- 16 Eylül 2024
- 5.260
- 4.483
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #19.661
Vucuduna dagilan bir 93 kg bence cokta normalKız fotoğrafta öyle çıkmıştır 93 kg var o fotoda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vucuduna dagilan bir 93 kg bence cokta normalKız fotoğrafta öyle çıkmıştır 93 kg var o fotoda![]()
Çiğ köftede yedim zatnYaaa cidden miiiiben bi baktim bildigin hamile zehiri falan yazmışlar
baharatlar cig bulgur falan derken ayni cig kofte mantiginda zararli yaziyordu.
Ay baharatlar nar eksisi cig bulgur derken yemeyin yazmislar hep
Ya niye soylemiyorsunuz![]()
Kız oha hani nerde çok merak ettim çok korktum şimdi içimden bir ses seninde değşck gibi geliyor hahahAy Kasım annelerinde hala cinsiyeti değişenler var ayrıntılıda öğrenmişler![]()
Maşallah canım snada bebeğnedeKızlar şükür çıktım detaylı ultrasondan 20 dk sürdü, şükürler olsun normal dedi doktorEki Görüntüle 3623257 Eki Görüntüle 3623258
Ama onunki zatn kesin değilmiş kız bana dr 3 kere kesin dediKız oha hani nerde çok merak ettim çok korktum şimdi içimden bir ses seninde değşck gibi geliyor hahah![]()
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar şükür çıktım detaylı ultrasondan 20 dk sürdü, şükürler olsun normal dedi doktorEki Görüntüle 3623257 Eki Görüntüle 3623258
Bacım çiğ köfte yassssak yasssaakkÇiğ köftede yedim zatn![]()
Yo komageneBacım çiğ köfte yassssak yasssaakkhele dışardan olani kesinlikle yasak. Ev yapımı ise neyse de
Ya bi daha yeme sakınYo komagene![]()
Tmm tmm canikomYa bi daha yeme sakınbide marka söylüyor deli
Icerisinde cok farkli hastaliklar barindiran bir ürün hem çiğ bulgur hem baharatlar hemde kac günlük bir ürün belli degil nooo bebiş nooo bir daha yemeeee![]()
Ye kız benim tüm insta keşfetim kısır ve patates salatasıYaaa cidden miiiiben bi baktim bildigin hamile zehiri falan yazmışlar
baharatlar cig bulgur falan derken ayni cig kofte mantiginda zararli yaziyordu.
Ay baharatlar nar eksisi cig bulgur derken yemeyin yazmislar hep
Ya niye soylemiyorsunuz![]()
Aslında ikinciler hızlı büyüyor ama benim haftamda küçük size göre 17 henüzYiaaa minnakkk ama bak fiziginize göre cikiyor gobekler bence coook normallzayif annnenin göbeği daha yavas büyür haliyle
![]()
Birbirimizi yanlislarimizdan döndürecegiz bu yolu basariyla tamamlayip 9 ay sonra istedigimiz herseyi yiyecegiz
Sana güveniyorum bebegimTmm tmm canikom![]()
Daha ben neler neler istiyorum da yemiyorumBirbirimizi yanlislarimizdan döndürecegiz bu yolu basariyla tamamlayip 9 ay sonra istedigimiz herseyi yiyecegiz
Sana güveniyorum bebegim![]()
Çok istiyorum ama yemeye de cesaretim yok ne yazik kiYe kız benim tüm insta keşfetim kısır ve patates salatası![]()
Bence kilon ile orantili göbek. Daha zayif kisilerinki dogal olarak vucuduna gore büyüyor biraz daha yavas oluyor. Ama az daha göbek musait olanlar daha net büyüyor. Aslinda iki tarafinda bebis ayni boylarda ama fizige uygun belieginlesiyorAslında ikinciler hızlı büyüyor ama benim haftamda küçük size göre 17 henüz![]()
Lütfen istemesin canın daha fazla zararli biseyDaha ben neler neler istiyorum da yemiyorum
Yürüyüşten geldim şimdi yaprak kımıldamıyor yaa:///
Cok sukur evet cnm sorun yok dedi bebiste oynuyordu kendi kendineAyy amin canım benim aminnnsağlıkla gelsin bebeklerimiz. Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Senin sancin vardi tekrar kontrole gittin mi canim o dedikleri tehdit kalkti mi?
Ya sen niye böyle konuşuyon banada kesin demediler yok yok bu çok nadir görülen bişey benceAma onunki zatn kesin değilmiş kız bana dr 3 kere kesin dediyapma kuzum
![]()