Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Amin canım inşallah geçiyor bir şekilde Allah sana kolaylık versin duygusal süreci kesinlikle daha zor ama mecburuz yapacak bir şey yok biz 15 aylıkken bırakmış olduk
Benim kuzum 2,5 saat sonra 18 aylık olacak neyse çok şükür 12 ayı geçirdik canım öyle bakacağız artık

Kızlar sinirlerim cok bozuk şuan. İlk hamileliğimdede aynı şeyi yaptı kız kardeşim erkek kardeşim şimdi az önce kahvaltıya gittim kendi kendime oturuyordum hiçbişey konuşmuyom onları dinliyodum sonra eşim oğluma şeker vermiş bende boğazına kacar diye panik yaptım dedim onu ağzından alalım boğazına kacar dedim sonra kız kardeşim bana diyorki sen abla bi sus artık ya hormonların iyice oynuyor senin iyi değilsin dio resmen bana bende dedim ben ne yaptım şimdi hamilelik hormonum gelmiş ya yine söyle neyaptım dedim? diyecek bişey bulamadı tabi. aynısını hep yapıyorlar ama erkek kardeşim kız kardeşim nezaman ben konuşıym bu hamile diye gülüyolar hormonları oynuyor diolar büyük dayımda oturuyor orda oda gülüyor onada kızdım doğru dedim sizin gibi olmayanları siz beğenmiyorsunuz demi siz dedim. ben size göre safım hamile değilsem ani sinirin var derler hamileysem hormonlarımmış. kızlar gercekten hicbişey demedim öylece sus pus oturuyordum bana cattı. anlamadım ve sebebinide hala bilmiyorum sonra kalkdım eve gitmek için niye kalkıyon dio herkez annem üzüldü ne oldu dedi sonra kız kardeşim yine hormonları dedi annem çok sinirlendi baya kızdı kız kardeşime sen niye öyle konuşuyon diye.
ağladım sinirden kızlar baya cünki hiçbişey anlamadım. kız kardeşim dedğimde 1 yaş küçük benden.

iki gün öncede kız kardeşim kendi oğlunun videolarını gösterio 2 yaşında konuşmaya başladığını, benim oğlum hala niye konuşmuyormuş çok garipmiş bende dedim her cocuk farklı dedim belkide genetik dedim ben veya eşim gec konuşmuştur dedim oda dio bence siz bi doktora gösterin dio? insanlar neden böyle? ben artık uzak durcam bıktım ve çok sıkıldım aile grubumuzdanda cıktım kimseyi cekemem şu hamileliğimin son 4 ayında.

Vajinada baskı çatı ağrısı sızlama ne ararsanız çıktı bende 20 haftalığım çok erken başladı gibi. Yarın doktora gidicem

Benim kuzum 2,5 saat sonra 18 aylık olacak neyse çok şükür 12 ayı geçirdik canım öyle bakacağız artık

Canım ne güzel bir annesin sen kıyamam ne kadar endişelendin sütten kesmek için, çok duygulandım, ben de emzirdim o hissi biliyorum çok güzel bir his gerçekten, uzun uzun emzirebilmeyi isterdim hep, inşallah kızıma ne kadar güzel ve duygusal anlar yaşıyorsun kıyamam sana ben ya, bu da anneliğin bir süreci işte mecburen ne yapalım

Oy oy Allah yardımcın olsun canım yerinde olsam çok bir araya gelmemeye çalışırdım. Erken konuşunca madalya vermiyorlar. Kim olursa olsun haddini aşana cevabını ver ya hamilelik bu karakterimiz değişmiyor

Ben bu hormon deyip küçük gören tavırları da hiç anlamıyorum. Kadınları aşağılamak için yapılan bişey. Hamilesin o yüzden derler. Özel günündesin o yüzden derler. Söylediğin ciddiye alınmaz. Kadın kadına niye yapar onu da anlamıyorum. Bir de kız kardeş üstelik. Çok sinir oldum ya benim ablam da kızımın doğum gününü boğazıma dizmişti aklıma o geldi. Çok iyi anlıyorum seni şu an

Çocukların kardeşi olsun istiyoruz onları gördükçe mutlu oluyoruz sonrada büyüyünce kardeşin kardeşe yaptıklarına bakın

Boşver kuzum aile de olsa bir yere kadar. Kıskanıyordur belki. Benim kızım da pek konuşmuyor hala ama kafaya takmıyorum zamanı vardır. Herşeyi anlıyor sesleri çıkarıyor. Zamanı gelince de konuşacak inşallah. Her bebek aynı zamanda konuşmuyor

