaniyeler benim de çok hoşuma gidiyor ve yapmak istiyorum. Elinle ölüyorsun değil mi? Böyle el işlerine çok uzak değilimdir aslında deneyebilirim. Bu ip puffy diye geçiyor değil mi? Bir de bir adet battaniyeye kaç yumak ip almam gerekir?
hiperekojenik kardiyak odak Diye geçiyormuş. Korkma ameliyat vs gerektirmez belki geçebilir kendiliğinden ama genetik hastalıkların belirtisi de olabilir dedi. Baktım google da down sendromunda oluyormuş. Bilmiyorum özeldeki doktorumdan hemen randevu aldım akşam oraya gideceğim
Canım iki ay önce favori terliğimin genişlik kısmını en bola getirmiştim ohh be dünya varmış demiştim. İki gün önce dışarıda farkettim ki şimdi o hali bile tam olmaya başlamışKızlar günaydın herkesee bi kaç gündür ellerim ve ayaklarım şişiyor hele ki bi iki saat yürüyeyim zaten ellerimde sinir sıkışması vardı, şimdide hamilelikten kaynaklıda şişmeye başladı en çokta ellerimtuzlu çokta tüketmiyorum yani anladım anında nası şişebiliyor sizdede bu durum var mı iyice tedirgin olmaya başladım şimdiden böyleyse daha 4 ay var
18-24 haftalar arası yapılıyormuş zaten canım. Önerisi bu şekildeyse öyle yap canım ama canını da sıkma bence çünkü gerçekten çok söylenen ama geçen bir şey .Canım normalde ben de 20+6 ya almıştım ama kalpte böyle bişey görünce devletteki doktorum bekleme 20.haftayı 19+3 te git dedi
Günaydın canım, benim de öyle tuzla falan alakası yok valla, yüzüğümü falan asla takamıyorum zaten, iş yerinde de terliğe geçtimKızlar günaydın herkesee bi kaç gündür ellerim ve ayaklarım şişiyor hele ki bi iki saat yürüyeyim zaten ellerimde sinir sıkışması vardı, şimdide hamilelikten kaynaklıda şişmeye başladı en çokta ellerimtuzlu çokta tüketmiyorum yani anladım anında nası şişebiliyor sizdede bu durum var mı iyice tedirgin olmaya başladım şimdiden böyleyse daha 4 ay var
Bir arkadaşım koyunlusunu falan yapmıştı. Gerçekten çok tatlı. Zaten aklımdaydı. Kolay da demişsin gaza geldim. Youtube'dan baka baka yaparım artıkçok güzel yumuş yumuş dene bencee
Canım benim geçmiş olsunhiperekojenik kardiyak odak Diye geçiyormuş. Korkma ameliyat vs gerektirmez belki geçebilir kendiliğinden ama genetik hastalıkların belirtisi de olabilir dedi. Baktım google da down sendromunda oluyormuş. Bilmiyorum özeldeki doktorumdan hemen randevu aldım akşam oraya gideceğim
Duble dönerim yaTeyzeler biz kontrolden geldik çok şükür Allah’ıma 263 gr 17 cm olmuşuz maaşallah .18 Ağustosa detaylı ultrasona randevu verdi doktorumuz
22+3 sanırım kuzum bugün 18+3 üm 1 ay sonra gel dedi bizde tatil günüme 18 ine aldık .hahahha bu arada kuzum bugün yüzünü gösterdiDuble dönerim yaensesi etli çocuğum , aşkım 18 ağustos kaç haftalık oluyorsunuz
Allakım neydi günakım22+3 sanırım kuzum bugün 18+3 üm 1 ay sonra gel dedi bizde tatil günüme 18 ine aldık .hahahha bu arada kuzum bugün yüzünü gösterdielleri de çenesindeydi Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?