Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar nasılsınızz 😊
Bugün birinin doğum günüsüymüş, o biri de benmişim 😍🥳
Bazı seneler büyümek, bazı seneler de anne olmak içindir diye bir söz okumuştum, bu sene Anne olma senem 🥰🙏 bin şükür 🙏💗
Ayyyyy doğum günüsün kutlu olsun bacım inşaallah seneye bebisinle mum üflemeli partiler yaparsınız 🥰🥰🥰

Kızlar nasılsınızz 😊
Bazı seneler büyümek, bazı seneler de anne olmak içindir diye bir söz okumuştum, bu sene Anne olma senem 🥰🙏 bin şükür 🙏💗
İyikii doğdunnn güzel annee😍 bebişini kucağına alcağım bir yıl seni bekliyor daha nice senelerin olsun ailenle🥰❤️

Canım benim kız 🙈 dr demişti zaten çok hareketli diye🤪 bide bi ebenin videosunu izlemiştim günde 10 kez hareket hissetmeniz lazım ve normal daha azsa doktora başvurun diye. Acaba fazlasıda zararlı mı bilemedim 🤷‍♀️
Valla canım ben hissediyorum 10 dan fazla da hissettiğim oluyordur çok şükür bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum bebeğin mizacıyla da alakalı olabilir .Bilhassa dinlenme zamanlarımda çok hareket ediyor

Kızlar nasılsınızz 😊
Canıım 🥰🥰 oğluşunla nice nice mutlu sağlıklı huzurlu seneleriniz olsun çok yaşayın🙏🏻☺️ ❤️❤️

Kızlar nasılsınızz 😊
doğum gunun kutlu olsun canım yeni yaşın saglık mutluluk huzurn getirsin inşallahh😍

Kızlar nasılsınızz 😊
İyiki doğmuşsun Ailenle birlikte Mutlu huzurlu güzel yaşların olsun İnşallah canım 🫶🏻💞

Back
X