Vajinada baskı çatı ağrısı sızlama ne ararsanız çıktı bende 20 haftalığım çok erken başladı gibi. Yarın doktora gidicem
Ya dün de yazmıştın canım cevap veremedim. Biraz erken tabi ama normal olduğunu düşünüyorum. Herkes aynı geçirmiyor hamileliğiO tamamen bebeğin yaptığı baskıyla alakalı birşey. Doktoruna sor bakalım ne diyecek

Şükürler olsun uğraştırsınlar bizi hiçbir şey olmaz yeterki sağlıklı olsunlar

Yaaa ben hepinize sarılmak istiyorum inşallah yine emzireceksin kuzum bu kez kızın kocaman olana kadar ayrılmayacaksınız

Çocukların kardeşi olsun istiyoruz onları gördükçe mutlu oluyoruz sonrada büyüyünce kardeşin kardeşe yaptıklarına bakın
Ya hiç deme en büyük korkum. Ama biz de ne kadar arada büyük sorunlar yaşasak yine can ciğer oluyoruz ablamla. Kardeşliğin değişik bir doğası var. Silip atamıyorsun hemen

Oy oy Allah yardımcın olsun canım yerinde olsam çok bir araya gelmemeye çalışırdım. Erken konuşunca madalya vermiyorlar. Kim olursa olsun haddini aşana cevabını ver ya hamilelik bu karakterimiz değişmiyor
ben hamile değilsem karakterim normal değil hamileysem hormonlarım normal değil ben insanlara kendimi beğendirmek için gelmedim bu dünyaya. dediğin gibi yapıcam canım mesafemi koricam beni durduk yere herkez üzüyor halbuki ailedeki en pozitif en duygusal insanım bi tanısanız beni keşke anlatabilsem kendimi.
sendemi yaşadın böyle bişey canım..
gercekten cok kalbimi kırıyorlar bilmiyorum dediğin gibi oda bir kadın onunda bi cocuğu var bana ben zaten susarken ona varlığım mı battı anlamadım durduk yere sen bi sus abla hormonların normal değil dedi cocuğumun boğazına şeker kacsın oturup bekleyim ozaman.
demi problem yapılcak bişey yok cocuklarımız zamanı gelince konuşcak inşallah. canım keşke sizin gibi kız kardeşlerim halden anlayan biri olsaydı yanımda. çok ağladım yine bugün çünki bir kere iki kere değil bana hep yapıyorlar bunu. ben hamileyim ya bardağı ters koyiym benim hormonlarım normal değil diolar.. nediyim

Balım üzüldüm yaşadığın şeye kendi çocuğun için orda ileri düşünüp önlem almaya çalışmana bile karışıyorlar oğluna da gelince benim yeğenim de çok geç konuşmaya başladı hala da tam değil 4 yaşını doldurdu doktora gitti annesi kim babası kim olduğunu bildiğini tv izlerken telefonla oynarken seslenmelere falan tepki verdiğini ve daha yaptığı testler vardı doktor çocuğun sorunu yok telefon çok vermeyin ve oyun arkadaşları ondan büyük olsun konuşur dedi önceden 2-3 kelime konuşan çocuk şuan derdini anlatabiliyor temiz konuşamıyor ama çok da zorlamıyor hepsinin zamanı var sende sıkma canını

Canım şuan nasılsın iyimisin inan ki mesajını yeni gördüm inşallah iyisinizdir. Benimde olmuştu bilmem hatırlar mısın yazmıştım buraya senin gibi gece vakti başıma gelmişti hemde. Ama buradaki arkadaşlar sağolsun idrar olabilir demişti afedersin bende koklamıştım idrar olduğuna anlamıştım. Ama o ara sadece su d gelmişti çamaşırıma devamı gelmeyince öylece kaldı doktora da hiç söylememiştim.

cok sagol canım

amigurumi yapıcaksan minik anahtarlıklar yapabilirsin canım çok guzel olur
kızıma guzel bebekler örüyorum bende şimdi
Canım dikkatimi çekti mesajın. Bende kızıma battaniye ördüm 2 tane. Şimdi de bebek yapmak istiyorum seninkiler nasıl hangi ip kullanıyorsun

ben asla sorun yapmıyorum cocuğumun hala konuşmamasını ben cok normal buluyorum her cocuk farklıdır ben bunun bilincindeyim etrafımdaki insanlara batıyor onlara batmasına sinirleniyorum ama çok teşekkür ederim canım morel vermeye calışmak okadar ince ki çok sağol

Canım şuan bu tarif ettiğin durumu ben biraz uzun süre yürüdüğümde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…