- 10 Haziran 2024
- 1.442
- 1.635
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #19.361
yap yap bekliyoruz resimlerinitamam isticem, bir ara göbek şov da yaprım, karnımız belirgin artık![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yap yap bekliyoruz resimlerinitamam isticem, bir ara göbek şov da yaprım, karnımız belirgin artık![]()
![]()
hahaha ay alemsin yaaaÖyle kuzum bide ben Koç burcuyum kocama bile vermem herhalde bebeğimi aşırı sahiplenici bı yapım varaman neyse yaaa herşey çok güzel olacak
Canım geçen bendede oldu gece sol bacağımda baldırım ertesi gün bile acıdı, ben o sırada birkaç gün magnezyum almamıştım, şimdi düzenli tekrar alıyorum sonra kramp olmadı, seninde magnezyuma başlatır muhtemelenkızlaarr bugün uykumda bacağımda krampla uyandım, nasıl acı verdi anlatamam. Eşimi uyandırdım bağırarak ayağıma biraz masaj yaptı öyle geçti ama yürürken baldır kısmım hala kasılı heralde ağrıyor. Bununla ilgili magnezyum mu almam gerekli. Doktor hiç magnezyum vermedi bana
Yaaa cumartesi gittiğimde demire başladık ama magnezyum dememişti. Bu hafta sonu kontrole gideyim de söyliyim o zaman yazar belki. Saol canoCanım geçen bendede oldu gece sol bacağımda baldırım ertesi gün bile acıdı, ben o sırada birkaç gün magnezyum almamıştım, şimdi düzenli tekrar alıyorum sonra kramp olmadı, seninde magnezyuma başlatır muhtemelen
Evlendirmicem karar verdim benimle yaşasın ben bakarım ona bı ömürhahaha ay alemsin yaaayazık adam kendi bebeğini bile sayılı sevecek
gelinin için konuşmuyorum bile
![]()
Ben düzenli içtiğim halde oluyor kuzum kendin de alabilirsin eczaneden kalsiyumlu olanları var onları tavsiye ederimkızlaarr bugün uykumda bacağımda krampla uyandım, nasıl acı verdi anlatamam. Eşimi uyandırdım bağırarak ayağıma biraz masaj yaptı öyle geçti ama yürürken baldır kısmım hala kasılı heralde ağrıyor. Bununla ilgili magnezyum mu almam gerekli. Doktor hiç magnezyum vermedi bana
yaEvlendirmicem karar verdim benimle yaşasın ben bakarım ona bı ömür![]()
Kafama göre bişey kullanırsam bişey olursa diye de korkuyorum açıkcası ama bu ne yapacak sanki. Zaten kontrole gidicem param boşuna gitmesinBen düzenli içtiğim halde oluyor kuzum kendin de alabilirsin eczaneden kalsiyumlu olanları var onları tavsiye ederim
Canım bebek arabası olarak kendim çıkıp rahat rahat dolaşalım diye hafif ve pratik bir şey seçmek istedim. O yüzden Chicco Ohlala Twin. Mağazada denemiştik çok rahat sürülüyor ama üzerine puset falan takılmıyor. Bebek arabasının tam yatış pozisyonu olduğu için yenidoğandan itibaren kullanılıyor yazıyor ama benim içim rahat etmediği için başlarda kullanmalık uygun fiyatlı puset seçelim istedik. Prego Lotus aldık onları da.bebek arabalarının ve ana kucaklarının marka modelleri ne canım
Geçmiş olsun cnm çok şükür ki hastanedesin hızl müdahale etmişlerdirDün gece yine korkulardan bir demetenfeksiyon değerimin bir gecede 3 katına çıkması
doktorlar antibiyotiğimi değiştirdiler ama korkumu görmeyin noluyor diye
şimdi iyiyim fena korktum gece
Ay anam uzunmuş 4.5 saat iptal iptal iptalKanka benim şu an doğduda 3-4 aylık olduda sanki, mart için tatil planı yapıyoruz4.30 saat sürecek, şimdiden bir korku sardı
![]()
Benim de detaylım yarın sabah. Özellikle sordum nasıl geleyim diye. Tok ve idrara sıkışık dedi. Bununla ilgili yorumlardan anladığım kadarıyla ikiye bölünmüş doktorlarbelki önce sıkışık bakıp, sonra gerekirse boşalttırıyorlardır
![]()
Aaa, valla bir fikrim yok ama öyle dedi yarın gittiğimde sorarım yine iyi oldu söylediğiniz![]()
18.30 ben de heyecanlıyım valla baya da oldu göremeyeli kızımıartık sabırsızım doğursakta sevsek ya
![]()
Neyseki daha zamanın var canım o yüzden acele etmeye gerek yok bencedeDetaylı ultrasonum vardı doktorum ayağa kalkmama izin vermediği için maalesef iptal edildiNeyse yaramaz kızım iyi olsun da
![]()
Cezerye artık rüyalarda sen bi köpüşsünBize de bilgi ver kuzum en çok şu detaylı haberlerinize bayılıyorum ya çok heyecanlı saat kaçta![]()
Evet cnm magnezyum kullan mutlaka çok geçmiş olsunkızlaarr bugün uykumda bacağımda krampla uyandım, nasıl acı verdi anlatamam. Eşimi uyandırdım bağırarak ayağıma biraz masaj yaptı öyle geçti ama yürürken baldır kısmım hala kasılı heralde ağrıyor. Bununla ilgili magnezyum mu almam gerekli. Doktor hiç magnezyum vermedi bana
hahahaha evet yaa tehlikeli fotolar koymayın aşko sorumluluk bende değil bak
Kendileri kaşınıyor sen uyarmıştınhahahaha evet yaa tehlikeli fotolar koymayın aşko sorumluluk bende değil bak![]()
Bizim doktor 1 veya 1 buçuk ay sonra gel dedi gittgimde 24 25 haftalık oluyor detaylı ultrasondandq hiç bahsetmedi acaba o haftalarda mı yapacak ben daha bebeğe bireylerde alamadımBugün detaylıya girecek 3 5 kişi var herhalde güzel haberlerle gelin kızlar![]()