Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
kızlaarr bugün uykumda bacağımda krampla uyandım, nasıl acı verdi anlatamam. Eşimi uyandırdım bağırarak ayağıma biraz masaj yaptı öyle geçti ama yürürken baldır kısmım hala kasılı heralde ağrıyor. Bununla ilgili magnezyum mu almam gerekli. Doktor hiç magnezyum vermedi bana

kızlaarr bugün uykumda bacağımda krampla uyandım, nasıl acı verdi anlatamam. Eşimi uyandırdım bağırarak ayağıma biraz masaj yaptı öyle geçti ama yürürken baldır kısmım hala kasılı heralde ağrıyor. Bununla ilgili magnezyum mu almam gerekli. Doktor hiç magnezyum vermedi bana
Canım geçen bendede oldu gece sol bacağımda baldırım ertesi gün bile acıdı, ben o sırada birkaç gün magnezyum almamıştım, şimdi düzenli tekrar alıyorum sonra kramp olmadı, seninde magnezyuma başlatır muhtemelen

Canım geçen bendede oldu gece sol bacağımda baldırım ertesi gün bile acıdı, ben o sırada birkaç gün magnezyum almamıştım, şimdi düzenli tekrar alıyorum sonra kramp olmadı, seninde magnezyuma başlatır muhtemelen
Yaaa cumartesi gittiğimde demire başladık ama magnezyum dememişti. Bu hafta sonu kontrole gideyim de söyliyim o zaman yazar belki. Saol cano

Ben düzenli içtiğim halde oluyor kuzum kendin de alabilirsin eczaneden kalsiyumlu olanları var onları tavsiye ederim

bebek arabalarının ve ana kucaklarının marka modelleri ne canım
Canım bebek arabası olarak kendim çıkıp rahat rahat dolaşalım diye hafif ve pratik bir şey seçmek istedim. O yüzden Chicco Ohlala Twin. Mağazada denemiştik çok rahat sürülüyor ama üzerine puset falan takılmıyor. Bebek arabasının tam yatış pozisyonu olduğu için yenidoğandan itibaren kullanılıyor yazıyor ama benim içim rahat etmediği için başlarda kullanmalık uygun fiyatlı puset seçelim istedik. Prego Lotus aldık onları da.

Kanka benim şu an doğduda 3-4 aylık olduda sanki, mart için tatil planı yapıyoruz 😂😂 4.30 saat sürecek, şimdiden bir korku sardı 😬
Ay anam uzunmuş 4.5 saat iptal iptal iptal 🤣🤣🤣 bebeğin bi doğsun gerçi belki akıllı uslu bi kz olur 🤣
Benim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlar 😀belki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır 😅

Aaa, valla bir fikrim yok ama öyle dedi yarın gittiğimde sorarım yine iyi oldu söylediğiniz🙏🥰
🤣 ay cidden benimde kafalar karıştı şimdi
Neyse artık duruma göre ya su içeceğiz yada wc gideceğiz beklesinler azıcık😅😅

Evet cnm magnezyum kullan mutlaka çok geçmiş olsun

Back
X