- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #19.381

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 den sonra geç ama canım bence bi tık erken git senin dr biraz dalgınBizim doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra gel dedi gittgimde 24 25 haftalık oluyor detaylı ultrasondandq hiç bahsetmedi acaba o haftalarda mı yapacak ben daha bebeğe bireylerde alamadım
Bence daha erken git kuzu 22 haftalıkken falan gidebilirsinBizim doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra gel dedi gittgimde 24 25 haftalık oluyor detaylı ultrasondandq hiç bahsetmedi acaba o haftalarda mı yapacak ben daha bebeğe bireylerde alamadım
Bizim doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra gel dedi gittgimde 24 25 haftalık oluyor detaylı ultrasondandq hiç bahsetmedi acaba o haftalarda mı yapacak ben daha bebeğe bireylerde alamadım
Ay bu kız beni tembel yaptı öyle güzel tekmeliyor ki yatıp yatıp tekme kovalıyorumeskiden anca elimi koyarken hissediyordum şimdi koymadanda tekmeler net
![]()
Ama daha küçük bende geçen hafta bu kadar hissetmiyordum meselaBen günde 1-2 kez hissedebiliyorum, ne güzel tadını çıkar, maşallah küçük kızçeyeHatta bazen ben hiç hissetmiyorum
Başka bir doktora gittim oda kesin konuşmadı kıza benzettim detaylı ultrason dedi :)Lavinia_98 tatlım senin cinsiyet kesinleşti mi başka dr a gidecektin sonra ben giremedim kaçırmışımdır belki
Ama daha küçük bende geçen hafta bu kadar hissetmiyordum mesela![]()
Hadi hayırlısı tatlım erkek olsa görürlerdi artık bu haftada diye düşünüyorumBaşka bir doktora gittim oda kesin konuşmadı kıza benzettim detaylı ultrason dedi :)
Ay kuzum o günlerde gelecek bol bol dua et vesveseden kurtulEvet canım geçen de öyle dedim kendime, durup durup marazlanıyorum ben ya, böyle yapma diyorum da işte kendime laf geçiremiyorum, bir tedirginlik bitiyor diğeri haşlıyor, normalde usg girmeyeceğim diyorum daha 10 gün olmuş gideli bugün yine gitmeye kalkıyordum doktora, vesveseleniyorum durduk yereDoğurunca rahatlayacağım
![]()
Bende öyle düşünüyorum evet baya yoğun kendisi24 den sonra geç ama canım bence bi tık erken git senin dr biraz dalgın![]()
Evet bakacak duruma inşallahBence daha erken git kuzu 22 haftalıkken falan gidebilirsin
Benimkide o kafada galibaAslında canım benim doktorum da 22 ila 26 arasında yapıyoruz dedi bana çok geç geldi gibi ben zaten kendim dışarıda yaptıracağım da ama biraz geç söyledi sanki
Evet bencede 13 ve 18 haftada gtiimHadi hayırlısı tatlım erkek olsa görürlerdi artık bu haftada diye düşünüyorum![]()
Canım ben son adete göre 20+1dim ama 5 gün falan önde çıkıyordu gelişimleri. Bence de çok geçe bırakmamak lazım. 21-22.haftalar ideal sankiBeyazyasemin sen girdiğinde kaçıncı haftadaydın cnm