- 23 Ekim 2024
- 3.832
- 6.036
- 73
- Konu Sahibi annabelica
- #19.641
Kanka annemle yakın sayılırız. Geliyor yemeğimizi yapiyor gidiyor 3 günlük falan. Kalan günlerde de ben yapiyorum bi, bide dışardan yiyoruz hafta bitiyor. Ayakta kalinca sirtim cok agriyor. Eşim de sürekli kızıyor yapma yemek diye. Bende çözümü böyle buldum. Disardan haftada 1 falan yiyoruz max. Gecen hafta hep ev yemegi yedik mesela. E biraz da boyle olsun napalim. Her zaman yemegimi en mük sekilde yapardim. Ama simdi bir bebiş taşıyorum hersey onun iyiligi icin. Cok yatmam gerekti ya baslardan beri mecbur boyle bir duzen
Aşkım annen yapıyorsa ne güzel, yakın olması, benim yakın değil yoksa belim ağırmasada yaptırırdım her günKanka annemle yakın sayılırız. Geliyor yemeğimizi yapiyor gidiyor 3 günlük falan. Kalan günlerde de ben yapiyorum bi, bide dışardan yiyoruz hafta bitiyor. Ayakta kalinca sirtim cok agriyor. Eşim de sürekli kızıyor yapma yemek diye. Bende çözümü böyle buldum. Disardan haftada 1 falan yiyoruz max. Gecen hafta hep ev yemegi yedik mesela. E biraz da boyle olsun napalim. Her zaman yemegimi en mük sekilde yapardim. Ama simdi bir bebiş taşıyorum hersey onun iyiligi icin. Cok yatmam gerekti ya baslardan beri mecbur boyle bir duzen oldu![]()