Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar şükür çıktım detaylı ultrasondan 20 dk sürdü, şükürler olsun normal dedi doktor 😀
IMG_0815.webp
IMG_0817.webp

Yaaa cidden miiii😅😅 ben bi baktim bildigin hamile zehiri falan yazmışlar 😅baharatlar cig bulgur falan derken ayni cig kofte mantiginda zararli yaziyordu.

Ay baharatlar nar eksisi cig bulgur derken yemeyin yazmislar hep😅

Ya niye soylemiyorsunuz😅😅
Ye kız benim tüm insta keşfetim kısır ve patates salatası🤣

Ye kız benim tüm insta keşfetim kısır ve patates salatası🤣
Çok istiyorum ama yemeye de cesaretim yok ne yazik ki😄😄 ve aynen yaa benimkide hep gün menüleri. Birbirine bulasmis tabaklar 🤤🤤😄
Aslında ikinciler hızlı büyüyor ama benim haftamda küçük size göre 17 henüz🥰🥰
Bence kilon ile orantili göbek. Daha zayif kisilerinki dogal olarak vucuduna gore büyüyor biraz daha yavas oluyor. Ama az daha göbek musait olanlar daha net büyüyor. Aslinda iki tarafinda bebis ayni boylarda ama fizige uygun belieginlesiyor😍

Daha ben neler neler istiyorum da yemiyorum🤣🤣
Yürüyüşten geldim şimdi yaprak kımıldamıyor yaa:///
Lütfen istemesin canın daha fazla zararli bisey😄😄
Ay bu havada ben balkona çıktım bes dk önce de arkama bakmadan geri iceri girdim. Bu nasil bir sicakkkk.
Yarin da boyle olacak galibaaa 🥵

Ayy amin canım benim aminnn🥰😍 sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏

Senin sancin vardi tekrar kontrole gittin mi canim o dedikleri tehdit kalkti mi?
Cok sukur evet cnm sorun yok dedi bebiste oynuyordu kendi kendine🤭🤭birsey soracam bide sacimi kesmek istiyorum komsular arkadaslar hamileleikte sac kesilmez diyor varmi boyle birsey

Back
X