Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar hastane odanızı süslettiniz mi 😌
Merak ettiğim şey bebeğin geleceği tarih planlı sezeryan falan değilse belli değil ya aniden geliyor vajinal doğumda, onlar nasıl hazırda duruyorlar hemen oda süslemek için nasıl oluyor o işler 🤔
Ben süsletmedim ama sancıların başladığında organizasyoncunu arayıp haber veriyorsun doğum sancılarım başladı kurulumu yapın diye onlarda istediğin saatte yapıyor

Kızlar bugün tam18+4 oldum ama hala kızımın hareketlerini hissetmedim canım çok sıkılıyor bu durama birde 3 gebeligim

Allah bağışlasın canım. İnşallah en kısa zamanda kardeşi gelecek. Sen yine bir test yap bakalım belli mi olur ☺️
Amin kuzum Allah razı olsun inşallah yok daha yapmadım ne bileyim negatif çıkar diye cesaret edemiyorum 17 temmuzda kanda 0 çıkınca biraz daha bekleyim diyorum

Kızlar bugün tam18+4 oldum ama hala kızımın hareketlerini hissetmedim canım çok sıkılıyor bu durama birde 3 gebeligim
Doktoruma haber ver canım ultrasondada hareketleri gözlemlenir eger bir sorun yoksa bazen kiloda etkiliyor ne kadar 3 üncü doğum olsa bile ve bebekten bebge değişiyor illa 18 haftada hissedilmesi bazen şartlanmıyor sen doktora git en iyisi

Doktoruma haber ver canım ultrasondada hareketleri gözlemlenir eger bir sorun yoksa bazen kiloda etkiliyor ne kadar 3 üncü doğum olsa bile ve bebekten bebge değişiyor illa 18 haftada hissedilmesi bazen şartlanmıyor sen doktora git en iyisi
Canım ben de dün hissetmedim bugün de hissetmedim biraz daha bekleyip doktora gideceğim olmadı 17+4 olduk biz de bugün

günaydın kızlarrrr :KK200: ben de bir kaç gündür hissetmiyorum bebişimin hareketlerini:(yarın randevum var inşallah iyidir. bir de her gün deli gibi baş ağrım oluyor yaa geceleri bile baş ağrısıyla uyanıyorum böyle olan var mı :(

Benim de ikizlerim olucak ama biri kendını gösterdi öteki bacaklarını açmıyo sizce kız mıdır erkek mı merak ediyorum ben de diğeri kesin kız dedi bu da sanki kız a benziyor kız gibi dedi ben biri erkek biri kız istiyorum da ilk hamileliğim
Merhaba 🌸
Hayırlı olsun. Genelde göstermeyince kız diyorlar ama tabi ki hiç bir bilimsel dayanağı yok. Haftanız da ilerlemiş aslında bir dahaki gidişinizde görürsünüz inşallah.
Gönlünüzden geçen hayırlısıyla nasip olsun size 😇

Arkadaşlar günaydın ben hareket hissetmedigim için doktora gittiğimde doktor direkt kanama geldi mi dedi yok dedim o zmn iyidir gel bakalım dedi baktık bebek kıpır kıpırdı yani endiselenmeyin sürekli hareket hali için DHA erken haftadasinz yine de tabiki gidin doktora rahat edersiniz ama bence stres yapmayın 😘

Benim de ikizlerim olucak ama biri kendını gösterdi öteki bacaklarını açmıyo sizce kız mıdır erkek mı merak ediyorum ben de diğeri kesin kız dedi bu da sanki kız a benziyor kız gibi dedi ben biri erkek biri kız istiyorum da ilk hamileliğim
Gönlünden geçen olsun canım inşallah belkide erkektir bacakları kapatıp sürpriz yapıyordur göstermiyor diye kız oldugu anlamına gelmiyor bu yalnış :)

Arkadaşlar günaydın ben hareket hissetmedigim için doktora gittiğimde doktor direkt kanama geldi mi dedi yok dedim o zmn iyidir gel bakalım dedi baktık bebek kıpır kıpırdı yani endiselenmeyin sürekli hareket hali için DHA erken haftadasinz yine de tabiki gidin doktora rahat edersiniz ama bence stres yapmayın 😘
İçimi rahatlattın aşko saolasın 😘

Canım nasıl aldın randevuyu mhrs den dırekt mı aldın
Devlet hastanesinde muayene olurken doktor dediki yeşil alan açıyorum sana 182yi ara sonra 182yi arayıp araştırma hastanesinin Perinatoloji bölümüne bağlandım sekreter bana istediğim hafta için şu gün arayın dedi mesela ayın 28’i için ayın 12’sinde sabah 10’da arayabilirsiniz dedi ayın 12’sinde sabah 10da MHRS’de Perinatoloji bölümü için randevu açık görünüyordu ben direk aramadan randevuyu aldım ama o güne kadar her saat baktım hiç açılmamıştı sekreteri arayıp sorarsan daha iyi olur canım

fetal dna sonuclarim temiz cikti cok sukur
ustumden buyuk bir yük kalktı sanki
kızlar bu arada kan vermistim ben kolestrol 333 cıkms yuksek gorunuyor benim gibi olan varmi
bugun randvumda var saat 3 de gidicem kızımı gormeye
kısa bilgilendirme yapmışım gibi oldu😅

fetal dna sonuclarim temiz cikti cok sukur
ustumden buyuk bir yük kalktı sanki
kızlar bu arada kan vermistim ben kolestrol 333 cıkms yuksek gorunuyor benim gibi olan varmi
bugun randvumda var saat 3 de gidicem kızımı gormeye
kısa bilgilendirme yapmışım gibi oldu😅
Gözün aydın canım 🌸
Benim de kolesterol 304 çıkmıştı canım. Doktorum gebelikte artar zaten ona takılmıyoruz demişti 👍🏻

Back
X